«Εφυγε» ο ιερέας που είχε κάνει πάνω από 70.000 εξορκισμούς

Ο πάτερ Γκαμπριέλε Αμορθ, που πραγματοποίησε χιλιάδες εξορκισμούς και πίστευε ότι πολλοί από τους σύγχρονους πολιτικούς «ακούνε τους πειρασμούς που τους θέτει ο Σατανάς και τους ακολουθούν», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών στη Ρώμη.

Ο πάτερ Γκαμπριέλε Αμορθ, που πραγματοποίησε χιλιάδες εξορκισμούς και πίστευε ότι πολλοί από τους σύγχρονους πολιτικούς «ακούνε τους πειρασμούς που τους θέτει ο Σατανάς και τους ακολουθούν», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών στη Ρώμη.

Ο πάτερ Αμορθ, που γεννήθηκε στη Μόντενα της Ιταλίας το 1925, πέθανε από πνευμονικές επιπλοκές στο νοσοκομείο του Ιδρύματος Σάντα Λουτσία της Ρώμης, στο οποίο νοσηλευόταν τις τελευταίες εβδομάδες.

Διάβολος

Στα 30 χρόνια της καριέρας του ταξίδεψε ανά τον πλανήτη πραγματοποιώντας πάνω από 70.000 εξορκισμούς, πολλοί από τους οποίους αφορούσαν το ίδιο άτομο.

Συχνά παρενέβαινε, παραχωρούσε συνεντεύξεις για τη μάχη εναντίον του διαβόλου, επισημαίνοντας ότι η ανθρωπότητα έχει απομακρυνθεί από τον Θεό και ότι εκείνος «γνωρίζει πώς να μας υπενθυμίσει την ύπαρξή Του». Ελεγε ότι «το ISIS είναι ο Σατανάς» καταγγέλλοντας ότι οι πολιτικοί δεν ασχολούνται με τη σφαγή των χριστιανών.

Πίστευε ότι τα επιστημονικά επιτεύγματα δεν χρησιμοποιούνταν σωστά επειδή οι άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τον Θεό και παρέμενε σταθερά εναντίον των εκτρώσεων, του διαζυγίου και των γκέι γάμων. Δήλωνε «σίγουρος» ότι ο Στάλιν και ο Χίτλερ βρίσκονταν υπό την κατοχή του διαβόλου, όμως ήταν υπεύθυνοι για τις πράξεις τους, διότι ακολουθούσαν πρόθυμα όσα τους έλεγε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.