Αλλοδαποί ασέλγησαν σε 23χρονη φοιτήτρια στο προαύλιο του ΑΠΘ

Τον τρόμο σε χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης έζησε χθες τα ξημερώματα μια φοιτήτρια, η οποία κατήγγειλε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από «σκληρή» παρέα αλλοδαπών! Οι άνδρες πλησίασαν με άγριες διαθέσεις την 23χρονη, αιφνιδιάζοντάς την, ενώ βρισκόταν στο προαύλιο της Πολυτεχνικής Σχολής μαζί με έναν 20χρονο συμφοιτητή της. Η άτυχη κοπέλα κατήγγειλε στην Αστυνομία τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε -όπως και ο νεαρός- περίπου στις 6.30 τα ξημερώματα, αφότου έφυγε με τον φίλο της από πάρτι σε κτίριο του ΑΠΘ.

Επτά προσαγωγές

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, νωρίς το βράδυ έγιναν επτά προσαγωγές αλλοδαπών, ενώ οι τρεις φέρεται ότι συνελήφθησαν και ανακρίνονταν έως αργά το βράδυ για την επίθεση εις βάρος της κοπέλας και του νεαρού.

Ολοι τους, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι Σύροι πρόσφυγες, οι οποίοι μένουν σε διαμέρισμα, στο οποίο φέρεται ότι εντοπίστηκαν και ποσότητες ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, η 23χρονη κατήγγειλε ότι η παρέα των αλλοδαπών πετάχτηκε μπροστά στην ίδια και στον 20χρονο, ακινητοποιώντας τους με τη βία.

Εντρομη η κοπέλα έβαλε τις φωνές, αλλά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αλλοδαποί δεν πτοήθηκαν. Απειλώντας τους δύο νέους, οι δράστες άρπαξαν όσα χρήματα είχαν η 23χρονη και ο νεαρός, καθώς και τα κινητά τηλέφωνά τους, και στη συνέχεια προέβησαν σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της.

Παρά το σοκ, η φοιτήτρια και ο νεαρός απευθύνθηκαν αμέσως στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, όπου φέρεται ότι έδωσαν αναλυτική περιγραφή των ανθρώπων που τους επιτέθηκαν. Για ώρες ήταν σε εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών και στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκαν αρχικά επτά προσαγωγές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.