Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Διαζύγιο-«βόμβα» για Παρθένη και Θάνου

Η είδηση του γάμου τους ήταν κεραυνός εν αιθρία πριν από τέσσερα χρόνια. Ετσι και το διαζύγιό τους έσκασε σαν βόμβα χθες το μεσημέρι. Η Κατερίνα Θάνου…

Η είδηση του γάμου τους ήταν κεραυνός εν αιθρία πριν από τέσσερα χρόνια. Ετσι και το διαζύγιό τους έσκασε σαν βόμβα χθες το μεσημέρι. Η Κατερίνα Θάνου και ο Αλέξανδρος Παρθένης δεν είναι πια μαζί. Χώρισαν οριστικά τον περασμένο Μάιο και το συναινετικό διαζύγιό τους βγήκε δύο μήνες μετά.

Συγκεκριμένα, στις 7 Ιουλίου η πρώην πρωταθλήτρια του στίβου και το πρώην μοντέλο και γυμναστής κατέθεσαν στο δικαστήριο τα απαραίτητα για τη λύση του γάμου τους έγγραφα και στις 18 του ίδιου μήνα εκδόθηκε το διαζύγιό τους.

Οπως είχε συμβεί και στην περίπτωση της γαμήλιας ένωσής τους, έτσι και τώρα η Κατερίνα και ο Αλέξανδρος κατάφεραν να κρατήσουν τα γεγονότα της προσωπικής ζωής τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δυο τους, άλλωστε, είχαν απομακρυνθεί από τους celebrities φίλους τους όσο καιρό ήταν παντρεμένοι. Σπάνια τους βλέπαμε δε σε πρεμιέρες ή σε άλλου είδους κοσμικά καλέσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», την περίοδο που εκδόθηκε το διαζύγιο ο Αλέξανδρος εργαζόταν ως γυμναστής σε γνωστό κέντρο σολάριουμ στα νότια προάστια. Πάντως, απασχολήθηκε εκεί μόνο για δύο μήνες και μετά έφυγε. Οπως μας αποκάλυψε άνθρωπος που έτυχε να τον ζήσει από κοντά το συγκεκριμένο διάστημα, ο Αλέξανδρος δεν ανακοίνωσε σε κανέναν από το επαγγελματικό περιβάλλον του τις εξελίξεις στην προσωπική του ζωή. Απεναντίας, έκανε τη δουλειά του κι έφευγε.

Στη διάρκεια του Αυγούστου ο Παρθένης ανέβασε στο facebook κάποιες μοναχικές εικόνες του, προχωρώντας ενίοτε και σε αινιγματικές αναρτήσεις. Δύο μέρες πριν από την έκδοση του διαζυγίου του πάντως βρισκόταν στη Σαντορίνη με φιλική παρέα, σημειώνοντας πως «η ζωή είναι στιγμές και φίλοι». Οσο για την Κατερίνα Θάνου, ακούγεται πως εγκατέλειψε την Αθήνα μετά τον χωρισμό τους.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...