Κορυφαία χειρουργός ζητά $8.900.000 € αποζημίωση για τον τραυματισμό της σε τροχαίο ατύχημα

Μία από τις πέντε κορυφαίες χειρουργούς όγκων του μαστού στον κόσμο κατέθεσε αγωγή με την οποία ζητάει αποζημίωση 10.000.000 δολαρίων (8.900.000 ευρώ) από δύο οδηγούς που τράκαραν μεταξύ τους και έπεσαν πάνω της

Μία από τις πέντε κορυφαίες χειρουργούς όγκων του μαστού στον κόσμο κατέθεσε αγωγή με την οποία ζητάει αποζημίωση 10.000.000 δολαρίων (8.900.000 ευρώ) από δύο οδηγούς που τράκαραν μεταξύ τους και έπεσαν πάνω της, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, μεταξύ άλλων, και στον καρπό.

H δρ Μόνικα Μόροου, όπως αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα κινείται εναντίον του Πέντρο Τόρες και της Καρολίνα Μουνόζ, επειδή ο τραυματισμός που της προκάλεσαν μπορεί να σημάνει το τέλος της καριέρας της, ενώ επισημαίνει ότι έχει ήδη διαφυγόντα κέρδη, καθώς πληρώνεται ανάλογα με τον αριθμό των χειρουργικών επεμβάσεων που κάνει (περίπου 300 χειρουργεία τον χρόνο). Το ατύχημα συνέβη όταν κατευθυνόταν στις 7 το πρωί της 8ης Σεπτεμβρίου στο νοσοκομείο για να κάνει το πρώτο χειρουργείο της ημέρας.
Τ
α αυτοκίνητα, που είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, αφού συγκρούστηκαν στη λεωφόρο Γιορκ, κατέληξαν πάνω στο πεζοδρόμιο όπου βρισκόταν η 63χρονη χειρουργός, προκαλώντας της τραύματα που απαίτησαν χειρουργείο στο πόδι της, στον δεξί καρπό της και στο δεξί χέρι της. Στο πόδι της χρειάστηκε να γίνουν 15 με 20 ράμματα, ενώ τοποθετήθηκε βίδα στον δεξί καρπό της. Μέχρι σήμερα η γιατρός, που είναι επικεφαλής του τμήματος Επεμβάσεων Μαστού στο νοσοκομείο Memorial Sloan Kettering και καθηγήτρια Χειρουργικής στο Weill Cornell Medical College, έχει υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις, ενώ αδυνατεί να χειρουργήσει.

«Τα τραύματα θα την εμποδίσουν να πραγματοποιεί επεμβάσεις για τουλάχιστον τρεις ή και περισσότερους μήνες, και μπορεί να αποδειχθούν μόνιμα, εμποδίζοντας πιθανά τη Μόροου να χειρουργήσει γενικά στο μέλλον» αναφέρεται στην αγωγή, συμπληρώνοντας: «Οι ασθενείς της ταξιδεύουν από τις άκρες του πλανήτη για να υποβληθούν σε επέμβαση από τη γιατρό και πραγματοποιεί περίπου 300 επεμβάσεις κάθε χρόνο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.