Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΛΕΩΝ: Αρχίζει να αποδίδει ο τρόπος ζωής που αποφασίσατε να ακολουθήσετε. Από πρακτική άποψη, οι συνθήκες θα είναι πιο βολικές, οπότε απομένει να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα.

ΚΡΙΟΣ: Πλέον μπορείτε να κάνετε μια νέα «είσοδο», με καινούργιο προφίλ και στιλ. Ολα δείχνουν ότι θα προκαλέσετε πολύ καλή εντύπωση σε όσους εκδηλωθείτε, γι’ αυτό αποφύγετε κάθε προκατάληψη. Απεγκλωβιστείτε μια για πάντα και όσο πιο γρήγορα μπορείτε από καταστάσεις του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ: Η σημερινή μέρα σάς κάνει τρελούτσικους και, παράλληλα, λίγο απρόσεκτους. Οι προοπτικές των υποθέσεών σας είναι καλές, αλλά μην το παρακάνετε και διακινδυνέψετε τα κεκτημένα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη φοβάστε τις τολμηρές ενέργειες, γιατί αυτές είναι που θα σας χαρίσουν αυτοπεποίθηση. Διανύετε μια μεταβατική περίοδο, επομένως μη σας πτοούν οποιεσδήποτε δυσκολίες. Ζητήστε περισσότερες λεπτομέρειες για φλέγοντα ζητήματα προτού βγάλετε συμπεράσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα χρειαστεί να ισορροπήσετε ανάμεσα στο να ξεχωρίζετε το τυχαίο από το μη τυχαίο και στο να είστε δραστήριοι, ώστε να αδράξετε κάποιες ευκαιρίες. Κάντε έναν σωστό προϋπολογισμό, για να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας, που είναι λίγο στριμωγμένα.

ΛΕΩΝ: Αρχίζει να αποδίδει ο τρόπος ζωής που αποφασίσατε να ακολουθήσετε. Από πρακτική άποψη, οι συνθήκες θα είναι πιο βολικές, οπότε απομένει να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και ανακαλύψτε πρωτοποριακές μεθόδους δράσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξετάστε τα υπαρξιακά θέματά σας με αισιοδοξία. Ακόμα και για τα δύσκολα ζητήματα περί ασφαλειών θα μπορέσετε να βρείτε έξυπνες στρατηγικές. Η σωστή εκτίμηση των καταστάσεων θα σας βοηθήσει να πετύχετε πιο γρήγορα.

ΖΥΓΟΣ: Μην προσπαθείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στις αλλαγές που γίνονται, γιατί θα κουραστείτε. Πολύ σύντομα θα διαμορφώσετε μια καινούργια εικόνα των γενικών καταστάσεων. Για να μπορέσετε να περιορίσετε τις πιθανότητες αποτυχίας, προγραμματίστε τις κινήσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρκεστείτε στα ακίνδυνα πάθη και μη φτάνετε στα άκρα. Στα δύσκολα σημεία των σχέσεών σας εξετάστε τα όρια και τις αρμοδιότητες που σας αναλογούν. Παρακολουθήστε σεμινάρια που θα διαγράψουν νέα πορεία στον επαγγελματικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να μην ταυτίζεστε με καινούργιες νοοτροπίες, αλλά να τις βλέπετε αποστασιοποιημένα. Θα ανακαλύψετε αξίες που δεν πιστεύατε. Μην περιμένετε μόνο από τους άλλους να είναι ειλικρινείς και αφοσιωμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα είναι αρκετά καλή η μέρα για εσάς, καθώς όλα φαίνεται να έχουν προδιαγραφές επιτυχίας, αρκεί να επιδείξετε θάρρος και να επιδιώξετε καλύτερες επενδύσεις για το μέλλον. Καλές οι συμβουλές των άλλων, αλλά πρέπει πρώτα να περνούν από λογικές διεργασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείτε να κάνετε τα πράγματα ακόμα καλύτερα. Παρόλο που η μέρα φέρνει πολλές δραστηριότητες, θα έχετε την ικανοποίηση να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα ήσυχο και ξεκούραστο βράδυ.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να προωθήσετε σωστά τα θέματά σας, χρειάζεται να μάθετε πώς ενεργούν οι άλλοι. Ομως επικοινωνήστε σωστά και διεξοδικά, προκειμένου να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Δεν χρειάζεται να επηρεάζεστε από τις απαιτήσεις των καιρών και να αλλάζετε συνεχώς τρόπο ζωής.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ