Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Αγχόνη για Πολωνό στην Κλαυθμώνος

Σοκαριστική δολοφονία δίπλα στο υπ. Εσωτερικών με δράστες αστέγους. Μαρτυρία για όσα έγιναν «καίει» δύο αλλοδαπούς που ήταν τύφλα στο μεθύσι

Στην καρδιά της Αθήνας, ακριβώς απέναντι από το κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών, στην πλατεία Κλαυθμώνος, το οποίο φυλάσσεται νυχθημερόν, δύο άστεγοι αλλοδαποί φέρεται ότι απαγχόνισαν (!) έναν φίλο τους κρεμώντας τον από ένα δέντρο ύστερα από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ!

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Το φρικιαστικό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 19.30 το απόγευμα του Σαββάτου, αλλά κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό! Πρωταγωνιστές του ήταν τρεις άστεγοι που είχαν βρει κατάλυμα στα παγκάκια του μικρού αλσυλλίου στην κάτω πλευρά της πλατείας. Ολα ξεκίνησαν όταν μια κάτοικος της περιοχής είδε έντρομη από το παράθυρο του διαμερίσματός της τους δύο από αυτούς να κρεμούν τον τρίτο σε ένα δέντρο και τηλεφώνησε αναστατωμένη στο κέντρο της Αμεσης Δράσης.

Αμέσως έφθασε στο σημείο ένα περιπολικό και το πλήρωμα αντίκρισε με φρίκη έναν άνθρωπο να αιωρείται κρεμασμένος από μια θηλιά! Κάτω από το δέντρο κάθονταν χωρίς να δίνουν σημασία άλλα δύο άτομα, εμφανώς μεθυσμένα σε σημείο… αναισθησίας!

fewrte5 2 0

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφθασαν στο σημείο ξεκρέμασαν αμέσως τον απαγχονισμένο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, ενώ κατέβαλαν προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή. Ομως, οι γιατροί δυστυχώς διαπίστωσαν απλώς τον θάνατό του.

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος προσπάθησαν να συνεφέρουν τους δύο μεθυσμένους, έναν 32χρονο Πολωνό και έναν 52χρονο Ουκρανό, για να τους εξηγήσουν τι είχε συμβεί.

Κοιμήθηκε στον καναπέ

Οι απαντήσεις που πήραν ήταν απίστευτες, καθώς υποστήριζαν ότι εκείνοι προσπαθούσαν να ξεκρεμάσουν τον φίλο τους ο οποίος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και κρεμάστηκε προσπαθώντας να καταλάβει τι αισθάνεται ένας άνθρωπος όταν έχει περασμένη τη θηλιά στον λαιμό του!

Οι δύο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου ο ένας… ξάπλωσε σε έναν καναπέ και κοιμήθηκε ως το πρωί, όταν συνήλθε από το μεθύσι! Χθες έδωσαν επίσημα κατάθεση και υποστήριξαν ότι το απόγευμα του Σαββάτου έπιναν μαζί με το θύμα, το οποίο κάποια στιγμή εκδήλωσε το ενδιαφέρον να δει τι νιώθει ένας άνθρωπος στην αγχόνη.

fewrte5 3

Οπως ισχυρίστηκαν, προσπάθησαν να τον σταματήσουν, αλλά τελικά αυτός κατάφερε να κρεμαστεί, παρά τις προσπάθειές τους να τον σώσουν! Ωστόσο, η αυτόπτης μάρτυρας που φέρεται ότι είδε όλη τη σκηνή δίνει εντελώς διαφορετική διάσταση στην υπόθεση, καθώς καταθέτει ότι είδε τους δύο να σπρώχνουν με τη βία τον τρίτο προς το δέντρο στο οποίο βρέθηκε κρεμασμένος!

Η ίδια μάρτυρας λέει στην κατάθεσή της ότι είδε τους δύο αλλοδαπούς να κάνουν κινήσεις κάτω από το δέντρο όπου βρέθηκε κρεμασμένος ο άγνωστος άστεγος, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα ήταν επίσης Πολωνός. Οι δύο άστεγοι αλλοδαποί έχουν συλληφθεί και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...