Μykonians με χαλαρό look!

Ο παντρεμένος γυρίζει πάντα στον… τόπο του μυστηρίου (και μάλιστα ξυπόλητος;)

Ο παντρεμένος γυρίζει πάντα στον… τόπο του μυστηρίου (και μάλιστα ξυπόλητος;). Οι Αννα Μπεατρίς Μπάρος και ο Αιγύπτιος κροίσος Καρίμ αλ Σιάτι παντρεύτηκαν μόλις τον περασμένο Ιούλιο σε μία παραμυθένια δεξίωση, που άφησε εποχή στην παραλία Λια της Μυκόνου.

Οι νιόπαντροι συνεχίζουν να επισκέπτονται το νησί των ανέμων που τους χάρισε το φυσικό σκηνικό για τη λαμπερή δεξίωση με τους ανεμόμυλους και τα αμέτρητα λουλούδια. Και μάλιστα, το ζευγάρι φαίνεται ότι σύντομα θα διεκδικήσει το «χρυσό κλειδί» της πόλης, καθώς κάνει διακοπές διαρκείας με σύντομα διαλείμματα.

Αλλωστε, είναι πολλοί πλέον οι λόγοι -αλλά και τα πρόσωπα- που τους συνδέουν με το μέρος. Ο φωτογραφικός φακός τούς τσάκωσε ως άλλους… ξυπόλητους πρίγκιπες, αφού κρατούσαν τα παπούτσια τους στο χέρι. Και όχι, δεν έδωσε ο ένας τα παπούτσια στον άλλον. Ηταν πιασμένοι χεράκι χεράκι και χαμογελούσαν.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

Ο παντρεμένος γυρίζει πάντα στον… τόπο του μυστηρίου (και μάλιστα ξυπόλητος;). Οι Αννα Μπεατρίς Μπάρος και ο Αιγύπτιος κροίσος Καρίμ αλ Σιάτι παντρεύτηκαν μόλις τον περασμένο Ιούλιο σε μία παραμυθένια δεξίωση, που άφησε εποχή στην παραλία Λια της Μυκόνου. Οι νιόπαντροι συνεχίζουν να επισκέπτονται το νησί των ανέμων που τους χάρισε το φυσικό σκηνικό για τη λαμπερή δεξίωση με τους ανεμόμυλους και τα αμέτρητα λουλούδια. Και μάλιστα, το ζευγάρι φαίνεται ότι σύντομα θα διεκδικήσει το «χρυσό κλειδί» της πόλης, καθώς κάνει διακοπές διαρκείας με σύντομα διαλείμματα. Αλλωστε, είναι πολλοί πλέον οι λόγοι -αλλά και τα πρόσωπα- που τους συνδέουν με το μέρος. Ο φωτογραφικός φακός τούς τσάκωσε ως άλλους… ξυπόλητους πρίγκιπες, αφού κρατούσαν τα παπούτσια τους στο χέρι. Και όχι, δεν έδωσε ο ένας τα παπούτσια στον άλλον. Ηταν πιασμένοι χεράκι χεράκι και χαμογελούσαν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ