Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ο Γιάννης Καλλιάνος πήρε μεταγραφή και θα «σκοράρει» με γαλάζια φανέλα

Ο πρώην εκπρόσωπος της Ενωσης Κεντρώων βρήκε θέση στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ο πρώην εκπρόσωπος της Ενωσης Κεντρώων βρήκε θέση στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας

Πετάει ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Ενωσης Κεντρώων Γιάννης Καλλιάνος. Από τη χαρά του, που επιτέλους βρήκε θέση στο κόμμα που τον εκφράζει και φυσικά είναι η Ν.Δ., και δευτερευόντως επειδή είναι φοβερός στο μπάσκετ, όπως εύγλωττα αποδεικνύει η φωτογραφία μας.

Ο Γιάννης Καλλιάνος, μαθηματικός – μετεωρολόγος στην εκτός πολιτικής ζωή του, αφού τα βρόντηξε από το πλάι του Βασίλη Λεβέντη, μετακόμισε μόλις χθες στο κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, που, όπως ο ίδιος διατείνεται, ασκεί την πραγματική αντιπολίτευση.
Ο Γιάννης είδε ότι ο καιρός είναι καλύτερος από δεξιά. Το κέντρο όλο και συγκεντρώνει φουρτούνες!

Η «μάχη» Σαμαρά – Δούρου για Καλαμάτα και Ελευσίνα

Ο Αντώνης Σαμαράς θα κονταροχτυπηθεί με τη Ρένα Δούρου; Κι όμως, ναι, κι αυτό γιατί και οι δύο διεκδικούν για τις… πόλεις τους τον τίτλο της «Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021». Τρεις πόλεις ερίζουν γι’ αυτήν τη δόξα. Η Ρόδος, η Καλαμάτα και η Ελευσίνα. Οι φάκελοι κατατέθηκαν χθες στο υπουργείο Πολιτισμού και η απόφαση θα δημοσιοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου. Ο τίτλος αυτός είναι πολύ σημαντικός για τις πόλεις που διαγωνίζονται, καθώς σημαίνει κονδύλια για ανάπτυξη και έργα που αρχίζουν από τη νέα χρονιά.
Μεγάλο φαβορί είναι η Ρόδος, που πληροί όλα τα κριτήρια και με το παραπάνω, όπως δηλώνει στη στήλη μας ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Τέρης Χατζηιωάννου. Ο άνθρωπος που αγωνίζεται σθεναρά γι’ αυτήν την υποψηφιότητα απέναντι στην Καλαμάτα του πρώην πρωθυπουργού και την Ελευσίνα της περιφερειάρχη Ρένας Δούρου βρέθηκε χθες στη Βουλή και ενημέρωσε τους βουλευτές της Ν.Δ. Μάνο Κόνσολα, Αποστόλη Βεσυρόπουλο, Ανδρέα Κατσανιώτη και Θανάση Δαβάκη για τα «καλούδια της Ρόδου».

(!)

Τι ακούνε τα ωραία μου αυτιά; Τα πρώην καλόπαιδα του Γιώργου Παπανδρέου, συν κι ένας δεξιός μπαλαντέρ, ετοιμάζονται, λέει, να υπουργοποιηθούν, όταν με το καλό έρθει ο… τυφώνας ανασχηματισμός. Νίκος Χριστοδουλάκης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Γιώργος Πεταλωτής και ο πρώην της Ν.Δ. Χρήστος Ζώης ακούγεται έντονα στους διαδρόμους της Βουλής ότι γυαλίζουν παπούτσια. Ωραία το σκέφτηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Θα χτυπήσουν γερά χαρτιά, εάν όντως το σκέφτονται. Ο εφιάλτης του Κυριάκου Μητσοτάκη θα γίνουν!

■ Τι «έρωτας περίεργος» είναι αυτός; Ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης εθεάθη να μιλά ψιθυριστά επί μακρόν με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά. Οι δυο τους βρίσκονταν σε διάδρομο της Βουλής και για πολλή ώρα ο ένας ψιθύριζε… μυστικά στον άλλον. Τι να έλεγε, άραγε, ένας συριζαίος με έναν χρυσαυγίτη;

Ποιος είπε;

«Εχω βαρεθεί να χτυπάω παλαμάκια τα τελευταία πέντε χρόνια, ρε μ…α!» Ποιος είπε αυτήν τη φράση, που σχεδόν με ακρίβεια αποκωδικοποιεί όποιος παρακολουθήσει το βίντεο με την εικόνα του εν λόγω πολιτικού; Για να βοηθήσουμε, να πούμε ότι η φράση ειπώθηκε στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Ν.Δ. από πρωτοκλασάτο στέλεχος «πρώτης πρώτης» γραμμής! Ωραίος;

Αργοσβήνει στο γκαράζ

Το παλιό, υπερπολυτελές και μεγάλου κυβισμού BMW αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν σχεδόν bmwόλοι οι υπουργοί Παιδείας των τελευταίων ετών (Μαριέττα Γιαννάκου – φωτό, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Αννα Διαμαντοπούλου) αργοσβήνει στα υπόγεια γκαράζ του υπουργείου στο Μαρούσι. Χωρίς χρήματα ούτε να συντηρηθεί μπορεί ούτε και να κυκλοφορήσει. Ετσι αφέθηκε στον χρόνο και στην τύχη του, αφού κονδύλια για ανταλλακτικά δεν υπάρχουν.

Ο αριστερός Νίκος Φίλης χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του το ταπεινό Kia Motors! Στο μεταξύ, με το Kia, μαθαίνουμε, ο υπουργός πετάχτηκε την Κυριακή μέχρι την εκκλησία της ενορίας του στο Πολύδροσο Χαλανδρίου και παρακολούθησε τη θεία λειτουργία. Τολμηρός ήταν, αν και ο κόσμος τον υποδέχτηκε και με θετικά αλλά και με αρνητικά σχόλια για την πολιτική του! Ο Φίλης, όσο και να ακούγεται περίεργο, είναι θρήσκος. Το γνωρίζουν αυτό στην ενορία του!

gap img 1574

Ο υπέροχος αναγνώστης μας Κωνσταντίνος Ξυδάκης πέτυχε τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στην Αγία Πελαγία και φωτογραφήθηκε μαζί του. Τα σχόλια, δικά σας!


 Και η αριστερή μέχρι τερματισμού Ραχήλ Μακρή για ψώνια σε πολυτελές εμπορικό κέντρο; Παρέα με τη σέξι φίλη της, η Ραχήλ η επαναστάτρια… σάρωσε τις βιτρίνες! Καλός συνδυασμός είναι αυτός. Το μυαλό αριστερό και η τσέπη δεξιά!

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...