Καθολική Εκκλησία: Ζητούνται εξορκιστές

Αμεση ανάγκη από εξορκιστές έχει το Βατικανό

Αμεση ανάγκη από εξορκιστές έχει το Βατικανό. Η ραγδαία αύξηση του αριθμού των ατόμων που πειραματίζονται με τον σατανισμό και τη μαύρη μαγεία έχει οδηγήσει σε αυξημένη ζήτηση εξορκιστών.

Την ίδια στιγμή, όμως, παρατηρείται έλλειψη ιερέων ικανών να τελέσουν εξορκισμούς, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό στους κόλπους της Καθολικής Εκκλησίας. «Η έλλειψη εξορκιστών αποτελεί, πραγματικά, κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Αν και ο αριθμός τους έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, εξακολουθούν να μην υπάρχουν αρκετοί για να αντιμετωπίσουν τη δραματική αυτή κατάσταση, που επηρεάζει -πάνω απ’ όλα- νέους ανθρώπους, οι οποίοι χρησιμοποιούν πολύ το διαδίκτυο» δήλωσε ο Βάλτερ Κασκιόλι, σύμβουλος του Βατικανού, στην ιταλική εφημερίδα «La Stampa».

Ως εκ τούτου, κάνει έκκληση για την ίδρυση κολεγίου ή πανεπιστημίου από την Καθολική Εκκλησία που θα διδάσκει στους ιερείς πώς να κάνουν εξορκισμούς. «Χρειαζόμαστε μια διεπιστημονική προσέγγιση, στην οποία η επιστήμη θα συνεργάζεται με τη θρησκεία και οι ψυχίατροι με τους δαιμονολόγους και τους εξορκιστές» πρόσθεσε.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ