Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου 2016

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παραιτηθείτε από έμμονες ιδέες που σας κάνουν να υποφέρετε και να πονάτε. Αφήστε κακόβουλα σχόλια να…

ΚΡΙΟΣ: Αντισταθείτε στις προκλήσεις που θα δεχθείτε από κάποια κακόβουλα άτομα. Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να επανέλθουν προς διευθέτηση εκκρεμότητες από το παρελθόν. Μην επιτρέψετε στην κούραση που θα νιώσετε να σας αποσυντονίσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε χρόνο στις εξελίξεις και μάθετε να μην είστε ανυπόμονοι και βιαστικοί. Μιλήστε με ένα φιλικό σας άτομο, που θα σας ανακουφίσει με τα λόγια του. Ζητήστε εξηγήσεις και μην αφήσετε ασάφειες να σας χαλάσουν τη μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποδράστε από το βαρύ κλίμα που επικρατεί στον εργασιακό χώρο. Ζητήστε σαφείς εξηγήσεις από τους στενούς σας συνεργάτες για ό,τι δεν καταλαβαίνετε. Χρησιμοποιήστε νέα δεδομένα και μην τρομάζετε από τις υπάρχουσες συνθήκες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μυστικοπάθεια δεν σας βοηθάει στον συναισθηματικό τομέα. Αφήστε σκέψεις που σας γεμίζουν άγχος και σας αποπροσανατολίζουν, και περάστε στην πράξη. Μην αφήνετε να γίνονται σχόλια γύρω από την προσωπική και την ερωτική ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Για να μπορείτε να εκνευρίζεστε από τη στάση των άλλων, πρέπει εσείς να είστε καλύτεροι. Αφήστε τη μέρα να περάσει και μη λέτε λόγια, τα οποία αργότερα θα μετανιώσετε. Δεχθείτε καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας, ακόμη και αν θέλετε να διατηρήσετε συντηρητική στάση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ψάξτε καλύτερα μέσα σας και θα βρείτε τις δυνάμεις που θα σας βοηθήσουν. Οι καινούργιες ιδέες σας θα φανούν εξαιρετικές στους συνεργάτες σας. Σε μια ουσιαστική συζήτηση του εργασιακού χώρου φροντίστε να έχετε την τελευταία λέξη.

ΖΥΓΟΣ: Με τη βοήθεια λογικών επιχειρημάτων, θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και δεν θα σας λείψουν οι ευκαιρίες. Μη βάζετε διλήμματα στον σύντροφό σας και κυρίως μην τον καταπιέζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παραιτηθείτε από έμμονες ιδέες που σας κάνουν να υποφέρετε και να πονάτε. Αφήστε κακόβουλα σχόλια να πέσουν στο κενό και μην ασχοληθείτε. Οι επικρίσεις των γύρω σας δεν πρέπει να σας ωθήσουν στο να χάσετε την ψυχραιμία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αξιοποιήστε τη συμπαράσταση που σας δείχνουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μην είστε αγνώμονες. Μην κάνετε καμία κίνηση χωρίς πρώτα να την έχετε μελετήσει σωστά. Ακούστε προσεκτικά τα λόγια ενός φίλου σας που σας γνωρίζει πολύ καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φανείτε αντικειμενικοί, αν έρθετε αντιμέτωποι με προσωπικές επιλογές. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε βάλει νέους στόχους στη ζωή σας και έχετε ξεκινήσει να υιοθετείτε καινούργιες αξίες γυρίζοντας την πλάτη στις παλιές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσέξτε αυτά που λέτε και επιλέξτε αυτούς που πρέπει να εμπιστεύεστε. Απαιτούνται εγρήγορση και ψυχραιμία από πλευρά σας, προκειμένου να αντλήσετε τα θετικά και να αποφύγετε όσο το δυνατόν τα αρνητικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Επανεξετάστε τους στόχους σας όταν βλέπετε ότι δεν επικροτούνται. Η μέρα που θα διανύσετε δεν φαίνεται να σέβεται και πολύ τις συνήθειες και τις τακτικές σας, αφού θα μεγεθύνει την ανησυχία και την κούρασή σας, αντί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε ενέργεια.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...