Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν και τα προβλήματά σας δεν θα λυθούν ως δια μαγείας, θα δημιουργηθούν νέες προοπτικές στον οικονομικό τομέα, που θα…

ΚΡΙΟΣ: Εχετε τον τρόπο να ισχυροποιήσετε τη θέση σας στον επαγγελματικό χώρο. Μην αφήσετε εξωγενείς παράγοντες να περιορίσουν τις κινήσεις σας. Απλοϊκές πολιτικές δεν μπορούν να σας βοηθήσουν να λύσετε σοβαρά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διάθεσή σας για αλλαγές δεν θα αφήσει κανέναν τομέα ανέγγιχτο, αφού με την εξωτερική εμφάνισή σας θα ξαφνιάσετε ευχάριστα όσους σας γνωρίζουν. Να είστε προσεκτικοί σε όλα και να μην παραβλέπετε τις λεπτομέρειες των υποθέσεών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αρχίστε να κάνετε όνειρα για το μέλλον, που θα περιλαμβάνουν φιλόδοξα σχέδια για την εργασία σας, αλλά, προτού τα βάλετε σε εφαρμογή, απελευθερωθείτε από καταστάσεις, κατεστημένα και πρόσωπα που σας πίεζαν χωρίς να σας δίνουν την ανάλογη επιβράβευση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μόνο με την πειθώ θα αντιμετωπίσετε συνομιλητές σας που αντιδρούν. Στηρίξτε φίλους σας που βρίσκονται σε ανάλογη θέση με εσάς. Προσδιορίστε τις φιλοδοξίες σας και κατασταλάξτε σε αυτό που θέλετε να πετύχετε για να προωθήσετε τη ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Μην παρασυρθείτε από χίμαιρες γιατί η προσγείωσή σας θα είναι ανώμαλη. Οταν κάνετε βεβιασμένες και απρόσεκτες κινήσεις, σίγουρα κάνετε λάθος. Τολμήστε δημιουργικές και μόνιμες αλλαγές στην προσωπική και την κοινωνική ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν και τα προβλήματά σας δεν θα λυθούν ως δια μαγείας, θα δημιουργηθούν νέες προοπτικές στον οικονομικό τομέα, που θα ολοκληρωθούν στο τέλος της ημέρας. Απολαύστε μεγάλες συγκινήσεις και χαρές από την καριέρα σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην υιοθετήσετε το σνομπ ύφος, αφού έτσι κι αλλιώς δεν σας ταιριάζει, και μην επιχειρήσετε να κολλήσετε ετικέτες στους άλλους. Γνωρίζετε πως θα περάσετε καλά ενώνοντας την τρέλα σας με τα άτομα που συναναστρέφεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τοποθετήστε τις σχέσεις σας πάνω σε μία νέα βάση, όπου καθένας θα έχει διακριτό ρόλο, για να ενισχυθούν και να είναι καλύτερες. Θα μπορείτε με μεγάλη ευκολία να διεισδύετε στην ψυχή του καθενός και να τους κατανοείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το πλανητικό σκηνικό σάς προστατεύει ενισχύοντας το ορθολογικό πνεύμα σας, κάτι που δείχνει ότι θα βλέπετε τις σχέσεις σας μέσα από μία άλλη οπτική γωνία. Η ηθική σας θα σας επιβάλει να κατακτήσετε την ευτυχία δυναμικά μεν, αξιοκρατικά δε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επαγγελματικές σχέσεις σας θα καλυτερέψουν, αφού θα είστε πιο προσεκτικοί και πιο συνεπείς πάνω στα εργασιακά θέματα και κατ’ επέκταση στις συνεργασίες σας. Χειριστείτε τα θέματά σας με διπλωματία και όχι με συναισθηματισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος θα σας θεωρήσουν απαραίτητους, καθώς θα μπορείτε να προλαβαίνετε πολλά και να ενεργείτε προληπτικά. Τα όριά σας δεν πρέπει να παραβιάζονται, ιδίως τώρα που δεν είστε τόσο καλά ψυχολογικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάποιες δυσκολίες με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος δεν θα λείψουν, μια που ορισμένες τάσεις σας για ανεξαρτησία θα δημιουργήσουν ένταση στην ατμόσφαιρα. Μη δέχεστε πιέσεις από ανθρώπους που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ