Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Αδιανόητο έγκλημα στην Ανδρο

76χρονος νεκρός από χτυπήματα του γαμπρού του αδελφού του

Σε τραγωδία κατέληξε ο άγριος καβγάς μεταξύ συγγενών στην Ανδρο, που στοίχισε τη ζωή σε έναν 76χρονο!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Ο άτυχος Ευτύχης Μαρτίνος, που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, δεν άντεξε τις γροθιές και τις κλοτσιές που δέχτηκε από τον 45χρονο γαμπρό του αδελφού του, ο οποίος φοβόταν ότι είχε απώτερο σκοπό να διεκδικήσει το σπίτι της οικογένειας!

Ο άτυχος ηλικιωμένος άφησε την τελευταία του πνοή μπροστά στα μάτια της γυναίκας του, μετά τα άγρια χτυπήματα που δέχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο κτήμα του στην περιοχή Γαύριο.

Οπως αποκάλυψε στην «Espresso» για το φοβερό έγκλημα στη «Μικρά Αγγλία» η μία από τις δύο κόρες του 76χρονου, Πετρούλα Μαρτίνου, ο πατέρας και η μητέρα της ζούσαν σε ένα σπίτι κοντά στο διώροφο του 75χρονου θείου της: «Ο θείος μου εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται στο κρεβάτι με οξυγόνο, αφού υποφέρει από αναπνευστικά, καρδιακά προβλήματα και σάκχαρο, ενώ κατάκοιτη είναι από τον Ιανουάριο και η 70χρονη θεία μου. Στο από πάνω διαμέρισμα μένει η μία από τις τρεις κόρες τους με τον άντρα της και δράστη, που έχει καταγωγή από την Κρήτη.

Ηταν αγαπημένοι

Ο πατέρας μου είχε πολύ στενή σχέση με τον κατάκοιτο αδερφό του, γιατί είχαν μεγαλώσει αγαπημένοι. Για τον λόγο αυτόν, ο μπαμπάς, παρά τα κινητικά προβλήματα που είχε λόγω σακχάρου και την αδύναμη καρδιά του, πήγαινε και φρόντιζε τον θείο και τη θεία με τη βοήθεια της μητέρας μου».

Σύμφωνα με την ίδια, οι συχνές επισκέψεις των γονιών της στο σπίτι των θείων της ενοχλούσαν τον 45χρονο: «Περίμενε από τα πεθερικά του να του γράψουν το σπίτι τους και προφανώς φοβήθηκε ότι οι γονείς μου ήθελαν το ίδιο! Αυτό δεν ίσχυε, αφού ο πατέρας μου είχε ήδη δικό του. Το απόγευμα της Τετάρτης οι γονείς μου πήγαν στο κτήμα όπου είχαν κάτι ζώα και ο 45χρονος τους ακολούθησε. Με έντονο ύφος τους είπε να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους στα πεθερικά του και μάλιστα πέταξε την πατερίτσα του πατέρα μου, ο οποίος έπεσε στο χώμα. Φώναζε βοήθεια, αλλά εκείνος τον χτυπούσε σε κεφάλι και σώμα, με τη μητέρα μου να προσπαθεί μάταια να τον απωθήσει χτυπώντας τον».Ο 76χρονος ξεψύχησε, ενώ ο 45χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της θανατηφόρας σωματικής βλάβης. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε μήνυση στην 61χρονη σύζυγο του θύματος για ξυλοδαρμό, με αποτέλεσμα η χήρα να συλληφθεί για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης!

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, γνωστός ποινικολόγος Πέτρος Μαντούβαλος, ανέφερε στην «Espresso»: «Είναι μια απάνθρωπη πράξη με πρωτοφανή σκληρότητα από τον δράστη και με εκπλήσσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι ήξερε πως το θύμα ήταν ένας ανήμπορος άνθρωπος. Δεν δίστασε να τον “εκτελέσει” χτυπώντας τον αλύπητα, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες της συζύγου του θύματος, την οποία επίσης ξυλοφόρτωσε. Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι ότι την έστειλε και κατηγορούμενη. Αυτός είναι ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα του δολοφόνου».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...