Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Ελεύθερος και ωραίος ο Μπραντ Πιτ

«ΒΟΜΒΑ» ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ • Η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Ζητά την επιμέλεια των έξι παιδιών τους επειδή ο Μπραντ Πιτ «δεν ήταν σωστός γονιός» • Είχε κουραστεί από τη σχέση του ηθοποιού με το “χόρτο” και το αλκοόλ

Επειτα από 12 χρόνια σχέσης, έξι παιδιά και δύο χρόνια γάμου, οι Brangelina έγιναν και πάλι Μπραντ και Αντζελίνα σ’ ένα διαζύγιο που μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο του πιο τρανταχτού των τελευταίων ετών.

Το αμερικανικό σάιτ TMZ έδωσε την πληροφορία που προκάλεσε μέσα σε λεπτά φρενίτιδα στο Διαδίκτυο: η 41χρονη Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον 52χρονο Μπραντ Πιτ τη Δευτέρα, επικαλούμενη «αγεφύρωτες διαφορές» και ζητώντας την επιμέλεια των παιδιών.

Η πρωταγωνίστρια, που εκπροσωπείται από τη δικηγόρο Λόρα Γουάσερ, η οποία εκπροσώπησε και τον Τζόνι Ντεπ στο διαζύγιό του με την Αμπερ Χερντ και επιβεβαίωσε την εξέλιξη, φέρεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες του σάιτ, ότι δεν διεκδικεί διατροφή. Στα έγγραφα που κατατέθηκαν αναφέρεται ως ημερομηνία χωρισμού η 15η Σεπτεμβρίου 2015, δηλαδή η περασμένη Πέμπτη.

3ecaertfg 3

Πηγές του περιβάλλοντος της Τζολί, τις οποίες επικαλείται το ΤΜΖ, υποστηρίζουν ότι η απόφαση αυτή της ηθοποιού δεν είχε να κάνει με κάποιο «τρίτο πρόσωπο» που μπήκε ανάμεσά τους, αλλά «με τον τρόπο που ο Μπραντ φερόταν ως γονιός».

H τελευταία έξοδος

«Ηταν ακραία αναστατωμένη με τις μεθόδους του» αναφέρεται χαρακτηριστικά. Αλλη πηγή, που επικαλείται η «Daily Mail», αναφέρει ότι είχε επίσης κουραστεί από τη σχέση του Πιτ με το «χόρτο» και το αλκοόλ.

Η τελευταία φορά που το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί ήταν τον Ιούλιο, σε μια έξοδό τους με τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν στο δυτικό Χόλιγουντ, για να γιορτάσουν με πρωινό τα γενέθλιά τους. Αυτό θα είναι το τρίτο διαζύγιο της Τζολί, που στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη με τους ηθοποιούς Τζόνι Λι Μίλερ και Μπίλι Μπομπ Θόρντον.

3ecaertfg 1Οσο για τον Πιτ, θα είναι το δεύτερό του, αφού χώρισε με την πρώτη σύζυγό του, την ελληνικής καταγωγής πρωταγωνίστρια Τζένιφερ Ανιστον, το 2005, εξαιτίας του ειδυλλίου που είχε ξεκινήσει με την Τζολί, την οποία γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας «Mr and Mrs Smith».

Πριν από έναν χρόνο τίποτα δεν προμήνυε αυτή την εξέλιξη, πόσο μάλλον το θέμα των διαφωνιών στο ζήτημα των παιδιών. «Είμαστε η μαμά και ο μπαμπάς. Συχνά είμαστε οι αδέξιοι μαμά και μπαμπάς, πράγμα που τα παιδιά βρίσκουν γελοίο» είχε δηλώσει το ζευγάρι σε κοινή συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό της «Wall Street Journal». Μάλιστα, σε αυτήν ο Πιτ εξυμνούσε τη σύζυγό του για την προτεραιότητα που έδινε στη διασκέδαση των παιδιών, ακόμα και όταν ήταν κουρασμένη. «Η απόφαση αυτή ελήφθη με στόχο να παραμείνει υγιής η οικογένειά της. Η ίδια δεν θα προβεί σε δηλώσεις και ζητά να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα της οικογένειάς της αυτή τη χρονική στιγμή» επεσήμανε ο Ρόμπερτ Οφερ από την ομάδα δικηγόρων που την εκπροσωπούν. Τελικά, αποδείχθηκε προφητική η ταινία «By the Sea», στην οποία είχαν συμπρωταγωνιστήσει πριν από δύο χρόνια η Τζολί και ο Πιτ, που εξιστορούσε το δράμα ενός ζευγαριού το οποίο ήταν δυστυχισμένο με τον γάμο του.

Την ίδια ώρα αναζωπυρώνεται η φήμη που θέλει τον Πιτ να ήρθε επικίνδυνα κοντά με τη Γαλλίδα συμπρωταγωνίστριά του Μαριόν Κοτιγιάρ. Σύμφωνα με την Page Six, η Αντζελίνα Τζολί είχε βάλει ντετέκτιβ που διαπίστωσε ότι οι δυο τους είχαν σεξουαλικές σχέσεις στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Allied».

wqertet 1«ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΗΣΥΧΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ»

Η πλευρά του διάσημου πρωταγωνιστή δίνει τη δική του εκδοχή, αναφέροντας ότι «ήταν πολύ πιο αυστηρός», ενώ η Αντζελίνα είχε πάντα πιο χαλαρή στάση και δεν φώναζε ποτέ

Ο Μπραντ Πιτ δεν έμεινε σιωπηλός στα όσα άφησε να διαρρεύσουν η πλευρά της Τζολί με το που δημοσιοποιήθηκε η αίτηση διαζυγίου.

Αφού έστειλε ανακοίνωση σε όλα τα μέσα με την οποία δηλώνει «πολύ στενοχωρημένος απ’ όλο αυτό» και τονίζει ότι «αυτό που έχει σημασία περισσότερο τώρα είναι το καλό των παιδιών», άρχισε και αυτός τη «διαρροή» διευκρινιστικού χαρακτήρα.

«Το διαζύγιο είναι απόλυτο σοκ» δήλωσε πηγή κοντά στον πρωταγωνιστή σε αμερικανικό περιοδικό, προσθέτοντας ωστόσο ότι είναι αλήθεια πως το ζευγάρι είχε περάσει «το μεγαλύτερο διάστημα αυτής της χρονιάς χωριστά». Παραμένει ωστόσο το σοκ, όπως υπογραμμίζεται, γιατί είχαν μόλις γιορτάσει μαζί την επέτειό τους. Η πηγή επιβεβαιώνει ότι τα παιδιά ήταν πάντα πηγή διαφωνίας σε ό,τι αφορούσε την πειθαρχία.

Ο Μπραντ «ήταν πάντα πολύ πιο αυστηρός» και κάποιες φορές «φώναζε στα παιδιά», αλλά ποτέ δεν χειροδικούσε. Αντίθετα, «η Αντζελίνα είχε πάντα πιο χαλαρή στάση σε ό,τι αφορούσε τα παιδιά. Δεν φώναζε ποτέ».

Αλλη πηγή αποκάλυψε στην «Daily Mail» ότι οι πρώτες ρωγμές στη σχέση του διάσημου ζευγαριού άρχισαν όταν η Αντζελίνα υποβλήθηκε στη διπλή μαστεκτομή το 2013. «Οι απόψεις της για τη ζωή άλλαξαν. Ξαφνικά δεν ήταν πια η άγρια γυναίκα που λάτρευε το κέφι. Αρχισε να παίρνει τα πράγματα πολύ πιο σοβαρά.» Ο Πιτ όμως συνέχιζε να θέλει να έχει στο πλευρό του την ίδια γυναίκα που είχε ερωτευτεί. «Βαρέθηκε με τον σε καταστολή, ήσυχο τρόπο ζωής που ζούσαν» δηλώνει χαρακτηριστικά η πηγή.

wqertet 2

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...