Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεπεράστε το άγχος σας και μην είστε ανασφαλείς – οι εξελίξεις στον εργασιακό σας χώρο στα μέσα του μήνα, μάλλον με επεισοδιακό τρόπο, θα δώσουν τη λύση ενός προσωπικού προβλήματος.

ΚΡΙΟΣ: Είστε αρκετά δυνατοί, αλλά ταυτόχρονα δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε. Στη συνέχεια θα μπορέσετε να διορθώσετε τα πράγματα και να προχωρήσετε ακάθεκτοι. Εάν δεν αισθάνεστε έτοιμοι να σταθείτε στα πόδια σας, μην κάνετε παρακινδυνευμένες κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προοπτικές για να πετύχετε αυτά που θέλετε είναι αρκετά καλές και η ημέρα βάζει ένα καλύτερο υπόβαθρο σε επαγγελματικά σχέδια και διαπροσωπικές σχέσεις. Είναι καλύτερο να δεχθείτε ότι σας είναι αδύνατον να ζήσετε με απόλυτη ηρεμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε εγωιστικές συμπεριφορές και πείσματα, που έχουν αποδείξει ότι δεν σας βοηθούν στις συναλλαγές σας. Το μεγάλο σας όπλο είναι η εξυπνάδα σας, οπότε μην πελαγώνετε. Μην επιτρέπετε στους άλλους να σας κάνουν να φέρεστε ή να αντιδράτε περίεργα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το μυστικό για τη δική σας περίπτωση είναι οι αναθεωρήσεις και οι δημιουργικές προσπάθειες. Οι εργασιακές σας σχέσεις χρειάζονται αυτή τη στιγμή την προσοχή σας. Η ανάγκη σας να βρείτε σημεία επικοινωνίας με τους γύρω σας σάς δίνει πολύτιμες διεξόδους.

ΛΕΩΝ: Επιβάλλεται να γίνετε πιο ελαστικοί, να αποφύγετε τις απερισκεψίες της στιγμής και να μη βιάζεστε να πάρετε θέση στην εξέλιξη ενός σοβαρού επαγγελματικού ζητήματος. Οι αντοχές σας αυξάνονται ώστε να ανταποκριθείτε με δυναμισμό στις διεκδικήσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εχετε όρεξη για δράση και περιπέτεια, αλλά μαζί με αυτά ανακατεύονται καθυστερήσεις και άγχη για την πορεία των οικονομικών σας. Ορισμένα οικογενειακά σας θέματα απαιτούν λεπτούς χειρισμούς.

ΖΥΓΟΣ: Χρειάζεται να είστε ρεαλιστές, γι’ αυτό μη στηρίζεστε σε ιδέες άλλων και σε συναισθηματικές εξάρσεις. Η ημέρα θα είναι σημαντική, αλλά δεν θα είναι ούτε ήρεμη ούτε εύκολη. Με τη γοητεία σας θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε τους πάντες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει και να δείξει τις προθέσεις που έχει για εσάς. Οι καθυστερήσεις στα επιχειρηματικά σας σχέδια ίσως οφείλονται σε κάποιες συνωμοσίες. Δεν έχει νόημα να συγκρούεστε ασταμάτητα για παρελθούσες καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει σε συνδυασμό με τις καθημερινές σας ανάγκες σάς φαίνονται βουνό, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Εχετε τη δύναμη να ενεργήσετε αποφασιστικά και άμεσα, οπότε χρησιμοποιήστε τα όπλα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ετοιμαστείτε για μια ριζική αλλαγή στον τρόπο ζωής σας και στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις τη στιγμή που πολλά πράγματα δεν θα τρέχουν γρήγορα. Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά ανάλαφρη ώστε να προχωρήσετε σε ερωτικά ξεκινήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεπεράστε το άγχος σας και μην είστε ανασφαλείς – οι εξελίξεις στον εργασιακό σας χώρο στα μέσα του μήνα, μάλλον με επεισοδιακό τρόπο, θα δώσουν τη λύση ενός προσωπικού προβλήματος.

ΙΧΘΥΣ: Από εσάς εξαρτάται το αν θα καθιερώσετε μια σχέση που σας ενδιαφέρει ή θα τη διαγράψετε, αλλά να ξέρετε ότι θα πρέπει να κάνετε την προσπάθεια μόνοι σας, χωρίς να περιμένετε υποστήριξη και βοήθεια από άλλο πρόσωπο.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...