Ένα Νέο Επαναστατικό Ακουστικό Βαρηκοΐας έφτασε στην Ελλάδα μέσω της Akoustica Medica!

Η Akoustica Medica παρουσιάζει τη νέα σειρά ακουστικών που θέτει νέα δεδομένα στην κατανόηση της ομιλίας σε σύνθετες ακουστικές συνθήκες. Η νέα σειρά ακουστικών δημιουργήθηκε μετά από συνεχείς έρευνες και προσφέρει στους χρήστες ακουστικών βαρηκοΐας την πιο φυσική ακουστική εμπειρία και ως εκ τούτου την ελευθερία να ζήσουν μία φυσιολογική, εξωστρεφή και ενεργή ζωή με μέγιστη ποιότητα ζωής και ελευθερία κινήσεων.

Το Alta 2 Pro  είναι το 1ο ακουστικό βαρηκοΐας στον κόσμο που είναι 100% αθέατο!

Είναι ειδικά σχεδιασμένο για άνετη τοποθέτηση στον ακουστικό πόρο, γεγονός που το καθιστά αθέατο σε οποιοδήποτε άλλο άτομο.

Η συγκεκριμένη συσκευή διαθέτει τεχνολογία Speech Guard E, η οποία διατηρεί την ευκρίνεια της ομιλίας ακόμα και σε θορυβώδες, απαιτητικό, περιβάλλον προσφέροντας έτσι κρυστάλλινο ήχο, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν άνετη επικοινωνία.

Παράλληλα προσφέρει μεγάλη οικονομία και άνεση καθώς έχει ελάχιστη κατανάλωση μπαταρίας.

Εξατομικευμένος ήχος Βελτιώνει την Ικανοποίηση

Όλοι οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τους ήχους διαφορετικά, ενώ το ένα τρίτο των χρηστών  που σταματά να φορά ακουστικά προχωρά σε αυτή την κίνηση γιατί η ποιότητα ήχου δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του.

Τι κάνουν τα συγκεκριμένα ακουστικά για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα αυτό;

Τα Alta 2 Pro είναι τα μοναδικά ακουστικά που μπορούν να ρυθμιστούν με τρόπο που ταιριάζει στις υποκειμενικές προτιμήσεις και στο προσωπικό προφίλ του χρήστη καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές του προσδοκίες!

Μπορείτε να τα δοκιμάσετε δωρεάν!

Η Akoustica Medica  δίνει τώρα τη δυνατότητα για δωρεάν δοκιμή στα σύγχρονα ακουστικά χωρίς καμία δέσμευση και  με την ολοκλήρωση της δωρεάν συμβουλευτικής συνεδρίας δίνουμε δώρο τον χρήσιμο οδηγό επικοινωνίας για τα άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολία στην ακοή!

Καλέστε χωρίς χρέωση στο 800 11 65000 από σταθερό τηλέφωνο ή στο 210 3214463 από κινητό και προγραμματίστε έγκαιρα το δωρεάν έλεγχο, καθώς τα διαθέσιμα ραντεβού στο ακοολογικό μας κέντρο είναι περιορισμένα!

Κεντρικό Ακοολογικό Κέντρο – Αθήνα Πλ. Ομονοίας 12, 2ος όροφος

www.akousticamedica.gr     

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ