Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 15 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείχνετε περισσότερο από όσο πρέπει ότι σας ενοχλεί...

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

«Στρατηγός της τηλεόρασης η Μενεγάκη»

Τι λέει ο Νίκος Καρανίκας (σύμβουλος του Τσίπρα) για τη «βασίλισσα» του Alpha, την οποία θαυμάζει απεριόριστα

Διαβάζει κινεζική φιλοσοφία και στρατηγική, δούλευε ως σερβιτόρος σε καφετέρια της Θεσσαλονίκης, έκανε μποέμικη ζωή και εν μια νυκτί έγινε ειδικός σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού.

Παράλληλα, είναι ένας από τους μεγαλύτερους -δηλωμένους- φαν της Ελένης Μενεγάκη, συνηθίζοντας μάλιστα να εκφράζει τον θαυμασμό του προς το πρόσωπό της μέσω twitter! Κάπως έτσι ο Νίκος Καρανίκας κέρδισε μια θέση ανάμεσα στους σχολιαστές σε αφιέρωμα του «Down Town» για την «Ωραία Ελένη» του Alpha. Ο… μενεγακικός συνεργάτης του Τσίπρα βρέθηκε να αναλύει με επικοινωνιολόγους, επιχειρηματίες και συγγραφείς τη διαχρονική επιτυχία της «βασίλισσας» του Alpha.

«Τώρα η Μενεγάκη έχει πάει μεσημέρι και εγώ δουλεύω full time. Δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν αν βλέπω Μενεγάκη ή όχι. Η Ελένη Μενεγάκη έχει ένα δικό της κόλπο, μια δική της συνταγή. Την έχετε ακούσει ποτέ να μιλά άσχημα για άνθρωπο; […] Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τότε τα tweets και όλον τον θόρυβο που έγινε για να κάνει νούμερα η εκπομπή της και να γίνει εκείνη νούμερο ένα. Δεν είπε κουβέντα η γυναίκα. Δεν έχει ανάγκη από μένα για να τσιμπήσει νούμερα» λέει -μεταξύ άλλων- ο Καρανίκας, ενώ τη χαρακτηρίζει «στρατηγό», επικαλούμενος μάλιστα την κινεζική φιλοσοφία.

Κινεζική φιλοσοφία

«Είναι όμορφη, ευγενική, διακριτική, δεν κουτσομπολεύει και δεν προσβάλλει ποτέ κανέναν άνθρωπο […] Οι Κινέζοι λένε το εξής: “Υπάρχει η ευφυΐα του στρατηγού και αυτή αναπτύσσεται στη φάση του πολέμου”. Οπως βλέπετε, εκτός από το να παρακολουθώ Μενεγάκη, διαβάζω κινεζική φιλοσοφία και στρατηγική. Η Μενεγάκη, λοιπόν, είναι ένας στρατηγός της τηλεόρασης. Υπάρχει ο πόλεμος των αριθμών και τον κερδίζει. Και, καθώς είναι ενταγμένη σε αυτόν τον πόλεμο, αναπτύσσει μια ευφυΐα. Είναι η ευφυΐα του στρατηγού. Πιστεύω ότι θα βρίσκεται στην τηλεόραση μέχρι τη μέρα που θα βαρεθεί η ίδια» απαντάει όταν τον ρωτούν για ποιον λόγο η παρουσιάστρια εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή.

Τι θα γινόταν, ωστόσο, αν η Ελένη εξαπέλυε πυρά εναντίον της κυβέρνησης; «Είμαι σίγουρος ότι η κυρία Μενεγάκη θα ήταν πολύ προσεκτική. Επειδή ασχολείται με τους φτωχούς ανθρώπους, θα έβλεπε ότι η κυβέρνησή μας έχει ένα κάρο προγράμματα που είναι για τους φτωχούς. […] Επίσης, δεν έχει λόγο να κάνει καμία επίδειξη. Το κοινό της είναι ο απλός κόσμος» απαντάει χαρακτηριστικά ο κύριος Καρανίκας, ενώ σε ερώτηση για το αν η αμοιβή της είναι προκλητική σε αυτή την εποχή, είναι ξεκάθαρος: «Παίρνει τόσα λεφτά ακριβώς γιατί δεν προκαλεί. Ο τηλεθεατής δεν θα ρίξει την ευθύνη στην κυρία Μενεγάκη για τα χρήματα που κερδίζει. Θα ρίξει την ευθύνη σε άλλα πράγματα που κρατούν τον ίδιο με χαμηλά μηδενικά. Δηλαδή, εγώ παίρνω 1.200 ευρώ. Μου φταίει η κ. Μενεγάκη γι’ αυτό;»

____

Οι «γέφυρες» συμφιλίωσης με τον Κωστόπουλο

Μετά την ξαφνική επίσκεψη του Δημήτρη Κοντομηνά στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη προχθές το μεσημέρι, άλλη μία συνάντηση, αυτήν την φορά προγραμματισμένη, αιφνιδίασε χθες τους τηλεθεατές της εκπομπής. Ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν καλεσμένος 4rw4e5yewry 2της παρουσιάστριας και είχαν πολλά να πουν, αφού είχαν να μιλήσουν επτάμισι ολόκληρα χρόνια, από την περίοδο δηλαδή του ηχηρού διαζυγίου της Μενεγάκη από τον Γιάννη Λάτσιο.

Η αμηχανία ήταν έκδηλη στον τηλεοπτικό αέρα. Ως καλή οικοδέσποινα, η Ελένη τον οδήγησε στον καναπέ κι εκείνος με το «καλησπέρα σας» της είπε: «Κάποια στιγμή πρέπει να λύσουμε τους λογαριασμούς μας», με εκείνη να του απαντά: «Δεν θα το κάνουμε δημόσια». Ομως, σε αυτό το σημείο άρχισε το «ξεκαθάρισμα». Καθώς ο πρώην εκδότης της είπε ότι κάνει πλάκα κι ότι δεν έχουν να λύσουν τίποτα εκείνη αναρωτήθηκε δυνατά: «Δηλαδή μου λες ότι δεν μιλάμε επτάμισι χρόνια έτσι γιατί ξέχασες ότι υπάρχω και ξέχασα ότι υπάρχεις;»

Στη συνέχεια η Ελένη αποκάλυψε πως εκείνη ήταν που έκανε το πρώτο βήμα προς τη συμφιλίωση, στέλνοντάς του ένα μήνυμα όταν χρεοκόπησε η εταιρία του. «Αυτό δεν σημαίνει ότι άλλαξε κάτι και γίναμε φίλοι» ξεκαθάρισε. Επιπλέον δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι την περίοδο του διαζυγίου της, οπότε ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε βγάλει στη δημοσιότητα μέσα από το περιοδικό του τη σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο, είχε πικραθεί πολύ. Αφού τα είπαν, ο Πέτρος την αγκάλιασε, λέγοντάς της ότι δεν έπαψε ποτέ να την αγαπάει.

Κωνσταντίνα Γαρνέλη

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...