Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

«Έκανε την πάπια» για τον παιδεραστή αρχαιοφύλακα στο Μουσείο της Νισύρου;

Σάλο έχει προκαλέσει η χθεσινή αποκάλυψη της εφημερίδας «δημοκρατία»...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ – Στις 21:15 η κλήρωση...

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot, καθώς...

Παρανόμησα για χάρη του Ανδρέα

Η Μαίρη Μπάρκουλη αποκαλύπτει ότι αναγκάστηκε να καταχραστεί τη σύνταξη του συζύγου της (όταν εκείνος εμφανίστηκε στον ύπνο της) προκειμένου να φτιάξει το μνήμα

Η Μαίρη Μπάρκουλη αποκαλύπτει ότι αναγκάστηκε να καταχραστεί τη σύνταξη του συζύγου της (όταν εκείνος εμφανίστηκε στον ύπνο της) προκειμένου να φτιάξει το μνήμα

Καταχράστηκε τη σύνταξη του συζύγου της Ανδρέα Μπάρκουλη για να φτιάξει το μνήμα του και ζητεί την επιείκεια του κόσμου για την «παρανομία» που διέπραξε. Η Μαίρη Μπάρκουλη, που μετά τον θάνατο του ηθοποιού περνά δύσκολες στιγμές, όπως και ο γιος της Νικόλας, αποκαλύπτει στην «Espresso» ότι πριν από λίγες ημέρες έφτιαξε στο Νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης μια μαρμάρινη κατασκευή που κόστισε 700 ευρώ, χρησιμοποιώντας -παράνομα- τη σύνταξη του σημαντικού ηθοποιού, αφού κανονικά η παροχή της θα έπρεπε να είχε διακοπεί μέχρι να μεταβιβαστεί σ’ εκείνη.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

«Ενα βράδυ είδα τον Ανδρέα στον ύπνο μου να μου λέει με παράπονο: “Γιατί, Μαρία, όλοι έχουν κρεβάτι κι όχι εγώ;” Μόλις ξύπνησα, πήγα αμέσως και του ετοίμασα το μνήμα. Πιστεύω πως όλοι θα με δικαιολογήσουν γι’ αυτό που έκανα με τη σύνταξη. Ομως δεν θα μπορούσα να αφήσω f1 69ακάλυπτο τον άνθρωπό μου, όπως είχε συμβεί με τον τάφο του Κώστα Χατζηχρήστου. Το υπουργείο Πολιτισμού μού είχε υποσχεθεί πως θα αναλάβει το μνήμα, αλλά τους έπαιρνα τηλέφωνο και όλο μου έλεγαν “περιμένετε, είναι θέμα λογιστικό”» υποστηρίζει η σύζυγος του Μπάρκουλη, που εκφράζει την αγωνία της για το πώς θα τα βγάλει πέρα τους επόμενους μήνες, καθώς δεν έχει πόρους και πλέον αδυνατεί να πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού, όπου μένει με τον Νικόλα. «Μέχρι να πάρω τη σύνταξη του Ανδρέα έχω μηδέν εισόδημα και δεν μπορώ να πληρώνω τα ενοίκια και τα έξοδα ενός σπιτιού.

Οσο για την διατροφή μας, ας είναι καλά η μάνα που με γέννησε, η οποία, από τότε που ζούσε ο Ανδρέας, μας φροντίζει. Απλά ζητάω ένα σπίτι για να μείνουμε αυτούς τους μήνες, δεν το θέλω τζάμπα. Μετά θα βρω και μια δουλειά και θα τα βγάλουμε πέρα» μας λέει, προσθέτοντας ότι το διαμέρισμα που θα της παρείχε δωρεάν η Αννα Φόνσου έχει κάποια προβλήματα -κληρονομικής φύσης- και δεν μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί.

Οπως λέει, ο σύζυγός της την είχε προειδοποιήσει. «”Οταν πεθάνω, θα φας κλοτσιά από όλους” μου είπε ο Ανδρέας πριν πεθάνει, αλλά εγώ δεν το βάζω κάτω. Δίνω τη μάχη μου κι όπως πάντα θα λέω τα πράγματα με το όνομά τους» τονίζει και συμπληρώνει: «Κανένας δεν μας φέρθηκε ανθρώπινα! Καταρχάς, μετά το Νεκροταφείο του Πειραιά, όπου δεν υπήρχε τάφος για να τον θάψουμε, σύμφωνα με την τελευταία επιθυμία του Ανδρέα, ψάξαμε στο Κοιμητήριο Μεταμόρφωσης, το οποίο είναι κοντά στο σπίτι μας στο Νέο Ηράκλειο, αλλά μας είπαν ότι μένουμε σε άλλο δήμο και δεν θέλανε να μας δώσουν χώρο. Αρχισα να ουρλιάζω πως ο άνθρωπός μου θα μείνει άταφος και μόνο τότε βρέθηκε ο τάφος» υποστηρίζει, λέγοντας πως πλήρωσε μάλιστα 350 ευρώ για τη θέση, και προσθέτει:

f2 142«Ο Ανδρέας είχε οικογένεια και καλούς φίλους, όπως η Αννα Φόνσου με το Σπίτι του Ηθοποιού, που δεν θα επέτρεπαν ποτέ να γίνει η κηδεία του με έρανο. Μάλιστα, οργανώσαμε και καφέ για 80 άτομα μετά την κηδεία». Επίσης, είναι δυσαρεστημένη με το γεγονός ότι στην κηδεία του ηθοποιού δεν πήγαν ούτε ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης ούτε και ο ομόλογός του στο Νέο Ηράκλειο, στον δήμο του οποίου μένει η οικογένεια τα τελευταία 15 χρόνια. «Λυπάμαι που δεν μπορώ να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Μεταμόρφωσης, αφού δεν έκανε τίποτα για να μας βοηθήσει».
Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στις 9 το πρωί, θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνο του Ανδρέα Μπάρκουλη στην εκκλησία του Νεκροταφείου Μεταμόρφωσης.

Η συγκινητική στιγμή όταν νοσηλευόταν στην Εντατική

Η Μαίρη Μπάρκουλη αποκάλυψε στην «Espresso» μια συγκινητική στιγμή του σημαντικού ηθοποιού όταν ήταν στην Εντατική.f4 79 «Εμαθε πως έχει ένα εγγονάκι από τον γιο του, τον Ανδρέα, ο οποίος μένει στον Καναδά, κι επικοινωνούσε μαζί μου τηλεφωνικά για να μαθαίνει νέα για τον πατέρα του. Είναι ένα όμορφο αγοράκι, το οποίο του το δείξαμε σε φωτογραφία στο κινητό μου και μόλις το είδε, έβαλε τα κλάματα» λέει η κυρία Μπάρκουλη, αναφερόμενη στον 40χρονο σήμερα, «άγνωστο» γιο του συζύγου της Ντρε (από το Ανδρέας) Ντιρλάντ, τον οποίο εκείνος απέκτησε με την belly dancer Νάντια, όταν ζούσε κι εργαζόταν ως τραγουδιστής στις ΗΠΑ. Ο Ντρε έκανε τεστ ταυτοποίησης πατρότητας το 2000, έχοντας τον μπαμπά του στο πλευρό του. Δυστυχώς δεν μπόρεσε να παραστεί στην κηδεία, ωστόσο εξέφρασε τη θλίψη του μέσα από μια ανάρτηση στο facebook, απλώνοντας χείρα συμπαράστασης στον αδελφό του Νικόλα.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...