Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Μπαρ (για μια νύχτα) το Μαξίμου

Βουλευτές με κράνη ανά χείρας και… μπουκάλια με κρασί έδωσαν το «παρών» στο happening που διοργάνωσε ο Αλέξης Τσίπρας

Οσα παίρνει ο άνεμος

Από τη Βίβιαν Μπενέκου
Φωτό: Bαγγέλης Μασιάς 

«Κουτσοί στραβοί στον άγιο… Αλέξη» στην κυριολεξία, αφού οι βουλευτές, ανταποκρινόμενοι στο χθεσινοβραδινό κάλεσμα του πρωθυπουργού, πήγαν στο Μαξίμου ακόμη και με πατερίτσες.

4gbruj 3Από ξεκάλτσωτους υπουργούς έως και κρασιά από την Εύβοια και την Τραπεζούντα (!), που τα κουβάλησαν οι βουλευτές στα χέρια για να τα πάνε δώρο στον Τσίπρα, «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός της στήλης.

Κορυφαία στιγμή ήταν όταν έφτασε ο Παύλος Πολάκης, οδηγώντας μηχανή και φορώντας… θερινό γκρι παντελόνι και μοκασίνια χωρίς κάλτσα. Μηχανόβιος, αλλά με σοσόνι, και ο βουλευτής Μάκης Μπαλαούρας.

Η απαστράπτουσα Σία Αναγνωστοπούλου με σατέν κοστούμι (έτοιμη για τη Φουρέιρα) βρέθηκε πλάι στην ευρωβουλευτή Αννέτα Καββαδία, που φορούσε κατακόκκινη σέξι γόβα και ασορτί βραχιόλι-δαχτυλίδι.

Το τι «είδε» του Μαξίμου χθες δεν περιγράφεται!

Το στιλ σίγουρα είχε πάει βόλτα…

«Τσάι και συμπάθεια», λοιπόν, από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ. Χθες βράδυ στο Μέγαρο Μαξίμου τα… πρωτάκια, αφού εκτός από «πρώτη φορά Αριστερά» έχουμε και «πρώτη φορά Μαξίμου», ήταν Αγγλοι στο ραντεβού.

Ο πρωθυπουργός κάλεσε τα… παιδιά του για ποτάκι στο πρωθυπουργικό μέγαρο, κάτι που γενικώς δεν συνηθίζεται.

Φόρεσαν τα καλά τους, λοιπόν, όλοι -οι κύριες ό,τι πιο προσεγμένο είχαν και οι άνδρες συριζαίοι στο γνωστό στιλ τους- και εισήλθαν στην αίθουσα του ισογείου, δίπλα στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Τα «πρωτάκια» περιεργάστηκαν το υπέροχο ανάγλυφο ταβάνι, τους λαμπερούς πολυελαίους, το παχύ χαλί, αλλά και το πιάνο που βρίσκεται στην άκρη του ιστορικού δωματίου.

Ολοι ήθελαν, φυσικά, να συνομιλήσουν με τον πρωθυπουργό που ήταν χαρούμενος και καταδεκτικός. Αλλωστε, αυτό το νόημα είχε και η μάζωξη. Δηλαδή το να τονώσει την αυτοπεποίθηση των βουλευτών στα δύσκολα που ζουν και που έρχονται άμα τη εμφανίσει τους στην περιφέρεια!

Η αλήθεια είναι ότι, καθώς πληθαίνουν οι αντιδράσεις του κόσμου για την ωραία τους φορολογική και όχι μόνο πολιτική, αλλά και καθώς τα σύννεφα από τις δημοσκοπήσεις δημιουργούν βροχούλες, χρειάζεται η… παρέμβαση του πυροσβέστη!

____

Η συμβουλή του ΓΑΠ

«Για σένα νοιάσου και γυμνάσου» είπε κάποτε, δηλαδή όταν εκείνη ήταν υπουργός Εξωτερικών, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στην Ντόρα Μπακογιάννη και η συμβουλή έπιασε τόπο.

Ισως είναι και το μόνο σωστό που ειπώθηκε ποτέ από τον Γιωργάκη… Αυτό έγινε στο περιθώριο μιας κουβέντας που είχαν οι δυο τους για το ότι το πόστο του υπουργού Εξωτερικών επιδρά πολύ άσχημα στην υγεία των υπουργών, που ταλαιπωρούνται αφάνταστα από τα συνεχή ταξίδια και τις πολύωρες υποχρεώσεις ανά χώρα.

Ο Γιώργος τής είχε πει να γυμνάζεται, γιατί έτσι μόνο το σώμα μπορεί να αντεπεξέλθει. Η Ντόρα, λοιπόν, από τότε και μετά ξυπνά κάθε πρωί στις 6 για τη γυμναστική της και φυσικά όπου σταθεί κι όπου βρεθεί μιλά για τον… σωτήρα της!

____ 
 

Αναρρώνει στην Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ύστερα από το ατύχημα που είχε στο σπίτι του στα Γιάννενα.

4gbruj 2Με κατάγματα μεταφέρθηκε εκεί χθες το πρωί, ύστερα από πτώση στην αυλή του σπιτιού του, στο Νησάκι. Πρόεδρέ μου, περαστικά και πιο προσεκτικά. Βλέπετε, ο Πρόεδρος κοντεύει τα 90.

____

Τον μάτιασαν τον Μάριο Γεωργιάδη, που είναι νέος, όμορφος και βουλευτής. Προ ημερών μπήκε στο νοσοκομείο, έκανε επέμβαση για μηνίσκο και ευτυχώς για τους φίλους του, που ανησύχησαν, ο γιος της συζύγου του προέδρου των Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη επέστρεψε χθες στο σπίτι του, μετά την περιπέτεια. Το νέο γόνατό του είναι πια γεγονός… (φωτό) Στο πλευρό του στάθηκαν τα δύο παιδιά του, αλλά κυρίως το κορίτσι του, η Σία Πάστρα, την οποία μάλιστα ευχαρίστησε δημοσίως. Σιδερένιος, Μάριε, κυριολεκτικώς! 

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...