Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Οι λαθρέμποροι, τα εκκολαπτήρια της διαφθοράς, οι μακαρονάδες καναλάρχες και ο…Εσκομπάρ!

Ο διαγωνισμός ατάκας στη συζήτηση (στη Βουλή) για τη διαπλοκή και όσα έγιναν μακριά από κάμερες

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ο διαγωνισμός ατάκας στη συζήτηση (στη Βουλή) για τη διαπλοκή και όσα έγιναν μακριά από κάμερες

«Αν εγώ είμαι παιδί των καταλήψεων, εσείς είστε παιδί της Siemens της διαπλοκής» είπε ο πρωθυπουργός. «Με τον κ. Ψυχάρη εσείς δεν συναντηθήκατε παρέα με μια γάτα; Ο κ. Λαζόπουλος σε ποιο κανάλι εργάζεται; Γιατί ξαφνικά σας έγινε δυσάρεστος ο κ. Κοντομηνάς;» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο διαγωνισμός ατάκας χθες στο Κοινοβούλιο ήταν παροιμιώδης. Μακαρονάδες – καναλάρχες, λαθρέμποροι, εκδότες, γάτες, κόπροι διαπλοκής, εκκολαπτήρια διαφθοράς και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς να σχετίζεται με τον… Πάμπλο Εσκομπάρ ακούστηκε στη Βουλή στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη διαπλοκή.

filis

Πιο ατακαδόρος σίγουρα ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά πιο θεσμικός ήταν ο Κυριάκος. Ο Αλέξης, με την αυτοπεποίθηση αυτού που έχει το καρπούζι και το μαχαίρι, γελούσε συνεχώς στην ομιλία του προέδρου της Ν.Δ. και του κουνούσε τις σημειώσεις του, την ώρα που ο Κυριάκος τού ζήτησε να κρατά σημειώσεις για να του απαντήσει!

«Εμάς δεν μας έχει κανένας στο τσεπάκι του» δήλωσε άνετος ο πρωθυπουργός, που στη συνέχεια ρώτησε τον κ. Μητσοτάκη πόσα χρωστάει κι αν θα πληρώσει, για να πάρει την «απελευθερωμένη» απάντηση από τον Κυριάκο: «210.000.000 χρωστάω»!

Τα ορεινά της πτέρυγας των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε για να καθίσει στην πρώτη ομιλία του Αλέξη ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς. Από κει σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη σχολίαζε και γελούσε, ξεσηκώνοντας τους βουλευτές πλάι του. Στη δευτερολογία πήρε τη θέση του στα υπουργικά έδρανα.

pappas 2610125

«Εγώ άντε να ξεχάσω κάνα πεντάευρο ή δεκάευρο στο σακάκι μου. Αν είχα χάσει δε 50 ευρώ, θα το θυμόμουν οπωσδήποτε. Εσείς 15.000.000 δεν τα θυμάστε» είπε ο Αλέξης επιτιθέμενος στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, κατηγορώντας τη για τα χρήματα που… χάθηκαν από τα ταμεία του κόμματός της. Δεν προλάβαιναν οι «κίτρινες» στενογράφοι της Βουλής να γράφουν. Τα κορίτσια φορούσαν όλα κίτρινα σακάκια και ζακέτες… Στολή κι εκεί, κ. Βούτση;

Ο Μάκης Μπαλαούρας, βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ από τη λεγόμενη ??????«σεξουαλική πλατφόρμα»?????? του κυβερνώντος κόμματος, ήταν ο πρωταγωνιστής στη φασαρία εντός της αιθούσης. Ανάγκασε τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση να του κάνει πολλές φορές παρατήρηση και στο τέλος να του πει: «Μη σκέφτεστε δυνατά. Ησυχία!»

voutsis 2609967

«Ο πιο καλός ο μαθητής ήμουν εγώ στην τάξη». Ταίριαξε απόλυτα το τραγουδάκι με την εικόνα του Πάνου Καμμένου που ήρθε και απίθωσε ένα πάκο σημειώσεις στα έδρανα.
Σκεφθείτε τι δουλειά είχε ρίξει την Κυριακή το βράδυ για να τα μαζέψει! Διάβαζε συνεχώς και φυσικά υπό τη σκιά του Τέρενς Κουίκ, που μου φάνηκε ότι ψιλογέρασε…



Η Αννα Βαγενά, η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν και πάλι «όλα τα λεφτά»!vagena fullsizerender Τόσο, που την κοιτάς κι αναρωτιέσαι: «Μήπως το κάνει επίτηδες για να παίζει στα παραπολιτικά;» Δεν εξηγείται αλλιώς το χθεσινό ντύσιμο. Λαχανί ρόμπα με μαύρα… ξεσπάσματα ανάμεσά της, του τύπου «έφυγα ενώ έπλενα τα τζάμια», η οποία πλαισίωνε μαύρο παντελόνι, συνδυαζόμενα όλα με παντοφλίτσα μαύρη! Πρασινόμαυρη μαυρίλα πλάκωσε, δηλαδή. Φορώντας αυτή τη στολή, διάβαζε και την «Αυγή». Πού και πού όμως διέκοπτε την προσήλωσή της και «την έλεγε» στον Μητσοτάκη. Μπράβο, τόλμη!

«Μπαρουτοκαπνισμένο πρωθυπουργό» χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο Δημήτρης Κουτσούμπας του ΚΚΕ, αναφερόμενος στις καταλήψεις που έκανε στα 16 του!

Οι αμιγώς συριζαίοι ακολουθούν τον πρωθυπουργό τους και εμφανίζονται πάντοτε στη Βουλή χωρίς γραβάτα (εκτός από τον Γιάννη Δραγασάκη). Οι συνεργαζόμενοι όμως, με την καλή έννοια πάντα, υπουργοί φορούν γραβάτες, όπως για παράδειγμα ο υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο Αμύνης Πάνος Καμμένος, ο Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος, ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

Πέντε πολυθρονίτσες μπήκαν στην αίθουσα, πίσω από τον πρωθυπουργό, για να καθίσουν οι Αλέκος Φλαμπουράρης, Θεοδόσης Πελεγρίνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, Ράνια Αντωνοπούλου και Γιάννης Μουζάλας. Δεν ήθελαν τα έδρανα! Και όλη αυτή η κίνηση μεταφοράς γινόταν την ώρα που η Σοφία Βούλτεψη της Ν.Δ. φώναζε «Τι λες, ρε;» όταν ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε «μιντιακό πραξικόπημα».

flabouraris karekles 2609816

Στο καφενείο δε, η λαμέ Ολγα Γεροβασίλη περιόδευε ως σταρ, ενώ η Βαγενά έπαιρνε το καφεδάκι της και ο Νίκος Φίλης με τον Πάνο Σκουρλέτη έτρωγαν τοστάκι στα διαλείμματα των ομιλιών.

gerobasili

■«Χυδαία και αλήτικη» χαρακτήρισε την αναφορά του Σταύρου Θεοδωράκη, προέδρου του Ποταμιού, στον συνεργάτη της που σκοτώθηκε προ ημερών σε τροχαίο η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη. Ο Θεοδωράκης χρησιμοποίησε το όνομα του νεαρού, μιλώντας για περίεργες προσλήψεις και διαφθορά. Η κυρία Γεροβασίλη είπε: «Θα τον χαρακτήριζα αεριτζή, όπως έχει πει ο ίδιος για τον εαυτό του, αλλά είμαι πιο θυμωμένη από αυτό».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...