«Μονόγραμμα»: Αφιέρωμα στον Καβουκίδη

Τον σημαντικό διευθυντή φωτογραφίας και μοντάζ Νίκο Καβουκίδη (φωτό), ο οποίος πριν από μερικές μέρες «έχασε» τη σύζυγό του, την ηθοποιό Σοφία Ρούμπου, φιλοξενεί την ερχόμενη Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στο «Μονόγραμμα» της ΕΡΤ2 ο Γιώργος Σγουράκης. Ο γιος του πρωτοπόρου κινηματογραφιστή Γιώργου Καβουκίδη, φίλου και συνεργάτη του Φιλοποίμενος Φίνου (τον οποίο αναφέρει στον δημοσιογράφο ως «πνευματικό πατέρα» του), περιγράφει πώς άρχισε να εκπαιδεύεται στη Φίνος Φιλμ σε ηλικία 15 ετών και μιλά για τη συνεργασία του με σχεδόν όλους τους μεγάλους Ελληνες σκηνοθέτες, από τον Αλέκο Σακελλάριο και τον Νίκο Κούνδουρο ως τον Ντίνο Δημόπουλο και τον Παντελή Βούλγαρη.

Η αφήγησή του γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική, όταν αναφέρεται στην εκθαμβωτική Τζένη Καρέζη, στην εργασιομανή Αλίκη Βουγιουκλάκη, στην καθηλωτική Κατίνα Παξινού, αλλά και στη γυναίκα της ζωής του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.