Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Της τρελής στο Ηράκλειο με ροζ βίντεο δύο μαθητών λυκείου, που έκανε τον γύρο του διαδικτύου

Σάλο έχει προκαλέσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Κρήτη ένα ροζ βίντεο με «πρωταγωνιστές» έναν μαθητή και μία μαθήτρια λυκείου που επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις και έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου! Η δημοσιοποίησή του έχει φέρει αναστάτωση τόσο σε συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα της ενδοχώρας του Ηρακλείου και στο οικογενειακό περιβάλλον της 17χρονης φερόμενης ως «πρωταγωνίστριας» όσο φυσικά και στην ίδια, η οποία μάλιστα προτίθεται να προχωρήσει σε μήνυση κατά του φίλου και… συμπρωταγωνιστή της!

Σύμφωνα με το flashnews.gr, το βίντεο, που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες από κινητό σε κινητό, δείχνει τα δύο νεαρά παιδιά να κάνουν σεξ με τα πρόσωπά τους να διακρίνονται καθαρά.

Ανάρτηση

Οπως φαίνεται, οι μαθητές δεν έκαναν σεξ στις τουαλέτες του σχολείου ή σε κάποιον άλλον χώρο, αλλά σε σπίτι, ενώ η λήψη του συγκεκριμένου υλικού έγινε από τρίτα άτομα (ενδεχομένως συμμαθητές τους και φίλους του 18χρονου), δίχως όμως η κοπέλα να το γνωρίζει! Οπως φαίνεται, ο μαθητής δεν κράτησε την ιδιαίτερη στιγμή για τον εαυτό του ή τους φίλους, που τράβηξαν κρυφά το βίντεο, αλλά το προώθησε και σε κινητά άλλων παιδιών, ενώ αναρτήθηκε και στο διαδίκτυο!

Η κοπέλα κόντεψε να τρελαθεί όταν κάποιος της είπε ότι κυκλοφορεί ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια. Αφού συγκέντρωσε όσο κουράγιο είχε και καταπνίγοντας την ντροπή της, η 17χρονη μίλησε στους δικούς της, οι οποίοι πήγαν «γραμμή» στην Αστυνομία μαζί με την κόρη τους, όπου έκαναν τη σχετική καταγγελία για να ξεκινήσουν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Το οπτικοακουστικό υλικό, που αποτελεί παράνομο αρχείο παιδικής πορνογραφίας, έχει προκαλέσει ένα άνευ προηγουμένου σούσουρο στην τοπική κοινωνία και έχει γίνει κύριο θέμα συζήτησης μεταξύ των μαθητών.

Οπως ήταν αναμενόμενο, το περιστατικό έχει θορυβήσει και τους εκπαιδευτικούς, αλλά και τους γονείς των άλλων παιδιών, και δεν αποκλείεται να συγκληθεί έκταση συνέλευση στο σχολικό συγκρότημα τις επόμενες ημέρες.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...