Μπερδεμένη στα προσωπικά της

Λίγες μέρες μείνανε για την πρεμιέρα της Μαρίας Ηλιάκη στον Aplha με την εκπομπή «Ξαναδέστε τους» και η παρουσιάστρια αποφάσισε να μιλήσει (επιτέλους!) για την προσωπική της ζωή.

Λίγες μέρες μείνανε για την πρεμιέρα της Μαρίας Ηλιάκη στον Aplha με την εκπομπή «Ξαναδέστε τους» και η παρουσιάστρια αποφάσισε να μιλήσει (επιτέλους!) για την προσωπική της ζωή. Πρώτη η «Espresso» αποκάλυψε στις αρχές Αυγούστου τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον επιχειρηματία Νεκτάριο Γαλίτη!

Τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους κι από εκεί που ήταν στα… ντουζένια του έρωτά τους αποφάσισαν τελικά να τραβήξουν σε αντίθετες κατευθύνσεις; «Αυτή τη στιγμή την προσωπική μου ζωή την επανεξετάζω, οπότε, ό,τι και να δηλώσω, μπορεί αύριο να με διαψεύσω» ισχυρίστηκε η Μαρία σε συνέντευξή της. Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν στη ζωή κάθε ανθρώπου κάποιες φάσεις που τα πράγματα μέσα του μπορεί να μην είναι τόσο ξεκάθαρα. Ή μπορεί αυτά που νιώθει να μη θέλει να τα μοιραστεί απαραιτήτως δημόσια. Επειδή, λοιπόν, βρίσκομαι σε μια τέτοια φάση, δεν μπορώ αυτό που νιώθω να το μοιραστώ με τον κόσμο. Δεν έχω να ανακοινώσω κάτι». Μας υποχρέωσες…

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ