Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Με party διάθεση στο catwalk των Emmy

Οι πρωταγωνίστριες των φετινών λαμπερών βραβείων εμπιστεύτηκαν δημιουργίες γνωστών οίκων μόδας, χωρίς ωστόσο να λείπουν τα ενδυματολογικά λάθη

Οι παρατηρητές στιλ φόρεσαν τα γυαλιά τους και ζούμαραν στις εμφανίσεις του κόκκινου χαλιού στη βραδιά της απονομής των βραβείων Emmy (που έμοιαζε με ένα μεγάλο πάρτι) για να αναδείξουν τους δικούς τους νικητές, αλλά και να διαπομπεύσουν με άκρως φαρμακερά σχόλια τις στιλιστικές αστοχίες.

Η σειρά «Game of Thrones», που ήταν από τους μεγάλους νικητές της βραδιάς σε επίπεδο βραβείων, πρωτοστάτησε και στα σχόλια στιλιστικής φύσης. Η Γκουεντολίν Κρίστι, στην προσπάθειά της να ξεφύγει από την κοινοτοπία του ενδύματος για βραβεία, επέλεξε ένα φόρεμα που παρέπεμπε σε σακούλα σκουπιδιών. Αυτό ευτυχώς αντισταθμίστηκε από την εμφάνιση της Εμίλια Κλαρκ, η οποία με μια δημιουργία του Atelier Versace έπαιξε το χαρτί της παλιάς καλής χολιγουντιανής συνταγής. Το καστ του «Downton Abbey» εισέφερε μια γερή δόση βρετανικού πειραματισμού στο event. H Mισέλ Ντόκερι εμφανίστηκε με ένα κρεμ πομπέ φόρεμα Oscar de la Renta, ενώ η Λόρα Καρμάικλ επέλεξε τον ασυνήθιστο συνδυασμό του λάιμ με το λιλά, όπως το οραματίστηκε ο οίκος Delpozo. Σε ποιους πήγαν ωστόσο τα βραβεία των καλοντυμένων και τα «Βατόμουρα» των κακοντυμένων; Επιχειρήσαμε μια σύνθεση από τις κριτικές των αμερικανικών και των βρετανικών μέσων, που παραδοσιακά φιλοξενούν εκτενή σχετικά ρεπορτάζ για κάθε κόκκινο χαλί. Εξάλλου, όπως επισημαίνει η «Telegraph», με την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων να απέχουν πια λιγότερο από 100 μέρες, οι εμφανίσεις αυτές μπορεί να λειτουργήσουν ως χρήσιμα do’s and don’ts για τις πάρτι εμφανίσεις σας.

ΟΙ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΣΑΝ ΤΑ ΦΛΑΣ

Κρίστεν Μπελ: Η ηθοποιός της ταινίας «Bad Moms», σύμφωνα με το δίκτυο AOL, ξεχώρισε για το «οργανικό και ρομαντικό look» της φλοράλ τουαλέτας με υπογραφή Zuhair Murad.

Σάρα Πόλσον: Η πρωταγωνίστρια του «American Crime Story: The People v O.J. Simpson», εκτός από βραβείο, κέρδισε και τις εντυπώσεις με το σμαραγδί Prada φόρεμά της, το οποίο αποθέωσαν οι «Los Angeles Times», αλλά και όλοι οι λάτρεις του πληθωρικού γκλαμ.

Αντζελα Μπάσετ: Η σταρ του «American Horror Story» ήταν «αγέρωχη και μεγαλοπρεπής», σύμφωνα με την «USA Today», μέσα στην κίτρινη τουαλέτα της, δημιουργία του Christian Siriano. Το κίτρινο είναι επικίνδυνο χρώμα αλλά το αποθέωσε.

Πριγιάνκα Τσόπρα: Η Ινδή ηθοποιός «σάρωσε στο κόκκινο χαλί» με το κόκκινο φόρεμα του Jason Wu, σύμφωνα με το σχετικό σχόλιο του Mercury News. Σίγουρα ξύπνησε τον ταύρο μέσα στον Χίντλεστον που τη φλέρταρε όλο το βράδυ.

Η… ΛΑΙΔΗ ΙΝΤΙΘ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΝΤΥΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ

Λόρα Καρμάικλ: Η λαίδη Ιντιθ Κρόλεϊ στο «Downton Abbey» δεν κέρδισε το ενδυματολογικό σύστημα και μνημονεύεται παντού για την αστοχία συνδυασμού των χρωμάτων αλλά και των υλικών της δημιουργίας του οίκου Delpozo.

Σάρα Χάιλαντ: Το κατάμαυρο στενό παντελόνι του οίκου Monique Lhuillier κάτω από το peplum τοπ-υπερπαραγωγή δεν είναι αυτό που λέμε εύστοχος συνδυασμός για την ηθοποιό της σειράς «Modern Family». 

Γκουεντολίν Κρίστι: Το φόρεμα σχολιάστηκε υποτιμητικά από το E! Online για «τις σημαντικές επιρροές του από τους σχολικούς χορούς αποφοίτησης», ενώ κάποιοι άλλοι αναρωτήθηκαν γιατί η δημιουργία αυτή έπρεπε να θυμίζει ανακύκλωση σακούλας σκουπιδιών.

Αννα Κλάμσκι: Η ηθοποιός της σειράς «Veep» κέρδισε την κορυφή της λίστας με τις πιο κακοντυμένες των Emmy με ένα φόρεμα που περιγράφεται από τα αμερικανικά μέσα ως «ροζ παλ κουκούλι με κάπα».

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...