Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

O «διάδοχος» του Uri Geller ζει μαγικές στιγμές

Ο μένταλιστ Zakris δίνει πλέον παραστάσεις στην Κρήτη, όπου μένει με την οικογένειά του και δηλώνει ευτυχισμένος με τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών

Μυστηριώδης, με σκοτεινό βλέμμα και επιβλητική παρουσία. Ο Zakris, ο διάδοχος του Uri Geller και νικητής του σόου του ΑΝΤ1, ξαναχτυπά και, μάλιστα, διπλά.

Από την
Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Ο μένταλιστ συνεχίζει να μαγεύει το κοινό του σε Ελλάδα και εξωτερικό, αφού η φήμη του έχει περάσει τα σύνορα, αλλά έχει αναλάβει κι έναν ρόλο στον οποίο δεν πιάνουν τα… κόλπα του: Εχει γίνει μπαμπάς δίδυμων κοριτσιών και είναι πανευτυχής γι’ αυτό.

frwerfsearfgserfg 5

Γέννημα θρέμμα του Ηρακλείου Κρήτης, ο «μάγος» που κατάφερε να ξεχωρίσει όχι μόνο για την εφευρετικότητα των παραστάσεών του αλλά και για τη σκηνική εμφάνισή του, μετά τη λήξη του τηλεοπτικού προγράμματος επέστρεψε στη γενέτειρά του. «Ο κόσμος μπορεί να νομίζει ότι τα έχω παρατήσει, γιατί δεν με βλέπει σε αθηναϊκές σκηνές. Επέλεξα να γυρίσω στο νησί. Δεν είμαι ψώνιο. Κάνω κι εδώ ακριβώς την ίδια δουλειά. Απλά ζω πιο ήσυχα με την οικογένειά μου. Είναι ωραία η Κρήτη. Πού να φύγεις; Τα καλοκαίρια, μαζί με την ομάδα μου, δίνω παραστάσεις στα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της περιοχής, τα οποία έχουν μεγάλα θέατρα. Τον χειμώνα κάνουμε σόου και σε άλλες περιοχές. Οπου μας ζητηθεί» μας λέει ο μένταλιστ, που έχει τη δική του εταιρία, τη Ζakris Entertainment, στην οποία δραστηριοποιείται η «Zakris magic team». Κάθε εμφάνισή του απαιτεί ολόκληρη προετοιμασία, καθώς οι παραστάσεις του είναι όλες interactive. Υπνωση, illusions, κόμεντι στιγμές, ψυχολογικά πειράματα metalism, επαφή με το κοινό. «Δεν κάνουμε πολλά επικίνδυνα πειράματα, γιατί έρχονται και πολλά παιδιά. Μόνο σε πριβέ παραστάσεις μπαίνει το στοιχείο του φόβου».

frwerfsearfgserfg 3

Και μπορεί να έχουν περάσει έξι χρόνια από τη λήξη της εκπομπής «Ο διάδοχος του Uri Geller», ωστόσο ο Zakris (αναγραμματισμός του επιθέτου του, καθώς ονομάζεται Γιώργος Κρίτζας) δηλώνει πανέτοιμος για το μεγάλο σόου στο Λας Βέγκας.

Ο τελικός-πρόκληση

Ο τότε εμπνευστής του, ο Γκέλερ, με τον οποίο ακόμη επικοινωνεί αραιά και πού μέσω e-mail, είχε δηλώσει ότι, όταν προβληθεί το πρόγραμμα σε 25 χώρες, θα διοργανώσει τον μεγάλο τελικό για να βρει τον έναν και μοναδικό «διάδοχό» του παγκοσμίως. «Εμείς τότε ήμασταν η 19η χώρα που προβλήθηκε το πρόγραμμα. Δεν το πίστεψα ιδιαίτερα, ίσως ήταν και τηλεοπτικό κόλπο, αλλά έπρεπε να είμαι έτοιμος για παν ενδεχόμενο. Ετσι, στο κινηματοθέατρο Αστόρια, εδώ στην Κρήτη, και σε συνεργασία με τον Ροταριανό Ομιλο, έδωσα μια παράσταση παρουσιάζοντας το νούμερο του τελικού αυτού. Mου πήρε 18 μήνες έρευνας και προετοιμασίας. Ηταν για μένα μια πρόβα τζενεράλε. Αν γίνει ποτέ αυτό το γεγονός, εγώ είμαι πανέτοιμος» δηλώνει.

frwerfsearfgserfg 6

Ομως το act του ελληνικού τελικού με τα φέρετρα δεν συγκίνησε μόνο το ελληνικό κοινό, που του χάρισε τη νίκη, αλλά και το ιαπωνικό. Το 2013 επικοινώνησαν μαζί του από το μεγαλύτερο κανάλι του Τόκιο και του ζήτησαν να κάνει το ίδιο για μια εκπομπή υψηλής τηλεθέασης του σταθμού τους. «Δεν ήταν live η εκπομπή. Πήγαμε και το συνεργείο έφερε πέντε φορτηγά με υλικοτεχνικό υλικό για να τη βιντεοσκοπήσει. Ηταν μια ωραία εμπειρία» θυμάται ο Zakris.

frwerfsearfgserfg 1

frwerfsearfgserfg 4Εναν χρόνο μετά πήγε Λας Βέγκας, Λος Αντζελες, Χόλιγουντ, Σαν Ντιέγκο. Στη Μέκκα των μάγων. Ανήσυχο πνεύμα, κάθε χρόνο ανανεώνει τα κόλπα του. Εκεί μίλησε με τον Ματέο Αμιέβα, το δεξί χέρι του Κρις Εϊντζελ, τον ελληνικής καταγωγής «θαυματοποιό», όπως τον αποκαλούν εκεί, και, όπως του αποκάλυψε, ο «μετρ» του είδους θέλει πάση θυσία να κάνουν μια παράσταση μαζί.

Τα «κόλπα» του Αλέξη Τσίπρα και το πρωινό μπέιμπι σίτινγκ στην Ελενίτσα και τη Μάγια

Ο Zakris, όσο και να τελειοποιεί τα κόλπα του, υποστηρίζει ότι για εκείνον ο καλύτερος μάγος της Ελλάδας είναι «ο Αλέξης Τρίπρας. Γιατί μας εξαφανίζει τα χρήματα από τις τσέπες χωρίς καν να τον δούμε».

Και ποια παρουσιάστρια θα επέλεγε για παρτενέρ; «Την Ελένη Μενεγάκη, που είναι και Κρητικιά. Δεν θα χρειαζόταν να κάνω πολλά. Θα μάγευε εκείνη το κοινό με την ομορφιά της».

Η απόλυτη στιγμή μαγείας στη ζωή του, όμως, ήρθε – και δεν ήταν ο ίδιος πρωταγωνιστής στη σκηνή. Το 2014 παντρεύτηκε την αγαπημένη του Εφη, με την οποία ήταν σε σχέση από το 2003. «Και σαν μάγος που είμαι, έναν χρόνο πριν ήρθαν στο κόσμο μας δύο κοριτσάκια “καρμπόν” από τον ίδιο σάκο. Η Ελενίτσα και η Μάγια. Τη δεύτερη δεν την ονομάσαμε έτσι λόγω επαγγελματικής ιδιότητας του μπαμπά της, αλλά γιατί παντρευτήκαμε 31 Μαΐου και όλως τυχαίως είδα ότι εκείνη την ημέρα γιορτάζουν ο Μάγος και η Μάγια» μας λέει, χωρίς να μπορεί να κρύψει την ευτυχία του, και συνεχίζει: «Τα πρωινά, λοιπόν, που η γυναίκα μου εργάζεται -είναι νοσηλεύτρια- κάνω μπέιμπι σίτινγκ. Ενας άντρας παλεύει μόνος του με δυο μωρά. Δεν έχουμε βοήθεια. Τις μεγαλώνουμε μόνοι μας. Είναι πολύ όμορφο και συγκινητικό. Τις αλλάζω 10 φορές τη μέρα, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα. Το θέμα μου είναι το τάισμα. Είμαι χαζομπαμπάς, το ομολογώ».

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...