Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Ο «Χάνιμπαλ» τάισε τον σκύλο με την Αννυ;

Ο «Νικολάι» υπονόησε (χθες) στο δικαστήριο ότι ο «Σάββας» έδωσε στο κατοικίδιο βρασμένα μέλη της 4χρονης

Στον πατέρα «Χάνιμπαλ» έριξε όλο το βάρος για τη στυγερή δολοφονία της 4χρονης Αννυ στην πολύωρη απολογία του ο Ναζίφ Αχμέντοφ ή «Νικολάι». Ο φίλος και συγκατηγορούμενος του Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ αρνήθηκε κάθε σχέση με το φρικτό έγκλημα και άφησε υπόνοιες ότι ο «Σάββας» έβρασε τα μέλη του σώματος της άτυχης μικρούλας και τάισε με αυτά τον σκύλο του!

Από τη
Σοφία Σπίγγου

Ωστόσο, την ηρεμία και την ψυχραιμία των πρώτων λεπτών της απολογίας του διαδέχτηκαν ο εκνευρισμός και οι προκλήσεις προς το δικαστήριο, με ατάκες τύπου «Πλάκα μού κάνετε;»

Η εκδοχή του «Νικολάι» σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο το αγγελούδι είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με αυτή του Σάββα. Ο κατηγορούμενος επαναλάμβανε συνεχώς τη φράση «δεν ήμουν στο διαμέρισμα όταν έγινε ό,τι έγινε, δεν ξέρω τίποτα, είναι όλα ψέματα», προκαλώντας την άμεση αντίδραση του «Σάββα», που είπε στο δικαστήριο λίγο πριν από τη λήξη της συνεδρίασης: «Εγώ θέλω να πω ότι λέει ψέματα και ξέρει τι έχει γίνει και γιατί λέει ψέματα δεν ξέρω…»

Δεν διανυκτέρευε εκεί

Ο Αχμέντοφ δεν αρνήθηκε ότι έμενε στο υπόγειο-σφαγείο της Μιχάηλ Βόδα, όμως υποστήριξε ότι τις επίμαχες ημέρες που φέρεται ότι έλαβαν χώρα η δολοφονία και ο τεμαχισμός της Αννυ ο «Σάββας» τού είχε ζητήσει να μη διανυκτερεύει εκεί, με το πρόσχημα ότι είχε πάει η μητέρα του. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι ενημέρωσε τον πατέρα «Χάνιμπαλ» ότι το κοριτσάκι είχε στομαχόπονο, αλλά εκείνος το τάισε… σουβλάκια!

Πρόεδρος: Για ποιον λόγο φύγατε από το σπίτι;

Κατηγορούμενος: Επειδή τη Μεγάλη Πέμπτη πήγα στη δουλειά και δέκα λεπτά πριν τελείωσω με πήρε τηλέφωνο ο Στάνισλαβ και μου είπε ότι η μητέρα του είναι στο σπίτι και πως δεν μπορώ να πάω, γιατί δεν θέλει να με δει…

Πρόεδρος: Τις προηγούμενες ημέρες η Αννυ είχε παραπονεθεί για κάτι;

Κατηγορούμενος: Την πονούσε το στομάχι της τη Μεγάλη Τρίτη. Το είπα στον πατέρα της και μου είπε «θα πεινάει». Αγοράσαμε τρία σουβλάκια κοτόπουλο.

Το επίμαχο βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, όταν φέρεται ότι πέθανε η Αννυ, ο «Νικολάι» υποστήριξε ότι κοιμόταν, ενώ ο Σάββας κοιμήθηκε τελευταίος απ’ όλους, γιατί τον άκουγε «να κόβει σε πορσελάνινο πιάτο τα ναρκωτικά», στα οποία θα μπορούσε να έχει πρόσβαση η μικρούλα.

Ο 28χρονος τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες απλώς επισκεπτόταν το διαμέρισμα, ωστόσο το μόνο που είδε ήταν το γκαζάκι να δουλεύει με μια κατσαρόλα πάνω του και μια νάιλον σακούλα στον διάδρομο.

Ελειπαν οι κατσαρόλες

Υποστήριξε, μάλιστα, ότι στο σπίτι υπήρχαν δύο κατσαρόλες, οι οποίες έλειπαν μετά.

«Οταν πήγα στο σπίτι, μπήκα κατευθείαν στην κουζίνα. Αριστερά από τον νεροχύτη είδα το γκαζάκι στον πάγκο της κουζίνας. Πάνω ήταν μία κατσαρόλα και ακουγόταν ότι δουλεύει το γκαζάκι. Τον ρώτησα τι βράζει μία το βράδυ και μου ειπε “φτιάχνω για το σκυλάκι κοτόπουλο”. Μου έκανε εντύπωση…» είπε.

Χαλαρό και χαρούμενο περιέγραψε τον «Σάββα» τις ημέρες που φέρεται ότι τεμαχίστηκε η «μικρή πριγκίπισσα», όπως αποκάλεσε την Αννυ, με την οποία έπαιζαν PlayStation και πήγαιναν σε κλαμπ! Κάποιες μέρες μετά, είπε, ο πατέρας τού εκμυστηρεύτηκε ότι τεμάχισε το παιδί!

«Μου είπε ότι ένα πρωί, καθώς ξύπνησε, βρήκε το παιδί παγωμένο και τα χείλια του μελανά και μου είπε ότι το έχει κρύψει και κανείς δεν θα το βρει…» κατέληξε.

Σήμερα θα γίνει η πρόταση της εισαγγελέως της έδρας, θα ακολουθήσουν οι αγορεύσεις των συνηγόρων, ενώ δεν αποκλείεται και η έκδοση απόφασης.

Πληρωμένο sex αντί 20 € και επίσκεψη τη Μ. Δευτέρα

Η γνωριμία του Σάββα με τον Διογένη Γουργούρη, ο οποίος κατηγορείται για ψευδορκία, επειδή δήλωσε στην Αστυνομία ότι φιλοξενούσε στο σπίτι του την Αννυ, έγινε πριν από πέντε χρόνια.

«Από το 2011 γνωρίζω τον Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ, από έναν φίλο μου, που ήταν πελάτης του. Είχαμε συνερευθεί σεξουαλικά δύο φορές αντί 20 ευρώ. Τους φιλοξένησα κάποια στιγμή στο σπίτι μου μαζί με τη Δημητρίνα, τον Ιούνιο του 2014 έως τον Δεκέμβριο του 2014. Τότε μαλώσαμε και έφυγαν. Οι σχέσεις μεταξύ τους ήταν ομαλές, κάποιες φορές τσακώνονταν το βράδυ λεκτικά» περιέγραψε ο 60χρονος.

Οταν συναντήθηκε ξανά με τον Σάββα, ήταν τη Μεγάλη Δευτέρα, που τον επισκέφθηκε στο σπίτι του με την Αννυ. «Μου είπε ότι θα έφευγαν μόνιμα για Βουλγαρία και μου είπε ότι η Δημητρίνα ήταν στη Γερμανία και σε λίγες ημέρες θα έρθει. Μου είπε να μου δώσει τον καναπέ. Τον πήρα μετά το Πάσχα. Ηταν και ο Νικολάι εκεί, πήρα λεκάνες πλαστικές, δύο καρέκλες, δύο σκαμπό. Το σπίτι ήταν άδειο, έλειπαν όλα τα πράγματα» κατέθεσε.

tqe4twertgΔημητρίνα: Ηθελα να παντρευτώ τον Γερμανό και να μεγαλώσει το παιδί

Καμία ανησυχία δεν είχε για το παιδί της όσο βρισκόταν με τον πατέρα του η μητέρα της Αννυ, που κατηγορείται για το κακούργημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και για το πλημμέλημα της ψευδορκίας.

Η Δημητρίνα Μπορίσοβα (φωτό) υποστήριξε ότι στο διάστημα της σχέσης της με τον Μπακαρτζίεφ εκείνη δούλευε, ενώ ο σύντροφός της είχε εργαστεί για πολύ μικρά χρονικά διαστήματα, ήταν περιστασιακός χρήστης κάνναβης και είχε εξάρτηση από τον τζόγο.

«Τη ρώταγα αν είναι καλά, αν είχε παράπονο από τον μπαμπά, το μόνο παράπονο που είχε ήταν ότι ήθελε τη γιαγιά της…» ανέφερε, χωρίς, ακόμη και σήμερα, να μπορεί να δώσει απάντηση στο τι συνέβη τη μοιραία νύχτα. «Το πρώτο που μπόρεσα να σκεφτώ, όταν αστυνομικός μού είπε ότι “ο σύντροφός σας σκότωσε το παιδί σας”, ήταν ότι το παιδί έπεσε και χτύπησε, καθώς δεν μπορούσα να το πιστέψω» είπε. Το σχέδιο της Δημητρίνας ήταν να παντρευτεί τον Γερμανό φίλο της, να σταματήσει τη δουλειά και να μεγαλώσει το παιδί της.

«Δεν είπα τίποτα»

«Είχα αποφασίσει να παντρευτώ τον Γερμανό, που δεν ήξερε την ύπαρξη του πρώτου κατηγορουμένου. Στον Σάββα δεν είπα τίποτα, για να μην τσαντιστεί…» ανέφερε, με τον πρόεδρο να τη ρωτά αν τη χτύπησε ποτέ ο σύντροφός της: «Είχε γίνει ένα περιστατικό. Με πήρε τηλέφωνο μια μέρα στη δουλειά και μου είπε να τσακιστώ να πάω στο σπίτι, εγώ κατάλαβα ότι είναι νευριασμένος και πήγα. Φώναζε και μου έλεγε να μπω στο σπίτι, εγώ δεν ήθελα και τότε με χτύπησε, μου είπε για το facebook και ότι είχε διαβάσει κάποια μηνύματα. Εμένα μου φάνηκε περίεργο και τότε κατάλαβα ότι τα διάβασε ο Νικολάι και του τα είπε».

Η μητέρα της Αννυ ισχυρίστηκε ότι, μετά την εξαφάνιση της 4χρονης, πήγε μαζί με τον σύντροφό της στη Βουλγαρία, με προτροπή του ίδιου και αφού εκείνος είχε μαζέψει κάποια πράγματα από το σπίτι. Εκεί, όπως ανέφερε, εκείνη πήγε να αυτοκτονήσει, όταν ο Σάββας υπονόησε ότι κάτι είχε συμβεί στο παιδί.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}32{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...