Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Της κακομοίρας στην οικογένεια Μπραντζελίνα

Η Τζολί φέρεται ότι έφτασε στο «αμήν» από μια «έκρηξη» του συζύγου της εν πτήσει. Ερευνα για τα περί κακοποίησης των παιδιών από τον ηθοποιό

Κάτι ανάμεσα σε ριάλιτι και δικαστικό δράμα θυμίζει πλέον το διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ, με τις αστυνομικές Αρχές και την Πρόνοια να εμπλέκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, στην υπόθεση, ερευνώντας αναφορές για λεκτική και σωματική κακοποίηση των παιδιών τους, στη διάρκεια ταξιδιού με το ιδιωτικό τους τζετ.

Το αστυνομικό τμήμα του Λος Αντζελες διέψευσε τα περί ποινικής έρευνας της υπόθεσης και λήψης καταθέσεων από τους εν διαστάσει συζύγους. Ωστόσο η ιστοσελίδα TMZ μετέδωσε πως πράγματι οι αστυνομικοί δεν κάνουν έρευνα, αφού την υπόθεση έχει αναλάβει το FBI, καθώς το περιστατικό έγινε στον αέρα, οπότε είναι στη δικαιοδοσία των ομοσπονδιακών Αρχών. Οσο για την Πρόνοια, εκπρόσωπός της αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει οτιδήποτε.

Κακομεταχείριση

Το φημολογούμενο περιστατικό ξεκίνησε όταν κατά τη διάρκεια της πτήσης ο Πιτ «έγινε λιώμα» και άρχισε να «ουρλιάζει», ενώ, όταν προσγειώθηκε το αεροσκάφος, «έπαθε παραλήρημα»! Το εν λόγω επεισόδιο τοποθετείται χρονικά την περασμένη Τετάρτη και φαίνεται ότι ήταν αυτό που ταρακούνησε την Τζολί, η οποία την επόμενη κιόλας ημέρα κίνησε τις διαδικασίες διαζυγίου.

5ur67uyh 2

Ο ίδιος, σε συνέντευξή του το 2011, είχε πει αστειευόμενος: «Χτυπώ συχνά τα παιδιά μου. Αυτό φαίνεται ότι έχει αποτελέσματα. Και τους στερώ μερικά γεύματα». Η πραγματικότητα, όμως, ήταν πολύ πιο δύσκολη… Με έξι παιδιά, τρία υιοθετημένα -τον 15χρονο Μάντοξ, τον 12χρονο Παξ, την 11χρονη Ζαχάρα- και τρία βιολογικά -τη 10χρονη Σιλόχ και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν, οκτώ ετών-, η καθημερινότητα ήταν ένα χάος, όπως λένε άνθρωποι που είχαν ζήσει από κοντά την οικογένεια. Παρά τον «στρατό» από έξι νταντάδες, μία για κάθε παιδί, τα παιδιά έδειχναν να είναι ανεξέλεγκτα. Ο Μάντοξ σε ηλικία εννέα ετών «έπινε κρασί και οδηγούσε αυτοκίνητο μες στις εκτάσεις του σπιτιού τους», όπως έχει αποκαλύψει πρώην νταντά, η οποία επίσης περιέγραψε καταστάσεις θηριοτροφείου, όπως όταν «ξυπνούσαν όλα μαζί μες στη νύχτα και έτρεχαν στους διαδρόμους ξυπνώντας τους γονείς τους, γιατί ήθελαν να μπουν όλα μαζί στο κρεβάτι τους». Τα παιδιά, δεν έχουν πάει ποτέ σε σχολείο, γιατί λαμβάνουν μόρφωση από δασκάλους που τα ακολουθούν παντού, χωρίς ωστόσο να τους βάζουν κανέναν περιορισμό. Η Τζολί έχει παραδεχθεί ότι αγόρασε στον Μάντοξ στιλέτα από την ηλικία των επτά ετών, ενώ και οι δύο γονείς έχουν δηλώσει δημοσίως ότι επιτρέπουν στη Σιλόχ να ντύνεται αγορίστικα από την ηλικία των 3,5 ετών και σέβονται την απαίτησή της να την αποκαλούν Τζον.

Η «σύναξη μαγισσών»

Ο Μπραντ Πιτ δεν είχε και την καλύτερη γνώμη για τη γυναίκα του, την οποία χαρακτήριζε «τρελή», αλλά ούτε και για τις φίλες της, τις οποίες χαρακτήριζε «σύναξη μαγισσών». Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», ο Πιτ, ο οποίος έλεγε για την Αντζελίνα ότι «είναι τρελή αλλά την αγαπάω ακόμα», ήθελε να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον γάμο τους, αλλά ήξερε ότι δεν θα έβγαζε πουθενά εξαιτίας της πλύσης εγκεφάλου που της έκανε ο στενός κύκλος των φιλενάδων της, η 48χρονη Αρμίνκα Χέλικ και η 37χρονη Κλόε Ντάλτον, οι οποίες έχουν προσληφθεί ως βοηθοί της με αποστολή να χτίζουν τη δημόσια εικόνα της. «Ο Μπραντ θεωρεί αυτές τις γυναίκες σύναξη μαγισσών. Ηταν έξαλλος με μερικές αποφάσεις της Αρμίνκα. Ενιωθε ότι αυτή και η Κλόε, που ταξίδευαν παντού με την οικογένεια, έκαναν πλύση εγκεφάλου στην Αντζελίνα από την αρχή. Οι καβγάδες που είχε με την τελευταία γι’ αυτόν τον λόγο στο σπίτι τους στο Λονδίνο ήταν μνημειώδεις. Ηταν το απόλυτο μακελειό» αναφέρει σχετικά η πηγή. 

Η «εμπλοκή» πολιτικού

Σ’ ένα τέτοιο διαζύγιο, δεν θα μπορούσε να λείπει και η εκδοχή για ερωτικό παραστράτημα της Τζολί. Ο βετεράνος δημοσιογράφος και μετέπειτα gossip blogger Ρομπ Σάτερ  έσπευσε να την αναμεταδώσει, αναφέροντας ότι σ’ ένα ταξίδι της σταρ στην Ευρώπη η Τζολί γνώρισε έναν πολιτικό που την εντυπωσίασε. «Είναι από τα πιο περίεργα που έχουν ακουστεί» έγραψε, σπεύδοντας να προσθέσει πως δεν την ενδιαφέρει πια και τόσο το Χόλιγουντ. Σημείωσε ωστόσο πως μάλλον αυτή είναι μια ακόμα φήμη. Λέτε;

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

5ur67uyh 3Η Κοτιγιάρ περιμένει παιδί, αλλά όχι από τον Μπραντ

«Σας εύχομαι γρήγορα περαστικά». Αυτό το μήνυμα απηύθυνε σε όσους μεταδίδουν πληροφορίες για εμπλοκή της στο διαζύγιο Πιτ-Τζολί η Μαριόν Κοτιγιάρ (φωτό δεξιά), με μια μακροσκελή δημοσίευσή της στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου επιδιώκει να τελειώσει οριστικά την κουβέντα για δήθεν παράνομη σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Allied».

«Αυτή θα είναι η πρώτη και μοναδική αντίδρασή μου στα σαρωτικά νέα που ξέσπασαν πριν από 24 ώρες, στη δίνη των οποίων βρέθηκα και εγώ. Δεν συνηθίζω να σχολιάζω τέτοια θέματα, ούτε να τα παίρνω σοβαρά, αλλά επειδή αυτή η κατάσταση ξεφεύγει και επηρεάζει ανθρώπους που αγαπώ, πρέπει να μιλήσω. Πρώτον, πολλά χρόνια πριν, γνώρισα τον άνδρα της ζωής μου, τον πατέρα του γιου μας και του μωρού που περιμένω» έγραψε επίσης η Γαλλίδα πρωταγωνίστρια, η οποία με αυτόν τον τρόπο επιβεβαίωσε και την εγκυμοσύνη της.

Θα κάνει για δεύτερη φορά πατέρα τον σύζυγό της Γκιγιόμ Κανέ.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...