Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Το iPad του Κατρούγκαλου με τα… καπάκια

Ο υπουργός Εργασίας ξεχωρίζει στη Βουλή με το «ντύσιμο» που έχει επιλέξει στο gadget

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ο υπουργός Εργασίας ξεχωρίζει στη Βουλή με το «ντύσιμο» που έχει επιλέξει στο gadget

Τη φαντασία που έχει στο iPad του να την είχε και στην άσκηση της πολιτικής του ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, θα ήταν όλα καλύτερα… Ο υπουργός λοιπόν διαθέτει ένα από τα πιο… ευφάνταστα εργαλεία!

Ντυμένο γύρω γύρω με ταινία, που δείχνει μάλλον μια φωτισμένη ρομαντικά βιβλιοθήκη και στην επιφάνειά του μια φωτογραφία που απεικονίζει καπάκια από στιλό, φιγούραρε το υπουργικό iPad στα έδρανα και φυσικά ξεχώριζε.

2600450

Τόσο που τα βλέμματα των συναδέλφων του έπεφταν συνεχώς πάνω του. Μόνος σας το ντύσατε, υπουργέ μου; Πολύ γλυκό!

Πού πήγαινε το βράδυ της Τετάρτης, περίπου στις 9.20, το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο που κατέβαινε την Αγίου Κωνσταντίνου, συνοδευόμενο από τους… πάντες; Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πέρασε μπροστά από του Ζόναρς στην Πανεπιστημίου, όπου οι μοτοσυκλετιστές του έδωσαν φυσικά προτεραιότητα, και ύστερα το αυτοκίνητο με τις υπόλοιπες μηχανές και τα συνοδευτικά αστυνομικών που φορούσαν πολιτικά έφυγαν με μεγάλη ταχύτητα προς την πλατεία Καραϊσκάκη, όπου πια το μάτι της στήλης τούς έχασε! Ποιος ξέρει τι… πρωθυπουργότσαρκα ήταν αυτή!

Για καφέ με σακίδιο

moyzalas

Το καφεδάκι του από το καφενείο της Βουλής έπαιρνε χθες ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας. Δεν θέλησε να ταλαιπωρήσει τους σερβιτόρους και έτσι… ζωσμένος το σακίδιο (αναπόσπαστο κομμάτι των συριζαίων) στάθηκε στον πάγκο, πήρε το φραπεδάκι και ύστερα στο εντευκτήριο για απόλαυση!

(!)

karanikas

Πήρε το πρωινό καφεδάκι του στο Αερόστατο της πλατείας Προσκόπων (δίπλα στο στόμα του λύκου, της «Espresso» δηλαδή). Μαζί με δύο κυρίες, λίγο πριν από τις 12.00, κάθισε ντάλα ήλιο.
Είναι ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας, που τον εντοπίσαμε να τα λέει με τις όμορφες. Το στιλ και το περπάτημά του γενικά απέπνεε αέρα… Τσίπρα!

Εμφάνιση-φωτιά από τη Φάνη Πάλλη – Πετραλιά

fani

«Daddy, Daddy Cool» των Bonney M; Μπορεί, γιατί μας ταιριάζει η κίνηση… Οπου γάμος και χαρά, λοιπόν, η Φάνη πρώτη και καλύτερη! Η πρώην υπουργός Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, αεικίνητη όπως πάντα, έκανε εμφάνιση-φωτιά πριν από λίγες μέρες στο Εκάλη Κλαμπ. Μπορεί να κάνει καιρό να φανεί, αλλά όταν βγει από το σπίτι… του δίνει και καταλαβαίνει! Και εκεί που το κλαμπ και ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών τίμησαν τους ολυμπιονίκες μας, που έφεραν μετάλλια από το Ρίο, η Φάνη έριξε και ένα… Boney M! Γιατί όχι; Είναι καλύτερες οι άλλες;

Φλερτάροντας τον… Μορφέα

zoi

Η Ζωίτσα πήγε σινεμά κατάκοπη και βρέθηκε λίγο πριν την πάρει στις αγκάλες του ο Μορφέας.
Παρ’ όλα αυτά, όμως, η πρόεδρος της Πλεύσης, αν και με ζωηρή πολιτική δραστηριότητα, βρίσκει χρόνο να συμμετέχει στα δρώμενα της πόλης. Εδώ τη συναντούμε στον Δαναό, στην προβολή της ταινίας «Πέντρο Νούλα», του Κάρολου Ζωναρά, για τις Νύχτες Πρεμιέρας. Φυσικά, δεν είναι κακό με λίγη ταινιούλα να γλαρώνουμε και λιγάκι!

Τι ψάχνει να βρει;

tsoykalis kontoyra

Εναν από τους καλύτερους «προσέλαβε» η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά. Για να τις βρει όμως τι; Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης και η ωραία Ελενα συναντήθηκαν χθες στο υπουργείο να συζητήσουν για τα διεθνή βραβεία Giussepe sciacca, που δίδονται σε εκλεκτούς Ελληνες από όλους τους χώρους. Ομως η Ελενα δεν γνώρισε τυχαία τον φοβερό ντετέκτιβ Τσούκαλη… Μετά τις εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν, ο Γιώργος ίσως χρειαστεί να ψάξει τα ποσοστά των ΑΝ.ΕΛ.!

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...