Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Η Τζολί άνοιξε τις πύλες της κολάσεως!

Ο πόλεμος μόλις άρχισε, με τον Μπραντ Πιτ να είναι εξοργισμένος για τις διαρροές της συζύγου του ότι ήταν επικίνδυνος για τα παιδιά και έκανε κατάχρηση ουσιών

Στην ταινία «Mr and Mrs Smith», αυτή που σηματοδότησε την έναρξη του love story των Brandgelina, η Τζέιν Σμιθ (Αντζελίνα Τζολί) λέει στον Τζον Σμιθ (Μπραντ Πιτ): «Τα happy end είναι απλώς ιστορίες που δεν έχουν τελειώσει ακόμα». Το 12ετές story του ζευγαριού τελείωσε οριστικά και σίγουρα το τέλος δεν είναι χαρούμενο.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Οι δημόσιες εκκλήσεις για σεβασμό της ιδιωτικότητας και των παιδιών σε αυτές τις δύσκολες στιγμές του χωρισμού μοιάζουν με σεντόνι που προσπαθεί να κρύψει από κάτω ένα ηφαίστειο που κοχλάζει. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει για τις ανταλλαγές προειδοποιήσεων μεταξύ των δύο στρατοπέδων, όπως μεταφέρονται από τα ρεπορτάζ.

Ο Μπραντ Πιτ μπορεί να μην έβγαλε όπλο, όπως στην ταινία, αλλά προειδοποίησε την Τζολί ότι είναι έτοιμος να δώσει μάχη για να πετύχει την κοινή κηδεμονία των παιδιών.

trw54te5yt 1

Πηγές του περιβάλλοντός του που επικαλείται το σάιτ ΤΜΖ, το οποίο έδωσε πρώτο την είδηση του διαζυγίου, λένε ότι ο Πιτ είναι «εξοργισμένος» με την πρώην σύζυγό του που έκανε αίτηση διαζυγίου, γιατί πιστεύει ότι αυτή η κίνηση βάζει σε κίνδυνο τα παιδιά. Επίσης, τον εξαγριώνει το γεγονός ότι από το περιβάλλον της έχει διαρρεύσει ότι ο ίδιος αποτελούσε κίνδυνο για τα παιδιά εξαιτίας «των ξεσπασμάτων θυμού του αλλά και της κατάχρησης ουσιών». Ο 52χρονος ηθοποιός την κατηγορεί ότι «άνοιξε τις πύλες της κολάσεως» κάνοντας ολόκληρη την οικογένεια στόχο των παπαράτσι.

Τις τελευταίες μέρες, πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΤΜΖ, ο Πιτ ήταν σε διαρκείς συζητήσεις με την Τζολί προσπαθώντας να την πείσει να διαχειριστούν το διαζύγιο «ως ενήλικες». Αυτό, όπως υπογραμμίζει, δεν έγινε και τώρα το σπίτι τους είναι περιτριγυρισμένο από παπαράτσι αλλά και από αστυνομικούς που προσπαθούν να επιβάλουν κάποια τάξη.

Το κατά πόσο γνώριζε ο Πιτ τις προθέσεις της συζύγου του εξετάζεται, αφού πηγή που επικαλείται η βρετανική «Mirror» αναφέρει ότι το έμαθε μόλις μία μέρα πριν. Την ίδια ώρα, το σχετικό ρεπορτάζ του «Us Weekly» αναφέρει ότι «η τελική απόφαση ελήφθη από την Τζολί μόλις πριν από μία εβδομάδα». Ο λόγος ήταν «κάποιο περιστατικό», το οποίο ωστόσο δεν αποκαλύπτεται. Και ενώ το θέμα της διαπαιδαγώγησης των παιδιών και η διαφορετική στάση που είχαν οι δύο γονείς απέναντι σε αυτό φαίνεται να είναι η αιτία του χωρισμού, αφού η Τζολί παραήταν ανεκτική και χαλαρή, ενώ ο Πιτ ήταν αυστηρός και ήθελε πειθαρχία, πηγές του περιβάλλοντος του ζευγαριού κάνουν λόγο και για την οξυμένη ζήλια της ηθοποιού. Η Τζολί όχι μόνο δεν μιλούσε στην τελευταία συμπρωταγωνίστρια του Πιτ Μαριόν Κοτιγιάρ, επειδή την έβλεπε ως αντίζηλο, αλλά σύμφωνα με το «National Enquirer» φέρεται ότι απέλυσε λίγους μήνες πριν από το διαζύγιο την νταντά γιατί φλέρταρε τον σύζυγό της. Κάποιοι άλλοι λένε με νόημα ότι η νταντά μπορεί και να παραιτήθηκε, αφού τα παιδιά ήταν κατά κανόνα εκτός ελέγχου, με καπετάν φασαρία την 11χρονη Ζαχάρα, που υιοθέτησε το ζευγάρι από την Αιθιοπία.

trw54te5yt 2Χωριστά και στο Tussauds

Ους ο κηροπλάστης συνέζευξεν… κηροπλάστης χωριζέτω. Οι υπεύθυνοι του μουσείου κέρινων ομοιωμάτων Madame Tussauds, προτού καλά καλά προλάβει να στεγνώσει το μελάνι στην αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Αντζελίνα Τζολί, έσπευσαν να απομακρύνουν το κέρινο ομοίωμά της από αυτό του Μπραντ Πιτ.

Δίπλα στη Νικόλ Κίντμαν

«Αντιδράσαμε γρήγορα στα νέα του χωρισμού της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ απεικονίζοντας αυτήν την εξέλιξη στα εκθέματα» δήλωσε ο εκπρόσωπος του μουσείου.

Τώρα πια το ομοίωμα της Αντζελίνα ήρθε πιο κοντά σ’ εκείνο της Νικόλ Κιντμαν, ενώ του Μπραντ Πιτ συντροφεύει τον Μόργκαν Φρίμαν, με τον οποίο έχει συμπρωταγωνιστήσει αρκετές φορές.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

Η Τζένιφερ Ανιστον «πανηγυρίζει» 

Το διαζύγιο-βόμβα του ζεύγους Μπραντζελίνα δεν θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορα τα άτομα του στενού περιβάλλοντός του – και όχι μόνο.

Πρώτη και καλύτερη, η Τζένιφερ Ανιστον φέρεται ότι σχολίασε «αυτό θα πει κάρμα», δεδομένου ότι ο Πιτ την είχε παρατήσει για χάρη της Τζολί το 2005.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Us Weekly» είναι μάλιστα πολύ ικανοποιημένη με την εξέλιξη.

Το περιοδικό «In Touch» με τη σειρά του έφτασε να υποστηρίξει ότι η 47χρονη ηθοποιός χωρίζει επίσης εξαιτίας απιστίας του Τζάστιν Θερού, ωστόσο εκπρόσωπός της έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι αυτό δεν ευσταθεί.

Την ίδια στιγμή που το διαδίκτυο και τα social media πλημμύριζαν με αστεία πανηγυρικά βίντεο και ατάκες της Ανιστον, ο πατέρας της Τζολί Γιον Βόιτ δήλωνε ότι ανησυχεί πολύ για την κόρη του και τα εγγόνια του, λέγοντας «κάτι σοβαρό θα πρέπει να έχει συμβεί».

tgerwtetΟ Τζορτζ Κλούνεϊ, από την πλευρά του, ενημερώθηκε από δημοσιογράφους για το συμβάν και δήλωσε λυπημένος για την εξέλιξη».

Η «βασίλισσα» των διαζυγίων εκπροσωπεί τη «Λάρα Κροφτ» 

Δεν αναλαμβάνει ποτέ πελάτες με περιουσία μικρότερη των 8.000.000 ευρώ, χρεώνει 700 ευρώ την ώρα και έχει ως μότο το «όλοι πρέπει να παντρεύονται μία φορά». Η βασίλισσα των διαζυγίων, όπως είναι γνωστή στο Χόλιγουντ, Λόρα Γουάσερ βρέθηκε για ακόμα μία φορά στο επίκεντρο της δημοσιότητας, αναλαμβάνοντας να εκπροσωπήσει την Αντζελίνα Τζολί. Πρόκειται για τη δεύτερη τρανταχτή υπόθεση που αναλαμβάνει, σε διάστημα μόλις λίγων εβδομάδων, μετά την εκπροσώπηση του Τζόνι Ντεπ στο πολύκροτο διαζύγιό του, ενώ κατά το παρελθόν έχει αναλάβει αντίστοιχες ewrtgfsfgdgυποθέσεις των Μελ Γκίμπσον, Κριστίνα Αγκιλέρα, Χάιντ Κλουμ, Αστον Κούτσερ, Μαράια Κάρεϊ, Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ και Ράιαν Ρέινολντς, με επιτυχία.

Το τρέιλερ της ταινίας «Allied» με την Κοτιγιάρ ανάβει φωτιές 

Αυτός που έτριψε τα χέρια του πιο δυνατά και από τους fans της Τζολί και του Πιτ, οι οποίοι χαίρονται που είναι και πάλι διαθέσιμοι, είναι η Paramount.

Εν μέσω της παραφιλολογίας για δήθεν ειδύλλιο του Μπραντ Πιτ με τη συμπρωταγωνίστριά του Μαριόν Κοτιγιάρ στα γυρίσματα της τελευταίας ταινίας τους με τίτλο «Allied», η εταιρία παραγωγής εκμεταλλεύτηκε με το παραπάνω το timing και έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ της ταινίας.

Στο μονόλεπτο κλιπ ο 52χρονος πρωταγωνιστής εμφανίζεται σε στιγμές έντονης ερωτικής φόρτισης με τη Γαλλίδα ηθοποιό.

Είτε πρόκειται για απλή σύμπτωση είτε για κυνικά καιροσκοπικό μάρκετινγκ, σίγουρα η εταιρία δεν θα… κακοπάθει από το timing, που εγγυάται πολλά εισιτήρια στην ταινία.

Αυτή που, αντιθέτως, φέρει βαρέως την εμπλοκή του ονόματός της στο πολύκροτο διαζύγιο είναι η Κοτιγιάρ. Σύμφωνα με πηγές του περιβάλλοντός της, η εγκυμονούσα σταρ «είναι συντετριμμένη» από τα σενάρια που την εμπλέκουν με τον Πιτ.

«Πονοκέφαλος» η τεράστια ακίνητη περιουσία, που εκτιμάται περί τα 360.000.000 ευρώ!

Πολλοί είναι οι «πονοκέφαλοι» που καλούνται να επιλύσουν οι νομικοί σύμβουλοι των δύο στρατοπέδων, αφού, εκτός από την κηδεμονία των έξι παιδιών, θα πρέπει να διαπραγματευτούν και την τεράστια κοινή περιουσία τους, που φέρεται ότι ανέρχεται στα 400.000.000 δολάρια, δηλαδή περί τα 360.000.000 ευρώ. Η Τζολί, σύμφωνα με την «Daily Mail», αναφέρεται σε όλους τους τίτλους ιδιοκτησίας των ακινήτων που έχει το πρώην ζευγάρι σε διάφορα μέρη της Γης.

Η βασική κατοικία τους, που βρίσκεται στο ανατολικό Χόλιγουντ, έχει αγοραστεί από τον Πιτ από το 1994 και με τα χρόνια επεκτείνεται με νέες αγορές παρακείμενων κατοικιών. Αν και καταλαμβάνει πια τεράστια έκταση, είναι μικρή σε σύγκριση με το Chateau Miraval που αγόρασαν στη Γαλλία κοντά στην Εξ-αν-Προβάνς, όπου το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί πριν από δύο χρόνια παρουσία των παιδιών τους.

Ο 35 υπνοδωματίων πύργος, που στην έκτασή του διαθέτει λίμνη, αμπελώνες και οινοποιείο, αγοράστηκε το 2008 αντί 60.000.000 δολαρίων (54.000.000 ευρώ). Η οικογένεια κατέχει και μια κατοικία αξίας 5.000.000 δολαρίων (4.500.000 ευρώ) στη Σάντα Μπάρμπαρα των ΗΠΑ αλλά κι ένα σπίτι στη Νέα Ορλεάνη, το οποίο αγόρασε το 2006 και προσπαθούν να πουλήσει από το 2015.

Τέλος, υπάρχουν αναφορές ότι το 2007 αγόρασαν ένα διαμέρισμα στο Waldorf Astoria Towers στη Νέα Υόρκη.

ywe5yweyt



{{-PCOUNT-}}39{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...