Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Socialista Club ΓΚΑΖΙ

Όπως κάθε σεζόν στη νυχτερινή διασκέδαση, έτσι και φέτος οι προετοιμασίες για να ανοίξουν τα νυχτερινά κέντρα γίνονται πυρετωδώς και κάθε μέρα που περνά μέχρι να ανοίξουν οι πόρτες των νυχτερινών κέντρων και clubs η αγωνία για τη νέα χειμερινή σεζόν φτάνει στο μέγιστο βαθμό. Πολλά νέα νυχτερινά κέντρα και clubs θα ανοίξουν φέτος στην Αθήνα και άλλα πολλά συνεχίζουν την επιτυχία των προηγούμενων ετών. Ένα από αυτά είναι  το club socialista club γκαζι . Στον πιο πολυσύχναστο δρόμο του Κεραμεικού, το Socialista μονοπωλεί το ενδιαφέρον του αθηναϊκού κοινού, που επιθυμεί να διασκεδάσει χαλαρά από νωρίς ή με δυνατή μουσική αργά το βράδυ και μέχρι πρωίας. Αναμφισβήτητα εδώ και 15 χρόνια το Socialista είναι στη λίστα των καλύτερων bars- clubs της Αθήνας με ένα χώρο που αγαπήθηκε από φανατικό κοινό και πάντα είναι ζεστός και γεμάτος. Φυσικά ενώ εντάσσεται στη λίστα με τα καλύτερα clubs του χειμώνα, οι πόρτες του παραμένουν ανοιχτές όλο το χρόνο και ο κόσμος συρρέει μέρα νύχτα για να απολαύσει ένα χαλαρό ποτό ή και να διασκεδάσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το προσωπικό του θα σας καλωσορίσει με την πρώτη επαφή σας με το μαγαζί και ο χώρος του θα σας συναρπάσει αφού βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας και μάλιστα στον πιο πολυσύχναστο δρόμο του Κεραμεικού, αυτόν της Τριπτολέμου, στον αριθμό 33. Είμαστε σίγουροι ότι καλύπτει όλα τα γούστα ακόμα και για τον πιο δύσπιστο και κάθε Αθηναίος ξενύχτης οφείλει να  επισκεφθεί το χώρο του. Σπεύσατε!

Socialista club Γκάζι

Το Socialista είναι ένα club στο κέντρο της Αθήνας, στην καρδιά της νυχτερινής διασκέδασης, το οποίο αποτελεί σίγουρο πέρασμα για χαλαρό ποτό ή hardcore καταστάσεις με δυνατή μουσική και χορό. Έχει φιλοξενήσει μεγάλα ονόματα ως live stage, όπως ο Μίλτος Πασχαλίδης, οι onirama, ο Μιχάλης Τζουγανάκης, ο Ησαΐας Ματιάμπα και κάθε χρόνο είναι σίγουρο ότι μια guest εμφάνιση θα προτρέψει τον κάθε Αθηναίο να επισκεφτεί το γνωστό club. Ως night vlub έχει κλέψει τις καρδιές μας με δυνατούς djs απ’ όλο τον κόσμο  που παίζουν μουσική μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Αναμφισβήτητα το Socialista αποτελεί ίσως τον μοναδικό χώρο που λειτουργεί από νωρίς μέχρι αργά και στον ζεστό του χώρο υπάρχει πάντα κόσμος. 

Έχει κερδίσει και τους πιο δύσπιστους πελάτες με το οικείο περιβάλλον του που κοιτάζει στον πιο πολυσύχναστο δρόμο του Κεραμεικού. Η ιδεολογία του σε συνδυασμό με το ζεστό και φιλικό του προσωπικό, έχουν αναδείξει το Socialista σε έναν από τους καλύτερους χώρους στην Αθήνα, όπου μπορείς να δεις πολλών ειδών παρέες να διασκεδάζουν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το Socialista έχει φιλοξενήσει τόσο δυνατά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.  Στις ξεχωριστές βραδιές που διοργανώνει, έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε και πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες και να γνωρίσουμε τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες. Έχοντας συνηθίσει τη φιλική συμπεριφορά και το ζεστό του χώρο, εντάσσουμε οπωσδήποτε το Socialista στη λίστα με τα στέκια που δεν αποχωριζόμαστε όλο το χρόνο. Είμαστε λοιπόν σίγουροι ότι και φέτος το χειμώνα το Socialista θα αποτελέσει πυρήνα στην νυχτερινή διασκέδαση των Αθηναίων και όχι μόνο, που θα συρρέουν στον χώρο του για διασκέδαση, χορό και μουσική. 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...