Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Πασαρέλα η Βουλή με εκρηκτικές ξανθιές

Εντυπωσιακές κοπέλες με κοντές φουστίτσες έκαναν την εμφάνισή τους με την έναρξη της νέας περιόδου

ΑΠΟ ΤΗ 
ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ 

Καλλιστεία η Βουλή! Το τι… μοντέλα κυκλοφορούν παντού μέσα στο Κοινοβούλιο δεν λέγεται. Ιδιαίτερα τώρα που μπήκε μπρος η κοινοβουλευτική μηχανή, τα αίματα ανάβουν με τις κοντές φούστες.

Μαζί με τα κορίτσια, δεκάδες καφέδες περιφέρονται στα σαλονάκια, στο καφενείο και στους διαδρόμους, αποδείξεις της έναρξης της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου. Οι βουλευτές χθες, Τρίτη, κατέκλυσαν τις επιτροπές και την Ολομέλεια. Συριζαίοι και μη, εκεί, παρόντες.

Ο υπουργός Αριστείδης Μπαλτάς, μάλιστα, παρέα με συνεργάτες του, έκανε γραφείο το καφενείο. Συνεχώς μιλούσε στα τηλέφωνα, σημείωνε και δεχόταν τις παρατηρήσεις των δικών του ανθρώπων. Πλάι του βουλευτές έλυναν προβλήματα ψηφοφόρων, ενώ στο βάθος η Σοφία Βούλτεψη της Ν.Δ. εργαζόταν πυρετωδώς και εκείνη.

Στο προαύλιο και γύρω τους περπατούσαν εκρηκτικές ξανθιές, που έμοιαζαν με συμμετοχές σε καλλιστεία! Φθινοπωρινές εικόνες μιας Βουλής που πατάει γκάζι εν όψει δύσκολων νομοσχεδίων και ανοιχτών μετώπων!

Η Αγγελοπούλου με τα… 103 «παιδιά» της

tw45tyee 3

Να τη πάλι η Γιάννα με τις υποτροφίες της! Αφού πλέον σχεδόν εγκατέλειψε την Αθήνα, εμφανίζεται πού και πού ανάλογα με τις εκάστοτε… καιρικές συνθήκες. Στην ετήσια σύνοδο του Ιδρύματος Κλίντον (φωτό), λοιπόν, ανακοίνωσε την επέκταση του προγράμματος υποτροφιών που δίνει σε Ελληνες φοιτητές σε 100 επιπλέον παιδιά. Η Γιάννα Αγγελοπούλου ανακοίνωσε τη δέσμευσή της να δημιουργήσει το «Angelopoulos 100», μια σημαντική επέκταση του προγράμματος υποτροφιών της (Angelopoulos Fellowship Program), που μέχρι στιγμής έχει λάβει περισσότερες από 1.000 αιτήσεις συμμετοχής. «Εχω τρία παιδιά, σύντομα θα έχω 103, αφού το πρόγραμμα μεγαλώνει» είπε η απαστράπτουσα, όπως πάντοτε, αλλά και πολύ αδυνατισμένη, «σιδηρά κυρία»!

Της πρότεινε καφεδάκι, του αντιπρότεινε γεύμα

tw45tyee 1

ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. σε ειδύλλιο; Πρόσκληση σε γεύμα απηύθυνε η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου στον βουλευτή της Ν.Δ. Δημήτρη Κυριαζίδη, την ώρα που οι δυο τους συναντήθηκαν στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου.

Για την ακρίβεια, ο βουλευτής πρώτος πρότεινε να κεράσει καφεδάκι την Τασία και, επειδή εκείνη δεν προλάβαινε, του αντιπρότεινε… γεύμα για αργότερα! «Θα είμαστε όμως λιτοδίαιτοι. Εγώ είμαι του γαλλικού στιλ» του είπε. Και εκεί συμφώνησαν. Σε όλα μέσα η Τασία…

Ξαφνιάστηκε ο Μιχελάκης

tw45tyee 4

Μια δίμετρη κουκλάρα αστυνομικός προκάλεσε πανικό σε πεζούς και… οδοιπόρους χθες το μεσημέρι στην οδό Σταδίου. Η ωραία σταμάτησε για έλεγχο μηχανόβιο και εκείνος από την ομορφιά της έχασε τον έλεγχο της μηχανής του. Μάρτυρας της σκηνής υπήρξε ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. Γιάννης Μιχελάκης, που ενώ περνούσε το φανάρι της Βουκουρεστίου έμεινε «στήλη άλατος», κοιτώντας εμβρόντητος, από τη μια, τον μοτοσικλετιστή να προσπαθεί να σηκώσει τη μηχανή του και, από την άλλη, την εκρηκτική τροχονόμο.

!

tw45tyee 2

Η θεία Καραμέλα από την τηλεοπτική σειρά «Υπέροχα πλάσματα», δηλαδή η ηθοποιός Ελένη Ανουσάκη, εθεάθη χθες στη Βουλή. Μπήκε στο εντευκτήριο φορώντας «πλατύφυλλο λευκό καπέλο», που έφερε μαύρη γαρνιτούρα! Δεν ήταν μάλιστα και λίγοι εκείνοι που αναρωτήθηκαν τι έκανε εκεί η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτό ποσώς την ενδιέφερε εκείνη! Η Ελένη Ανουσάκη ήπιε το καφεδάκι της, κάθισε στους υπολογιστές και όταν τελείωσε έφυγε απτόητη από το ελληνικό Κοινοβούλιο!

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...