Παπανδρέου: «Ολα στο φως, για όλους και για όλα»

Βλέποντας τον κλοιό να σφίγγει γύρω του για την οικονομική κατάντια που προκάλεσε όχι μόνο στη χώρα αλλά και στο ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργος Παπανδρέου (που βρίσκεται μαζί με τη σύντροφό του πάλι σε διακοπές στην Κρήτη) επιχειρεί να βγει στην αντεπίθεση επιτιθέμενος στη Δικαιοσύνη

 Βλέποντας τον κλοιό να σφίγγει γύρω του για την οικονομική κατάντια που προκάλεσε όχι μόνο στη χώρα αλλά και στο ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργος Παπανδρέου (που βρίσκεται μαζί με τη σύντροφό του πάλι σε διακοπές στην Κρήτη) επιχειρεί να βγει στην αντεπίθεση επιτιθέμενος στη Δικαιοσύνη, υποστηρίζοντας:

«Το “βρόμικο ’16” που επιχειρείται να στηθεί κάνει το “βρόμικο ’89” να μοιάζει νηπιαγωγείο. Οι Ελληνες το γνωρίζουν, εμείς το έχουμε βιώσει και ουδείς εκβιασμός μπορεί να μας κάμψει»» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΚΙΔΗΣΟ, προσθέτοντας: «Η θέση μας ήταν και θα είναι πάντα σαφής και απόλυτη: Ολα στο φως, για όλους και για όλα. Δεν πρόκειται να δεχτούμε το έργο της Δικαιοσύνης να μετατραπεί σε εργαλείο για πολιτικά παίγνια και οι δικαστικοί λειτουργοί σε κυβερνητικό παράρτημα για προφανείς σκοπιμότητες».

Ο Γιώργος Παπανδρέου εθεάθη χθες στα Χανιά συνοδευόμενος από την Ολλανδέζα γυμνάστρια Γουέντι Κόνελι στα εγκαίνια της έκθεσης «Ποτραίτο – Αυτοπορτραίτο», που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου από την Ελληνική Φωτογραφική Εταιρία Κρήτης. Χαμογελαστός και ηλιοκαμένος από τα πολλά μπάνια σε πανάκριβα παραθεριστικά κέντρα, εντός και εκτός Ελλάδας, έδειχνε να ζει σε πελάγη ευτυχίας, δηλαδή, στον… κόσμο του.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ