Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Εγκαίνια με συγκίνηση, δίμετρες κουκλάρες και… απρόοπτα!

Οι ευχές του αρχιερέα (που ήταν καθηγητής του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κολλέγιο Αθηνών) για το νέο «σπίτι» που απέκτησε η Νέα Δημοκρατία

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Οι ευχές του αρχιερέα (που ήταν καθηγητής του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κολλέγιο Αθηνών) για το νέο «σπίτι» που απέκτησε η Νέα Δημοκρατία

«Αγαπημένε μου μαθητή, σου χαρίζω τον σταυρό, γιατί σύντομα θα κληθείς να σηκώσεις τον σταυρό της Ελλάδας» είπε ο επίσκοπος Ναζιανζού Θεοδώρητος Πολυζωγόπουλος, που τέλεσε τον αγιασμό στα χθεσινά εγκαίνια των γραφείων της Ν.Δ. στο Μοσχάτο.

Ο γλυκός αρχιερέας υπήρξε καθηγητής του προέδρου στο Κολλέγιο Αθηνών. Την ώρα λοιπόν που η Πειραιώς είχε βαφτεί «μπλε» από τους βουλευτές, τα στελέχη και τους λάτρεις του Κυριάκου, ο κ Θεοδώρητος έπλεκε το εγκώμιο του μαθητή του, για τον οποίο είπε ότι σίγουρα θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. «Τον γνώρισα όταν ήταν 13 ετών. Σεμνό παιδί πάντοτε, και δεν ήταν μόνο ο πρώτος μαθητής ή ο πρώτος πρόεδρος της μαθητικής κοινότητας, αλλά αγνός, έντιμος και εργατικός. Είμαι σίγουρος ότι θα αποκαταστήσει την αξιοπρέπεια της ελληνικής κοινωνίας».

Οταν, λίγο μετά, ο Κυριάκος πήρε τον λόγο, δήλωσε συγκινημένος από τα λόγια του καθηγητή του:
«Είμαι συγκινημένος. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ πριν από 12 χρόνια, που έμπαινα στην πολιτική, ότι θα εγκαινίαζα σαν αρχηγός τα γραφεία του κόμματος».

Παρουσία σύσσωμης της ηγεσίας της δεξιάς παράταξης, των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, αλλά και της Ντόρας Μπακογιάννη, του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και των πρώην προέδρων της Βουλής Αννας Ψαρούδα – Μπενάκη και Δημήτρη Σιούφα, ο ίδιος ευχήθηκε «να είναι καλότυχα» τα νέα γραφεία.

dfsdfsd 6
Παρών και ο Ουίλιαμς

Μάλιστα, όταν κάποιος από το πλήθος τού φώναξε «άντε και πρωθυπουργός», ο Κυριάκος τού απάντησε: «Δεν είναι ώρες για μεγάλες κουβέντες». Πλάι του, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης ακούστηκε να φωνάζει με τη σειρά του «άξιος», ενώ στα εγκαίνια βρέθηκε κι ένας παλιός φίλος της Ν.Δ., που κάποτε έγραψε τον ύμνο της, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Νυν, πρώην και νέοι έδωσαν όλοι το «παρών» στη λαμπερή γιορτή της «γαλάζιας» παράταξης, που μετακόμισε στο τρίτο «σπίτι» της ιστορίας της, μετά τη Ρηγίλλης και τη Συγγρού. Να συμπληρώσουμε εδώ ότι όλοι οι χώροι είναι λευκοί και μοντέρνοι, ενώ από το γραφείο του Κυριάκου η θέα στην Πειραιώς το ηλιοβασίλεμα είναι μοναδικής ομορφιάς.

«Τα κορίτσια» του προέδρου και η μαύρη καλλονή

1 349 fullsizerender 2 img 8697

Κουκλάρες δίμετρες, επιλεγμένες μία προς μία, δουλεύουν πυρετωδώς για τη Ν.Δ. στα καινούργια γραφεία της στο Μοσχάτο. Τακούνια, ρούχα σέξι-σικ και ξανθιές, μελαχρινές, κοκκινομάλλες, αλλά και μια μαύρη καλλονή που εντόπισε η στήλη μας είναι τα κορίτσια του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Ηταν εκείνες που υποδέχονταν τον κόσμο στον δεύτερο και τον τρίτο όροφο των γραφείων του κόμματος, και οι ίδιες που τους κερνούσαν τα πολύχρωμα μικρά σοκολατάκια-μπαλίτσες, λίγο μετά τα εγκαίνια. Οταν ο Κυριάκος θα έρχεται άκεφος, με τέτοια ομορφιά θα ανοίγει η καρδιά του. Εχει γούστο ο πρόεδρος!

Χαμός με τον πορνοστάρ «γιατρό» 

unnamed 6

Τα μεγάλα προσόντα της Ν.Δ. ενδεχομένως να ήθελε, συμβολικά πάντα, να καταδείξει ο πορνοστάρ του Σειρηνάκη που… είδε φως και μπήκε, στα εγκαίνια της Ν.Δ. Ο επονομαζόμενος «Ντίνος ο γιατρός» βρέθηκε στο προαύλιο του κτιρίου και φαίνεται ότι… φόβισε τις «συντηρητικές» κυρίες του κόμματος, που τον κατήγγειλαν! Ο γνωστός «γιατρός» από τις ταινίες της Sirina στεκόταν έξω από κτίριο, λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση. Οι παρευρισκόμενοι τον θεώρησαν… ύποπτο, λόγος για τον οποίο κλήθηκε η Αστυνομία, η οποία τον προσήγαγε. Βρε παιδί μου (σκεφτόμαστε γραπτώς), κάνεις τόσες προσπάθειες για να οργανώσεις κάτι σωστά και έρχεται ένας τυχαίος και σ’ το χαλάει όλο! Απίστευτο, έτσι;

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...