Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τιμουρ-μούρες

Ο κόσμος της ΑΕΚ «βράζει» με τον Κετσπάγια και τον θεωρεί υπεύθυνο για την ταπείνωση στο Καραϊσκάκη

Ο χρόνος κυλά εις βάρος του Τιμούρ Κετσπάγια. Μπορεί ο Γεωργιανός προπονητής της ΑΕΚ να υποστήριξε, μετά τη χθεσινή… απολογία στους Μπάγεβιτς και Μαϊστόροβιτς για όσα (δεν) έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ότι «συνεχίζουμε», ωστόσο δύσκολα θα παραμείνει στη θέση του. 

Ο κόσμος της «Ενωσης» «βράζει» με τον 48χρονο τεχνικό, τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για την απαράδεκτη εικόνα των «κιτρινόμαυρων» και τη βαριά ήττα (3-0). Η επίσημη σελίδα της ΠΑΕ στο facebook κατακλύστηκε από σχόλια εξοργισμένων φίλων του συλλόγου, ζητώντας την άμεση αποχώρησή του! 

Αυτή ήταν η πέμπτη ήττα (0-18 συνολικά γκολ) της «Ενωσης» στα τελευταία πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος με τους «ερυθρολεύκους» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όμως στα προηγούμενα τέσσερα είχε τουλάχιστον ένα… πλάνο. Κι αυτό προβληματίζει περισσότερο τους διοικούντες της ΑΕΚ.

Προχθές, η ομάδα του Κετσπάγια έδειχνε να ψάχνεται στον αγωνιστικό χώρο του φαληρικού γηπέδου. Οι παίκτες έμοιαζαν να μην ξέρουν τι θέλουν και να μην έχουν ξεκάθαρους ρόλους. Η επιλογή του… στόπερ Λαμπρόπουλου αντί του Σιμόες στη μεσαία γραμμή, αλλά και εκείνη τους σαφώς ανέτοιμου Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην αρχική ενδεκάδα αποδείχθηκαν λανθασμένες. 

Και οι κινήσεις του Κετσπάγια από τον πάγκο μόνο διορθωτικές δεν ήταν, ειδικά εκείνη του Πέκχαρτ αντί του Πατίτο, στο 59ο λεπτό. Σε τρίτη αλλαγή (στο 72′ αντικαταστάθηκε ο Χριστοδουλόπουλος από τον Πλατέλλα) ουδέποτε προχώρησε, παρότι στον πάγκο υπήρχε, μεταξύ άλλων, ο Αραβίδης.

Στο περιθώριο

Ο 29χρονος επιθετικός, που έχει τεθεί στο περιθώριο εδώ και καιρό, έχει αποδείξει με τις εμφανίσεις του στα ντέρμπι -και κυρίως σε αυτά με τον Ολυμπιακό- ότι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. 

Παρ’ όλα αυτά, ο κόουτς της «Ενωσης» τον αγνόησε επιδεικτικά για ακόμα μία φορά. Οσον αφορά τον Σιμόες, υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν ήταν έτοιμος λόγω προβλήματος στο πόδι, όμως ο ίδιος ο παίκτης έλεγε παραμονές τους ματς σε φιλάθλους της ομάδας ότι είναι σε θέση να αγωνιστεί. Για όλα τα παραπάνω ο Κετσπάγια έδωσε εξηγήσεις στους ιθύνοντες της ΑΕΚ, που φαίνεται ότι αναζητούν ήδη τον αντικαταστάτη του (πιθανότατα από το εξωτερικό).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...