Σαββατοκύριακο 24-25 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Η προσωπική σας σχέση έχει ανάγκη ανανέωσης, γι’ αυτό βοηθήστε την με ένα ταξιδάκι. Οι πιέσεις που δέχεστε δημιουργούνται από εξωγενείς παράγοντες. Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και μην αναλώνεστε σε πολλές υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Η κατανόηση που θα δείξετε στα προβλήματα των άλλων θα σας δώσει μια αδιόρατη γοητεία και θα σας παροτρύνει να είστε περισσότερο εγκάρδιοι και φιλικοί. Θα έρθετε αντιμέτωποι με μια αλήθεια που θα αναγνωρίσετε λόγω της εμπειρίας του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα αρχίσετε να απομυθοποιείτε καταστάσεις και ανθρώπους που από καιρό αποφεύγατε και θα θυμηθείτε τις υποσχέσεις που είχατε δώσει στον εαυτό σας για τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειρίζεστε τη ζωή σας, που τώρα θα πρέπει να τηρήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εχετε μπροστά σας ένα θαυμάσιο διάστημα για γνωριμίες και επαφές, αλλά και για ένα τρυφερό πλησίασμα με όσους αγαπάτε. Φιλίες από το παρελθόν αναζωπυρώνονται και έρχονται να προστεθούν σε καινούργιες.

ΛΕΩΝ: Στο οικογενειακό σας περιβάλλον το κλίμα θα είναι αρκετά ήσυχο και θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να προσεγγίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε ευχάριστες ώρες μαζί τους. Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική προτεραιότητα στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στις σχέσεις σας παραδεχθείτε τα ελαττώματά σας και μην κάνετε τους ήρωες όταν πρέπει να ακολουθήσετε μια τακτική που θα κάνει ευχάριστη την καθημερινότητά σας.

ΖΥΓΟΣ: Μάθετε να σκέφτεστε και να προσαρμόζεστε, ακόμα και όταν δεν γίνονται όλα όπως θα τα θέλατε. Μην αποθαρρύνεστε για ό,τι δεν γίνεται εύκολα και γρήγορα – όλα έχουν τον σκοπό τους για να μην ανατρέπονται οι ισορροπίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Νέοι δρόμοι επιτυχίας ανοίγονται μπροστά σας, ενώ θα υπάρξουν εξελίξεις σε μια πρόσφατη ερωτική σας σχέση. Η ημέρα θα είναι η αφετηρία σας κυρίως για τις εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή, αλλά και για τη νέα μορφή που θα πάρει η καριέρα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Παραμείνετε ρεαλιστές και προσγειωμένοι, όσο κι αν σας ενοχλεί. Ως ευαίσθητα άτομα εξελίσσεστε μέσα από ψυχικές διεργασίες, αλλά τώρα θα χρειαστεί να επιβάλετε τάξη στις υποθέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενισχύονται η αισθηματική και προσωπική σας ζωή, και δίνετε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα σπιτιού και καριέρας. Ερευνήστε ό,τι σας αφορά άμεσα και πάρτε αποφάσεις όχι μόνο για τώρα, αλλά και για τους επόμενους μήνες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι φιλοδοξίες σας βρίσκουν τον κατάλληλο χώρο για να αναπτυχθούν, γι’ αυτό συνεργαστείτε με άτομα που εμπιστεύεστε την κρίση τους. Μην είστε αρνητικοί ως προς τις απόψεις των άλλων, ειδικά αν δεν τις έχετε ακούσει.

ΙΧΘΥΣ: Επειτα από απροσδόκητα γεγονότα, πιεστικές καταστάσεις και κάθε είδους αναμετρήσεις με το περιβάλλον, μπορείτε να κάνετε τα πρώτα βήματα αλλαγής. Οι βιαστικές αποφάσεις δεν θα βοηθήσουν, ούτε ο εκνευρισμός.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ