Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

Ο… χαρτοπόλεμος ξεκίνησε!

Αιχμές Παναθηναϊκού για τη διαιτησία στο Καυτανζόγλειο! Σκληρή απάντηση Ολυμπιακού • «Μαλλιά κουβάρια» και στη δίκη για τη μήνυση Σισέ κατά Μαρινάκη

Πριν καν ολοκληρωθούν δύο αγωνιστικές στη Σούπερ Λίγκα… άρχισαν τα όργανα! 

Ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του άφησε αιχμές για τη διαιτησία του προχθεσινού αγώνα του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό και ακολούθησε «χαρτοπόλεμος» ανάμεσα στους «αιωνίους». Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά…

Οι «πράσινοι» ανέφεραν στην αρχή ότι ο Φωτιάδης στο Καυτανζόγλειο δεν εφάρμοσε το ισπανικό μοντέλο στη διαιτησία της Σούπερ Λίγκας, που προβλέπει 50-50 για όλες τις ομάδες, γέρνοντας την πλάστιγγα υπέρ των «ερυθρολεύκων». 

Παράλληλα, ζήτησαν… πράξεις από τον επιδιαιτητή Κύρο Βασσάρα, τονίζοντας ότι κρατούν μικρό καλάθι για τον τοποθετημένο από τους υπόδικους της ΕΠΟ αρχιδιαιτητή κ. Γκρούτση.

Αιχμηρή ήταν η «απάντηση» των «ερυθρολεύκων», στοχοποιώντας τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζο. Μάλιστα, ζήτησαν από την ΚΕΔ να δώσει λύση στο θέμα των «πράσινων» ανακοινώσεων. 

Η επίσημη θέση του πειραϊκού συλλόγου προκάλεσε την αντίδραση των ανθρώπων του «Τριφυλλιού», οι οποίοι γνωστοποίησαν ότι όλα τα υπόλοιπα θα λυθούν μέσω της Δικαιοσύνης. Αυτό, ωστόσο, δεν εμπόδισε την ΠΑΕ Ολυμπιακός να επιτεθεί (με επίσημη θέση της) εκ νέου στον Γ. Αλαφούζο και να αναφερθεί στο «πόθεν έσχες» του.

Επίθεση σε σύνδεσμο

Η διαμάχη πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις, δυναμιτίζοντας το κλίμα στις τάξεις των ομάδων.

Μάλιστα, χθες το βράδυ άγνωστοι πέταξαν μολότοφ σε σύνδεσμο του πειραϊκού συλλόγου στο Πασαλιμάνι! 

Πάντως, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, με αφορμή την επίθεση με πέτρες που δέχθηκε από αγνώστους το πούλμαν της ομάδας στη διαδρομή από το Καυτανζόγλειο προς το Αεροδρόμιο Μακεδονία μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή, εξέφραζαν τη δυσαρέσκειά τους για τη μη τοποθέτηση του Σταύρου Κοντονή.

«Μαλλιά κουβάρια» και στη δίκη για τη μήνυση Σισέ κατά Μαρινάκη

Ο Καλόπουλος κατέθεσε ότι δεν είδε τίποτα για το «ντου» οπαδών

Στις 22 Φεβρουαρίου του 2017 θα συνεχιστεί η περιπετειώδης, όπως εξελίσσεται, δίκη Σισέ – Μαρινάκη, προκειμένου να προσέλθει και να καταθέσει και ο Γάλλος πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. 

Η δίκη για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση, για τις οποίες κατηγορείται ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης από τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Τζιμπρίλ Σισέ, μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός το 2011 στο γήπεδο Καραϊσκάκη, άρχισε μέσα σε κλίμα μεγάλης έντασης. 

Στο δικαστήριο κατέθεσε ο διαιτητής του αγώνα Δημήτρης Καλόπουλος, ο οποίος ισχυριζόταν σε όλη τη διαδικασία ότι δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα, με την πλευρά του ποδοσφαιριστή να εντοπίζει αντιφάσεις ανάμεσα σε όσα κατέγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα και σε όσα κατέγραψε η Αστυνομία στην έκθεσή της. 

Χαρακτηριστικό είναι πως η Αστυνομία έκανε λόγο για 1.000 βεγγαλικά και κροτίδες, ενώ ο διαιτητής έχει γράψει πως έπεσαν 40. Η πλευρά Μαρινάκη ισχυρίστηκε ότι ο ποδοσφαιριστής δέχθηκε την έκθεση του διαιτητή υπογράφοντας το φύλλο αγώνα. Πάντως, ο Καλόπουλος υποστήριξε: «Κρατούσε ένα τηλέφωνο και μου έδειχνε τη φάση (σ.σ.: με το οφσάιντ του Κατσουράνη). Ηταν εκνευρισμένος αλλά είχε δίκιο, είχε κάνει λάθος ο επόπτης». Πάντως, στις περισσότερες από τις ερωτήσεις ο κ. Καλόπουλος απαντούσε πως δεν θυμόταν με ακρίβεια το περιστατικό. 

Ισχυρίστηκε πως δεν ήταν παρών στο περιστατικό μεταξύ Μαρινάκη – Σισέ και πως όλα τα είδε από την τηλεόραση μία μέρα αργότερα, χωρίς να μπορεί να κρίνει εάν υπήρξε προπηλακισμός του ποδοσφαιριστή. Τέλος, διατάχθηκε και η κλήτευση των κ. Πέτσου, Γόντικα, Κρητικόπουλου, Σαραϊδάρη, Τρύφωνα και Χαριτόπουλου ως μαρτύρων. 

Γ. Σηφάκης

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...