Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μελάνια πουλάει… κολιέ για χάρη του Τραμπ

Τον δημιουργικό οίστρο της επιστράτευσε η Μελάνια Τραμπ για...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα νιώσετε έτοιμοι να αφήσετε οριστικά στο παρελθόν καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Ελιχθείτε στον κοινωνικό σας κύκλο και…

ΚΡΙΟΣ: Αρχίζετε να βλέπετε τη σχέση σας πιο αισιόδοξα και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις γι’ αυτήν. Επιτέλους κοπάζουν οι εντάσεις που σας είχαν προκαλέσει τρίτα πρόσωπα και το μεταξύ σας κλίμα φτιάχνει.

ΤΑΥΡΟΣ: Οργανώστε τις κινήσεις σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μη χρειαστεί να χάνετε χρόνο με αναβολές και καθυστερήσεις. Μέσα από ουσιαστικό διάλογο δώστε στον σύντροφό σας να καταλάβει ποια είναι αυτά που σας πληγώνουν στη συμπεριφορά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το ότι κάποιοι θα σας κριτικάρουν δεν είναι δικαιολογία για να κάνετε πίσω ή να το βάλετε στα πόδια. Αποκτήστε ψυχικά αποθέματα και ξαναβγείτε στη ζωή έτοιμοι για όλα. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει ρεαλιστικά και να βρει έξυπνους τρόπους ώστε να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είστε πρόθυμοι να δείξετε κατανόηση και συμπαράσταση στα προβλήματα των άλλων. Αντιμετωπίστε ψύχραιμα τις καταστάσεις για να καταλαγιάσουν οι φωνές και οι συγκρούσεις. Κάντε καλύτερες διαπραγματεύσεις για ό,τι σας ενοχλεί και κερδίστε καλύτερες συνθήκες εργασίας.

ΛΕΩΝ: Το πρόβλημα που έχετε στη σχέση σας είναι οι άνθρωποι που επηρεάζουν τον σύντροφό σας. Μην τον προκαλείτε με ανυπόστατες ζήλιες και σταματήστε να ελέγχετε κάθε κίνησή του. Βάλτε σε προτεραιότητα θέματα που ζητούν άμεση λύση, ώστε να χαλαρώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια απρόσμενη συνάντηση θα σας ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος. Αξιοποιήστε τη μέρα σας χαλαρώνοντας και αρχίστε μια βδομάδα όλο ευκαιρίες. Μην αφήσετε παρορμητικές ενέργειες να σας δημιουργήσουν πρόβλημα στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ: Χρησιμοποιήστε τη διπλωματία σας και αποφύγετε τις διενέξεις με τους γύρω σας. Για να κερδίσετε την ηρεμία στον χώρο σας πρέπει να πείσετε και όχι να επιβληθείτε. Συγκρατήστε την επιθετικότητά σας και διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε οτιδήποτε θεωρείτε ωφέλιμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στη σχέση που έχετε με τον σύντροφό σας φροντίστε να μη φτάνετε στα άκρα. Κρατηθείτε μακριά από κουτσομπολιά και κριτικές, και σύντομα αυτή η στάση σας θα εκτιμηθεί. Ξεπεράστε μια επαγγελματική δυσκολία και προχωρήστε ακάθεκτοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενεργοποιούνται θέματα καριέρας και με την κατάλληλη στρατηγική επιλύονται προς όφελός σας. Οι σκέψεις σας αρχίζουν να κατασταλάζουν σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Ανοίγει ένας κύκλος οικονομικών συναλλαγών με την προοπτική να κάνετε περισσότερα ανοίγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα νιώσετε έτοιμοι να αφήσετε οριστικά στο παρελθόν καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Ελιχθείτε στον κοινωνικό σας κύκλο και αξιοποιήστε τυχόν ευκαιρίες για το μέλλον σας. Εάν ελέγξετε τις κυριαρχικές τάσεις που σας χαρακτηρίζουν, όλα θα πάνε καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επικρατήστε στους δρόμους που χαράξατε και υπερισχύστε στους τομείς που δραστηριοποιείστε. Οι επαφές και οι συζητήσεις που θα έχετε θα επιβεβαιώσουν ότι έχετε πάρει σωστές αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Η επιθυμία σας να νιώσετε περισσότερο τους δικούς σας ανθρώπους μεγαλώνει περισσότερο. Μη χαλάσετε την ενέργειά σας καβγαδίζοντας για μικροπράγματα. Αποφύγετε τα πειράματα και επενδύστε μόνο εκεί που είστε απόλυτα σίγουροι ή σε κάτι που είναι πραγματικό χρήσιμο.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...