Η προφητεία του Μωάμεθ για την πόλη Νταμπίκ, που «ντοπάρει» τα μέλη του ISIS

Το τέλος του κόσμου έρχεται

Το τέλος του κόσμου έρχεται. Η προφητεία του Μωάμεθ, για την τελική μάχη στο Νταμπίκ της Συρίας, φαίνεται ότι «επιβεβαιώνεται», καθώς οι τουρκικές δυνάμεις βρίσκονται μόλις 5 χιλιόμετρα από τη μικρή πόλη κι ήδη έχει πέσει ο πρώτος νεκρός. Αυτή την προφητεία έχει οικειοποιηθεί και εκμεταλλεύεται το Ισλαμικό Κράτος, εδώ και καιρό, για να ενισχύσει το ηθικό, αλλά και τον θρησκευτικό ζήλο των μαχητών του, προκειμένου να τα δώσουν όλα στη μάχη.

Τι καθιστά όμως αυτή τη μικρή πόλη, που αποτελείται από μια χούφτα σπίτια σε μια απομονωμένη πεδιάδα της Συρίας, τόσο καθοριστικής σημασίας για το μέλλον της ανθρωπότητας; Τίποτα άλλο, πέρα από μια παλιά ισλαμική προφητεία.
«Η τελευταία ώρα δεν θα έρθει, μέχρι οι Ρωμαίοι να φτάσουν στην Νταμπίκ κι ένας στρατός, αποτελούμενος από τους καλύτερους ανθρώπους της Γης εκείνη την περίοδο, να τους διώξει από τη Μεντίνα» ανέφερε ο προφήτης Μωάμεθ πριν από 1.400 χρόνια.
Το Ισλαμικό Κράτος βάλθηκε έκτοτε να βγάλει αληθινή την προφητεία, αρχικά δολοφονώντας στην Νταμπίκ τον Αμερικανό όμηρο Πίτερ Κάσινγκ το 2014.

Σύμφωνα με την προφητεία, το ένα τρίτο των ισλαμικών δυνάμεων θα το βάλει στα πόδια, κάτι που δεν θα τους συγχωρέσει ποτέ ο Αλλάχ, το ένα τρίτο θα σκοτωθεί και το εναπομείναν ένα τρίτο θα θριαμβεύσει και μετά θα κατακτήσει και την Κωνσταντινούπολη. Υπάρχει, ωστόσο, και μια διαφορετική προφητεία που συνδέεται με την Νταμπίκ, στην οποία αναφέρεται ότι στην τελική σύγκρουση οι Ρωμαίοι θα έχουν 80 συμμάχους. Προς το παρόν, όμως, τα κράτη που συμμετέχουν στην αμερικανική επιχείρηση εναντίον του Ισλαμικού Κράτους είναι 65.

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ