Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΛΕΩΝ: Αναζητήστε καινούργιους τρόπους προσέγγισης για να μη χάσετε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα από κοντά σας και δώστε όλο το βάρος στις διαπροσωπικές σχέσεις σας.

ΚΡΙΟΣ: Παρά τις εντάσεις που θα υπάρχουν, ανήκετε στους τυχερούς και πολλά από τα όνειρά σας θα δείτε να γίνονται πραγματικότητα και να προχωρούν με τάχιστους ρυθμούς.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί με τις επιλογές σας σε σχέδια και οικονομικές επεκτάσεις, καθώς τα επαγγελματικά σας θα βρίσκονται για άλλη μια φορά στη δίνη του κυκλώνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή εσείς λατρεύετε τα ταξίδια και τις συνεχείς μετακινήσεις, φροντίστε αυτόν τον μήνα να τα χορτάσετε, με βασική προϋπόθεση να έχετε βρει την κατάλληλη παρέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οσο κι αν προσπαθήσετε αυτόν τον μήνα να αποφύγετε τις εντάσεις, δεν θα το καταφέρετε και σας επιφυλάσσονται πολλές και διάφορες εκπλήξεις, όχι απαραίτητα δυσάρεστες.

ΛΕΩΝ: Αναζητήστε καινούργιους τρόπους προσέγγισης για να μη χάσετε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα από κοντά σας και δώστε όλο το βάρος στις διαπροσωπικές σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το πιο πιθανό είναι να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα και να αρχίσετε μια σχέση γεμάτη ένταση και πάθος, αλλά προσέξτε, γιατί ίσως να μην έχει τη διάρκεια που θα θέλατε.

ΖΥΓΟΣ: Οι εντάσεις που θα κυριαρχούν στο οικογενειακό περιβάλλον σας δεν θα σας επιτρέψουν να σκεφτείτε σωστά και να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις για τα θέματα που σας απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προτού κλείσετε συμφωνίες και βάλετε τις τελικές υπογραφές, μελετήστε για άλλη μια φορά τους όρους των συμβολαίων που πρέπει να υπογράψετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην τα βάζετε συνέχεια με τον εαυτό σας για όσες αναποδιές σάς τυχαίνουν στον επαγγελματικό τομέα, αφού ίσως να είναι συνυπεύθυνοι και κάποιοι συνεργάτες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να συνηθίσει τη νέα τάξη πραγμάτων που έχει διαμορφωθεί στη ζωή σας και μην τον πιέζετε για θεαματικές αλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο της ζωής σας και οι φίλοι σας είναι κοντά σας για να προωθήσουν μαζί με εσάς κάθε μακρόπνοο σχέδιό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ισως χρειαστεί να αλλάξετε ρόλους και να μην αφήσετε, όπως συνήθως, τους άλλους να εκδηλώνονται πρώτοι στις ερωτικές σχέσεις σας.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...