Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος με γαλάζιο κοστούμι σε γαστρονομική (!) βραδιά

Ο πρώην υπουργός πήγε με μία φίλη του στο κολωνακιώτικο στέκι Mayor, σε ένα event που είχε τη σφραγίδα του σεφ Γιάννη Σολάκη

Ο πρώην υπουργός πήγε με μία φίλη του στο κολωνακιώτικο στέκι Mayor, σε ένα event που είχε τη σφραγίδα του σεφ Γιάννη Σολάκη

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Καινούργια καριέρα; Σε ρόλο γευσιγνώστη ο πρώην υπουργός;

Καυτά ερωτήματα άρχισαν να πλανώνται πάνω από τον ουρανό του κολωνακιώτικου Mayor, όπου εμφανίστηκε ο Αρης Σπηλιωτόπουλος, σε γαστρονομική βραδιά με τον σεφ Γιάννη Σολάκη και τους καλεσμένους του που κλήθηκαν να δοκιμάσουν τα φαγητά του. Ο Αρης, με θερινό γαλάζιο κοστούμι, μαντιλάκι χρώματος πετρόλ και μπλουζάκι που αποκάλυπτε το δερμάτινο μενταγιόν του, δοκίμασε την ταλιάτα μοσχάρι και μαγεύτηκε! Ως άλλος Αγγλος δανδής, ο πρώην υπουργός, που πέρασε το ωραίο βράδυ με μια φίλη του, από ό,τι φαίνεται, δεν λέει «όχι» σε τίποτε.

■ Κρύφτηκαν οι πρωτοκλασάτοι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ από τη χθεσινή συζήτηση για το Ελληνικό; Πού ήταν οι αμιγώς αρμόδιοι Ανάπτυξης και λοιποί σχετικοί; Δεν έκαναν θόρυβο! Το νομοσχέδιο το φόρτωσαν στον υπουργό Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά, που ήταν «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε»! Τυχαίο; Δεν νομίζω. Εδώ οι συμβάσεις πάνε κι έρχονται, κι αυτός φλόμωσε την Ολομέλεια με θεωρίες! Ο Αριστείδης, λοιπόν, ο δίκαιος, ανέπτυξε ένα ιδεολογικό μανιφέστο για το πώς στην πορεία προς τον σοσιαλισμό επιβάλλονται και συμβιβασμοί. Αλήθεια; Αργά δεν το θυμηθήκατε; Ετσι ωραία δικαιολογούνται από τους αριστερούς οι «μέχρι ζάλης δεξιές στροφές» που παίρνουν καθημερινά. Ελα, μωρέ, γεμάτη να είναι η τσέπη κι ας είναι το μυαλό αριστερό, σχολίαζαν βουλευτές της αντιπολίτευσης.

(!)

Για το γλυκό βουλευτιλίκι εξανέστησαν δεξιοί και αριστεροί. «Σιγά μη σας αρέσουν οι ιδιωτικοποιήσεις. Σιγά μην είστε οπαδοί. Oμως η καρέκλα είναι γλυκιά. Ναι, βέβαια. Τα 5.000 ευρώ τον μήνα αποζημίωση είναι γλυκά. Ακούστε όμως. Τζάμπα είναι. Ο Καλογρίτσας τουλάχιστον το έκανε με 75 εκατομμύρια δάνεια σε έναν χρόνο. Εσείς με 5.000 ευρώ!» Τα λόγια αυτά, τα πικρά για τους Συριζαίους, ανήκουν στον Σπυρίδωνα-Αδωνι Γεωργιάδη, στην ομιλία του για το Ελληνικό. «Είσαι αλήτης» του φώναξε ο Χρήστος Μαντάς αμέσως μετά κι όλοι γέλασαν!
Το τι ωραία περνούν στη Βουλή, όταν υπάρχουν ολομέλειες, και πόσο διασκεδάζουν κι εμάς δεν λέγεται. Και ο Αδωνις ανήκει στα hot πρόσωπα. Το ίδιο και η ειδική αγορήτρια για το εν λόγω νομοσχέδιο, από την πλευρά της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια. Χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «ποιητή Φανφάρα» και εισέπραξε τρελό χειροκρότημα. Η χρυσαυγίτισσα βουλευτής ήταν κομψότατα ντυμένη, με μαύρο φόρεμα που έφερε στρας λεπτομέρειες, απολύτως ταιριαστά όλα με κοινοβουλευτική εκπροσώπηση.

Στο…μπαλκονάκι

Μικρό καλοκαιράκι είναι ακόμη και οι βουλευτές, χαλαροί, εργάζονται στο μπαλκονάκι της Βουλής. Από εκεί λοιπόν σας μεταφέρουμε τη σοφιστικέ και συγχρόνως πολύ μοντέρνα εικόνα του πανεπιστημιακού, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Γαβρόγλου, που έκανε γραφείο του το τραπεζάκι στον… κήπο. Με τα ωραία του αθλητικά παπούτσια, τα «ακαδημαϊκά γυαλάκια» του, έγραφε, αλλά σηκώνοντας το βλέμμα του μας εντόπισε!

Ο λεβέντης Αλέξης, οι γυναίκες και ο χωρισμός της Ατζελίνα

d 15

Ποιες γκρίνιες και ποιες δημοσκοπήσεις αρνητικές για τον Αλέξη Τσίπρα; Τίποτε δεν του στέκεται εμπόδιο. Οι γυναίκες είναι μαζί του. Και -ως γνωστόν- οι γυναίκες ψηφοφόροι είναι πάντοτε περισσότερες από τους άντρες. Λατρεία τού έχουν! Εκτός του ότι φημολογείται πως η Αντζελίνα Τζολί χώρισε εξαιτίας του, και οι Ελληνίδες τρελαίνονται για πάρτη του. Δείτε τι του γράφουν: «Είσαι ο ουρανός. Ολα τα άλλα είναι απλώς ο καιρός. Να το θυμάσαι όπου κι αν βρίσκεσαι!». Και η απάντηση: «…είναι ο ουρανός και τα αστέρια μας. Καλημέρα στο λεβέντη μας!». Δεν σώζεται αυτή η χώρα με τίποτε. Ασ’ το, Αλέξη. Κατέβα καλύτερα στα καλλιστεία!

■ Πού πήγαινε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος με δύο όμορφα κορίτσια, περπατώντας χθες το μεσημέρι στην οδό Πανεπιστημίου; Ο βουλευτής, άνετος, χαμογελαστός, με γαλάζιο πουκάμισο και κρατώντας το σακάκι στο χέρι, βάδιζε παρέα με τις δύο ξανθιές. Ηταν ένα γλυκό φθινοπωρινό μεσημεράκι, ύστερα από μια σχεδόν ξενέρωτη από το πολύ μπλα μπλα Βουλή!

Ολοι στα γυρίσματα της Παυλίνας 

paylina sto vinteoklip kai o adelfos tis dionysis img 1519

Σύσσωμη βρέθηκε η οικογένεια Βουλγαράκη στα γυρίσματα του νέου βιντεοκλίπ της Παυλίνας, στο Τατόι. Ο μπαμπάς και πρώην υπουργός Γιώργος όση ώρα έβλεπε την τραγουδίστρια κόρη του Παυλίνα να την ακολουθεί η κάμερα έγραφε για το παγόνι και το πεπόνι: «Το θέμα είναι να καταλάβουν κάποια στιγμή στην Αριστερά ότι το πεπόνι παγώνει, αλλά το παγόνι δεν πεπόνι… Το πεπόνι άλλωστε ίδιο είναι πάντα, αλλά είναι διαφορετικό το “παγώνει” από το “παγόνι”». Τι θέλεις να πεις, ποιητή μου Γιώργο;

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...