Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Το ημερολόγιο μίας πόρνης πολυτελείας

Η 24χρονη Νικόλ κατέγραψε σε ημερολόγιο τις εμπειρίες της με άντρες της υψηλής (και όχι μόνο) κοινωνίας του Λονδίνου

Η 24χρονη Νικόλ κατέγραψε σε ημερολόγιο τις εμπειρίες της με άντρες της υψηλής (και όχι μόνο) κοινωνίας του Λονδίνου

Τις πιο kinky στιγμές που βίωσε στο κρεβάτι, και όχι μόνο, αντρών την υψηλής κοινωνίας του Λονδίνου κατέγραψε στο ημερολόγιό της συνοδός πολυτελείας. Η 24χρονη Νικόλ περιγράφει πώς έκανε τρίο με ζευγάρι Αμερικανών, τον παντρεμένο συνταξιούχο που της προκαλεί οργασμό, τον 50άρη που θέλει να το κάνουν στο γραφείο, τον τραπεζίτη που αρέσκεται στα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια, αλλά και το πάρτι οργίων με ναρκωτικά και αλκοόλ, που διοργάνωσαν κακομαθημένα πλουσιόπαιδα.

Στα αποσπάσματα από το ημερολόγιό της, που δημοσίευσε η εφημερίδα «Sun», η Νικόλ θυμάται πώς άρχισε τη δουλειά ως πόρνη πολυτελείας. Οταν η εταιρία στην οποία εργαζόταν ως web designer πτώχευσε, έπιασε δουλειά σε μπαρ, όπου συνειδητοποίησε ότι θα έβγαζε πολλά χρήματα ως συνοδός πολυτελείας. Γράφτηκε σε σχετικό γραφείο και ο πρώτος πελάτης της ήταν ένας 30χρονος Ιταλός. «Εχω κοιμηθεί με περισσότερους από 100 διαφορετικούς άντρες μέσα σε έναν χρόνο» σχολιάζει.

s 45

Τώρα βρίσκει πελάτες μέσω ιστοσελίδας, τρέμει όμως στην ιδέα ότι οι γονείς της θα το ανακαλύψουν. Οσο για το τι έμαθε για τους άντρες μέσα από τη δουλειά της, λέει ότι «πολύ συχνά το μόνο που χρειάζεται για να ικανοποιήσεις έναν άντρα είναι να του προσφέρεις σεξ με ένα χαμόγελο». Τα πιο kinky αποσπάσματα από τις εκμυστηρεύσεις της 24χρονης περιγράφονται μέρα με την ημέρα, ενώ υπάρχουν και οι μέρες ξεκούρασης.

 Δευτέρα

«Ραντεβού στις 7 μ.μ. με τον Τόνι, Ουαλό πελάτη γύρω στα 50, που με “κλείνει” κάθε φορά που βρίσκεται στο Λονδίνο. Υποθέτω ότι είναι παντρεμένος, γιατί φοράει βέρα. Μου ζήτησε να τον συναντήσω φορώντας μόνο εσώρουχα κάτω από το παλτό μου. Εγώ φόρεσα τζιν για να μη με υποψιαστούν όταν μπω στο ξενοδοχείο και το έβγαλα στις πολυτελείς τουαλέτες του. Ο Τόνι ανοίγει την πόρτα με πλατύ χαμόγελο. Θέλει να το κάνουμε πάνω στο γραφείο στα γρήγορα, γιατί έχει επαγγελματικό δείπνο. Στις 7.30 μ.μ. φεύγω από το ξενοδοχείο με 350 λίρες (400 ευρώ) στην τσέπη και φορώντας το τζιν.

■ Τετάρτη

Απόψε βλέπω τον Εντουαρντ, άλλον έναν σταθερό πελάτη, που του αρέσει να το παίζω η κοπέλα του. Με πληρώνει περισσότερο για να περνάω όλο το απόγευμα μαζί του. Είναι ένας αξιαγάπητος 60άρης συνταξιούχος, η γυναίκα του οποίου πάσχει από άνοια και βρίσκεται σε κέντρο φροντίδας. Προφανώς τη λατρεύει και θα προτιμούσε να έβγαινε μαζί της, παρά με εμένα, αλλά δεν μπορεί. Τρώμε σε ένα διακριτικό εστιατόριο και μιλάει διαρκώς για τη γυναίκα και τα παιδιά του. Επιστρέφουμε στο διαμέρισμά του, όπου χρησιμοποιεί πάνω μου ένα sex toy. Δεν θέλει ποτέ να τον αγγίζω και κάποιες φορές δεν κάνουμε καν σεξ, απλά συζητάμε. Με τον Εντουαρντ έφτασα περιστασιακά σε οργασμό, ενώ με 9 στους 10 πελάτες προσποιούμαι… Ούτε εγώ, ούτε εκείνος αναφερόμαστε στο γεγονός ότι είμαι μικρότερη από την κόρη του.

 Παρασκευή

Αγώνας δρόμου, για να εφοδιαστώ με προφυλακτικά και λιπαντικά. Πρώτος πελάτης είναι ο Ούγκο, ένας παντρεμένος τραπεζίτης που κάνει σεξ μαζί μου πριν πάει στο σπίτι του, στο Γκλόστερσαϊρ, για Σαββατοκύριακο. Στον Ούγκο, που μου είπε ότι έχει δύο έφηβες κόρες, αρέσουν οι χειροπέδες, να με δένει, το spanking, και θέλει να το παίζω σέξι γραμματέας, ενώ μου μιλάει βρόμικα.
Επόμενος είναι ο Νικ, ο οποίος είναι αξιαγάπητος, αλλά υπερβολικά παχύσαρκος. Πάντα βρίσκεται στην μπανιέρα γεμάτη με αφρόλουτρο, για να κρύψει τον όγκο του την ώρα που με κοιτάζει να αυτοϊκανοποιούμαι. Τουλάχιστον είναι καθαρός, σε αντίθεση με κάποιους άλλους.
Τελευταίο είναι ένα ελκυστικό ζευγάρι Αμερικανών, που θέλει να κάνουμε τρίο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου “Park Lane”. Δεν μου βγαίνει, αλλά υποκρίνομαι. Χαϊδευόμαστε και μετά το κάνουν μεταξύ τους. Εγώ είμαι ξαπλωμένη δίπλα τους, σαν να ήμουν ανταλλακτικό. Οταν τελειώνουν, φαίνονται αμήχανοι και ξεκάθαρα θέλουν να φύγω γρήγορα. Τρεις πελάτες σε μία μέρα είναι το όριό μου, όμως έβγαλα πάνω από 1.000 λίρες (1.140 ευρώ).

 Σάββατο

Τα Σαββατοκύριακα είναι ήρεμα, καθώς οι περισσότεροι πελάτες είναι με τις οικογένειές τους. Δέχομαι κλήση από μια σικάτη διεύθυνση στο Τσέλσι και πρέπει να ακυρώσω τα σχέδιά μου για γεύμα. Είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό όταν αποκαλύπτεται ότι η δουλειά αφορά δύο 20χρονα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα. Οταν φτάνω, παρούσα είναι άλλη μία συνοδός πολυτελείας και όλοι παίρνουν ναρκωτικά και πίνουν σφηνάκια. Δεν συμμετέχω. Μου προσφέρουν περισσότερα χρήματα για να κάνουμε και οι τέσσερις σεξ και, όταν αρνούμαι, χωριζόμαστε σε ζευγάρια. Ο δικός μου με αναγκάζει να βρίσκομαι πάνω του για ώρες. Δεν είναι επικίνδυνος -θα έφευγα αν δεν ένιωθα ασφαλής-, αλλά υπερόπτης και αποκρουστικός».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...