Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Σάρωσε σε διαγωνισμό δική μας πορνοστάρ

Η Ινα Sirina κέρδισε το βραβείο DDF της καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης ηθοποιού (σε όλη την Ευρώπη) στον ετήσιο διαγωνισμό που γίνεται μέσω διαδικτύου

wertsetyserty 1Το σήκωσε τελικά (το τρόπαιο!) η Ινα του Σειρηνάκη! Η Ελληνίδα πορνοστάρ τερμάτισε πρώτη στην κατηγορία της πρωτοεμφανιζόμενης ηθοποιού στα βραβεία DDF. Πρόκειται για έναν ετήσιο θεσμό που αναδεικνύει μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας τους ομορφότερους σταρ της βιομηχανίας πορνό ανά την Ευρώπη.

ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Η ψηφοφορία, που άρχισε στις 29 Αυγούστου και ολοκληρώθηκε προχθές το βράδυ, αφορούσε συνολικά επτά γυναικείες κατηγορίες: Newcome Sex Goddess (σε αυτήν συμμετείχε η Ινα Sirina, όπως είναι το καλλιτεχνικό ψευδώνυμό της), Glamour Sex Goddess, Busty Sex Goddess, Hardcore Sex Goddess, Foot Fetish Sex Goddess, BDSM Sex Goddess και MILF Sex Goddess, με τέσσερις υποψήφιες στην καθεμιά.

wertsetyserty 3Η Ινα, μάλιστα, κατόρθωσε να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους όχι μόνο στην κατηγορία της, αλλά συνολικά στον διαγωνισμό, από όλες τις κατηγορίες. Το γεγονός αυτό την ανέδειξε αυτόματα στη μεγάλη σταρ του φετινού διαδικτυακού διαγωνισμού.

Αντικείμενο του πόθου

Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο βιογραφικό της πορνοστάρ, το οποίο υπάρχει στο site της ελληνικής εταιρίας παραγωγής ταινιών πορνό Sirina, η Ινα υπήρξε το αντικείμενο του πόθου για τον αντρικό πληθυσμό του Περιστερίου, όπου μεγάλωσε, και δεν άργησε να βρει τον δρόμο της προς την εταιρία παραγωγής του Δημήτρη Σειρηνάκη, ο οποίος την έχρισε πρωταγωνίστρια σε ταινίες του.

Μεταξύ αυτών είναι τα μπεστ σέλερ «Η επανάσταση του λαού πάνω από τη γυναίκα του υπουργού», «Ελληνίδες νυμφομανείς» και «Το μπάτσελορ της Ινας στο Μπαλί». Η Ινα, όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της, απολαμβάνει τη δουλειά της και είναι εξπέρ στα όργια που δεν τη δυσκολεύουν και ιδιαίτερα στο γύρισμα. Είναι παντρεμένη με τον επίσης πορνοστάρ Τεό.

Σημειώνεται ότι η Ελληνίδα Newcome Sex Goddess δεν πήρε μέρος στον διαγωνισμό DDF σε συνεργασία με την εταιρία του Δημήτρη Σειρηνάκη, αλλά μόνη της. Η Sirina ως εταιρία παραγωγής αναμένεται να ανακοινώσει σε λίγο καιρό τις υποψηφιότητές της για τα μοναδικά επίσημα βραβεία της διεθνούς βιομηχανίας πορνό AVN, γνωστά και
ως τα «Οσκαρ της πορνογραφίας».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...