Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Στο Πεδίον του Αρεως ίσως έχει μείνει κάτι»

Η ανατριχιαστική απολογία του 28χρονου πατέρα «Χάνιμπαλ» για την υπόθεση δολοφονίας και τεμαχισμού της Αννυ που «πάγωσε» όσους ήταν στην αίθουσα του δικαστηρίου

Η ανατριχιαστική απολογία του πατέρα της άτυχης Αννυ σόκαρε χθες το πρωί το ακροατήριο που παρακολουθούσε τη δίκη για την υπόθεση δολοφονίας και τεμαχισμού της 4χρονης. Ο 28χρονος Σάββας (Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ) «πάγωσε» την αίθουσα περιγράφοντας (με εξαιρετική ψυχραιμία) όσα έγιναν στο υπόγειο της Μιχαήλ Βόδα μεταξύ 9 και 13 Απριλίου του 2015, συγκεκριμένα πώς έκοβε την κόρη του για 72 ώρες, κάνοντας παράλληλα χρήση ναρκωτικών.

ΑΠΟ ΤΗ
ΣΟΦΙΑ ΣΠΙΓΓΟΥ

Ο 28χρονος αρνήθηκε ότι σκότωσε το κορίτσι, ενώ απέδωσε πρώτη φορά συγκεκριμένο ρόλο στον συγκατηγορούμενό του Νικολάι.

«Εγώ είχα σκεπάσει τα κομμάτια με κουβέρτα. Είχα πετάξει κάποια και άλλα ήταν τυλιγμένα στο πάτωμα» είπε και αποκάλυψε ότι αν υπάρχει πιθανότητα να έχει μείνει κάτι από την Αννυ, ίσως βρεθεί στο Πεδίον του Αρεως: «Πέταξε δύο σακούλες μόνο ο Νικολάι την ίδια μέρα. Δεν έχω θάψει τίποτα στο Πεδίον του Αρεως, μπορεί ο Νικολάι να το έκανε»!

Παρέμεινε ψυχρός

Κατά τη διάρκεια της δίκης ο 28χρονος παρέμεινε ψυχρός. Μόνο που είχε μονίμως χαμηλωμένο το βλέμμα του. Κάποια στιγμή η μητέρα του κοριτσιού Δημητρίνα Μπορίσοβα (κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και ψευδορκία) του φώναξε δυνατά στα βουλγαρικά: «Γιατί σκότωσες το παιδί;». Ηταν η μόνη στιγμή που έδειξε να κλονίζεται και να σπάει ο τόνος της φωνής του.

Διαβάστε επίσης: 

Σαν σκηνές από CSI

Η «Espresso» αποκαλύπτει τι βρήκε η Ελ.Ασ. στο σπίτι της Μ. Βόδα όπου μαρτύρησε η τετράχρονη

Η αρχή της τραγωδίας τοποθετείται το πρωί της Μ. Πέμπτης του 2015: «Ξύπνησα λίγο πριν από τις 10 το πρωί. Η μικρή κοιμόταν δίπλα μου και μου έκανε εντύπωση, γιατί ξύπναγε νωρίτερα και έπαιζε με το τηλεκοντρόλ για να με ξυπνήσει. Την κοίταξα, σηκώθηκα και κοίταξα τον σφυγμό της, τα χείλη της ήταν μπλε μελανά και τα χέρια της ήταν σε ακαμψία.

Προσπάθησα να τη σηκώσω, αλλά ήταν πολύ βαριά. Επαθα σοκ, βγήκα από το δωμάτιο. Ο Νικολάι ήταν στον διάδρομο και μου είπε: “Τι γίνεται;”. Μπήκε στο δωμάτιο και αυτός για να διαπιστώσει το ίδιο.

Εχουμε καταλάβει και οι δύο πως το παιδί έχει πεθάνει. Και τότε άρχισα να κλαίω. (…) Την είχα βάλει να κοιμηθεί και τη βρήκα νεκρή.

Ο Νικολάι μού είπε ότι δεν φταίω εγώ και τότε μου αποκάλυψε πως η μικρή είχε πρόβλημα με την κοιλιά της, του το είχε πει λίγες ημέρες νωρίτερα. (…) Είχα κάνει χρήση ναρκωτικών το προηγούμενο απόγευμα, δύο τρία γραμμάρια. Δεν ξέρω τι συνέβη. Μέχρι σήμερα δεν μπορώ να το εξηγήσω».

Πρόεδρος: Γιατί δεν φώναξες γιατρό;

Σάββας: Αμέσως πήρα ναρκωτικά και μεγάλη ποσότητα. Δέκα λεπτά μετά πήρα τέσσερα γραμμάρια, ίσως και περισσότερα, τρεις τέσσερις φορές.

Πρόεδρος: Μετά τι κάνατε;

Σάββας: Το σκεπάσαμε το πτώμα με πάπλωμα και το αφήσαμε 16 ώρες.

Πρόεδρος: Ο Νικολάι τι έκανε;

Σάββας: Τίποτα. Δεν έχει ακουμπήσει το παιδί. Δεν μπορώ να πω άλλα, γιατί θα δημιουργήσω πρόβλημα στη Δημητρίνα. Επειδή εγώ ο ηλίθιος δεν ξέρω τι έχω κάνει. Δεν θα το αντέξει η Δημητρίνα.

Ο Σάββας υποστήριξε πως ο Νικολάι δεν είχε συμμετοχή στον τεμαχισμό, αν και ήταν δική του ιδέα. Ομως τον βοήθησε στον καθαρισμό του σπιτιού: «Μου είπε να τεμαχίσω το παιδί. (…) Μου είπε απλώς να το κάνω, αλλά δεν μου έβαλε το χέρι μου».

Οταν ρωτήθηκε από ποιο σημείο του σώματος του παιδιού ήταν τα κομμάτια που πέταξε ο Νικολάι, απάντησε πως ξέρει, αλλά δεν θέλει να πει. Πάντως στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι ο Νικολάι τον εκβίασε εκ των υστέρων, ζητώντας του 5.000-6.000 ευρώ για να μην αποκαλύψει στη Δημητρίνα την αλήθεια.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...