Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Γάμος πολλών καρατίων στη Μύκονο!

Ελληνολιβανέζα καλλονή παντρεύτηκε τον Αιγύπτιο «πρίγκιπά» της. Το τριήμερο ξέφρενο γλέντι στο νησί των ανέμων και οι υψηλοί καλεσμένοι

Μια Ελληνολιβανέζα «πριγκίπισσα» ενώθηκε με γαμήλια δεσμά με τον Αιγύπτιο «πρίγκιπά» της και… έζησαν αυτοί καλά. Γάμος «πολλών καρατίων», με τριήμερο ξέφρενο γλέντι, έγινε το περασμένο Σάββατο στην Αλεόμανδρα της Μυκόνου, όπου δύο οικογένειες-κολοσσοί στον χώρο των κατασκευών και των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων πάντρεψαν τα παιδιά τους.

Πρόκειται για την 35χρονη καλλονή Μουράντι Μπερζάουι και τον 38 χρονο Ομάρ Σιερίφ, οι οποίοι παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου σε στενό κύκλο, ενώ αμέσως μετά ο κύκλος άνοιξε, αφού παρέθεσαν ένα glamorous πάρτι με καλεσμένη την αφρόκρεμα της αριστοκρατίας και του επιχειρηματικού κόσμου στο πολυτελές ξενοδοχείο της οικογένειας, το «Casa del Mar». Το γαμήλιο event είχε… ελληνική κατάληξη, με το νιόπαντρο ζευγάρι να χορεύει στις μπάρες και να σπάει πιάτα. Guest της βραδιάς ήταν ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος τραγούδησε για εκείνους, ενώ λίγο νωρίτερα είχε γίνει και ο ίδιος κουμπάρος στον γάμο ενός καλού φίλου του.

yhrery

Το event, που πέρασε στην ιστορία λόγω της μεγάλης χλιδής αλλά και του κεφιού, ξεκίνησε από το βράδυ της Παρασκευής, με ένα pre wedding πάρτι στο Sea Satin. Με στολισμό σε ύφος νησιώτικο και τεράστια ψάρια να πηγαινοέρχονται στους μπουφέδες, οι καλεσμένοι του ζευγαριού απόλαυσαν μία καθ’ όλα ελληνική βραδιά.

Η δεξίωση

Το επόμενο βράδυ το κέφι μεταφέρθηκε στον χώρο του υπερχλιδάτου ξενοδοχείου της οικογένειας Μπερζάουι, στην Αλεόμανδρα. Με την απίθανη θέα στο απέραντο γαλάζιο, οι εκλεκτοί καλεσμένοι υποδέχτηκαν το ζευγάρι. grdthrdthdΗ νύφη ήταν εκθαμβωτική μέσα στο δαντελένιο, σικάτο νυφικό της, ενώ ο γαμπρός είχε επιλέξει επίσημο λευκό κοστούμι και παπιγιόν. Τα ρούχα του μυστηρίου λίγο αργότερα έδωσαν τη θέση τους σε ένα εντυπωσιακό ολόχρυσο μίνι φόρεμα για τη νύφη και μια casual εμφάνιση για τον γαμπρό, αφού και οι δύο χόρευαν όλη τη νύχτα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Κατρίνα Τσάνταλη, ο Κωνσταντίνος Λαδάς, ο Σεραφείμ Παπαδόπουλος και η Χριστίνα Ψωμιάδη.

Η Μουράντι σπούδασε Αρχιτεκτονική και δραστηριοποιήθηκε στις επιχειρήσεις της οικογένειάς της. Πριν από λίγο καιρό έκανε πραγματικότητα ένα παιδικό όνειρό της: να ασχοληθεί με τη μόδα. Ολοκλήρωσε την πρώτη δική της συλλογή με μαγιό και καφτάνια, ενώ η κολεξιόν της βγήκε εκτός συνόρων. «Η

Αρχιτεκτονική είναι δημιουργία. Δεν ασχολείσαι μόνο με τα μπετά. Αυτό είναι το κοινό σημείο ανάμεσα στην Αρχιτεκτονική και τη μόδα. Και τα δύο είναι art, είναι τέχνη» έχει πει η ίδια.

Ο Ομάρ είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στην Αίγυπτο, όπου δραστηριοποιείται. Το ζευγάρι θα μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Ελλάδας, Λιβάνου και Αιγύπτου.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389

Οι business με βίλες για VIPs στην περιοχή Αλεόμανδρα

Η οικογένεια Μπερζάουι, με καταγωγή από τον Λίβανο, κατάφερε να κάνει δημοφιλές το νησί των ανέμων στους jet setters της Αραβικής Χερσονήσου προσφέροντάς τους διαμονή σε πολυτελείς βίλες με μπάτλερ, ιδιωτικούς σεφ, ακόμη και σινεμά πάνω στο κύμα.

Οι γονείς της νύφης, η Αντιγόνη και ο Αχμαντ, βρέθηκαν στη Μύκονο πριν από 25 χρόνια, όταν ο πόλεμος του Λιβάνου δυσκόλευε την επιχειρηματική δραστηριότητά τους, και αμέσως ασχολήθηκαν με τον κατασκευαστικό κλάδο.

Oταν ο πόλεμος στα μέρη τους κόπασε, διατήρησαν την κατασκευαστική εταιρία αλλά και ένα τουριστικό γραφείο που διαχειρίζεται το management των «Small Luxury Hotels» σε ξενοδοχεία της πατρίδας τους, καθώς και ένα τουριστικό γραφείο για executive πελάτες, χάρη στους οποίους η Μύκονος θα γεμίσει από Αραβες jet setters.

Κάπως έτσι γεννήθηκε το «Casa del Mar», ένα συγκρότημα πολυτελών βιλών στη μαγευτική περιοχή Αλεόμανδρα της Μυκόνου. Σύντομα το ξενοδοχείο έγινε από τα δημοφιλέστερα του νησιού, καθώς VIPs, μέλη της λίστας «Forbes», γαλαζοαίματοι και Αραβες μεγαλοεπιχειρηματίες προστέθηκαν στην guest list του.

Αθήνα, Μύκονος, Βηρυττός βρίσκονται στο εβδομαδιαίο ταξιδιωτικό πλάνο της οικογένειας.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...