Τετάρτη, 9 Ιουλίου, 2025

Ακρίβεια, πάθος, ομαδικό πνεύμα

Η Rolex συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά ως επίσημο...

Οσκαρική Κίντμαν στη γη του «Maestro»

Φύσηξε χολιγουντιανός αέρας στους Παξούς. Δεν έχει περάσει πολύς...

Βίκυ Καγιά: Διακοπές στην Ιμπιζα

Αρετουσάριστη στην Ιμπιζα η Βίκυ Καγιά. Μπορεί η πρώην...

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – «Αγγελος» πολλών κυβικών!

Ο Γιάννης Κάβουρας είναι ένα παιδί με σύνδρομο Asperger....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ • Σούσι και κράξιμο για τη Βίκυ Σταμάτη

► Τα delivery και τα γεύματα με τον γιο της σε glam εστιατόριο ασιατικής κουζίνας
► Οι επιθέσεις στους δρόμους από ταξιτζήδες και περαστικούς

Εναν χρόνο μετά την αποφυλάκισή της με περιοριστικούς όρους η Βίκυ Σταμάτη, που φιλοξενείται σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι με τον γιο της, επανέρχεται σιγά σιγά στις παλιές αριστοκρατικές συνήθειές της!

Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, η οποία συνήθιζε να μετακινείται με προσωπικό σοφέρ, σήμερα χρησιμοποιεί μόνο ταξί ακόμη και για τις κοντινές διαδρομές της, ενώ σχεδόν κάθε βράδυ απολαμβάνει γαστρονομικές γεύσεις και παραδοσιακά πιάτα της ασιατικής κουζίνας. Η 53χρονη Λαμιώτισσα με τον πολυτάραχο βίο, που βρέθηκε ξαφνικά από το χλιδάτο νεοκλασικό της Διονυσίου Αρεοπαγίτου στον Κορυδαλλό και κατόπιν στο Δρομοκαΐτειο, παραμένει παθιασμένη με τη γυμναστική και τη σωστή διατροφή για να κρατιέται σε φόρμα.

Σχεδόν αμακιγιάριστη

Τους τελευταίους μήνες επισκέπτεται σχεδόν κάθε βράδυ το γειτονικό της ασιατικό ρεστοράν Νama, συνοδευόμενη πάντα από τον επτάχρονο γιο που απέκτησε με τον πρώην υπουργό, αλλά και οικογενειακούς φίλους.

Απλή, άνετη, σχεδόν αμακιγιάριστη και αδιαφορώντας για τα βλέμματα των θαμώνων, η Σταμάτη δίνει ρεσιτάλ γνώσεων στην πολυνησιακή κουζίνα. Γνωρίζει ακριβώς τις πρώτες ύλες κάθε πιάτου και αποφεύγει φαγητά με πολύ γλυκές σος. Οι καλοί της τρόποι, οι άπταιστες γνώσεις του σαβουάρ βιβρ καθώς και η σχολαστικότητά της μαρτυρούν μια άνεση που της έχει απομείνει από τον άλλοτε αριστοκρατικό βίο της.

Την αγάπη της μητέρας του για την παραδοσιακή γιαπωνέζικη κουζίνα και το σούσι «υιοθέτησε» και ο Τσοχατζόπουλος junior, που τρελαίνεται για σασίμι, το παραδοσιακό ρύζι με ολόκληρο φιλέτο σολομού ή τόνου. «Εχουν… εθισμό στην πολυνησιακή κουζίνα. Τα ντελίβερι της πάνε μόνο κινέζικα φαγητά, όταν όλες οι άλλες οικογένειες της πολυκατοικίας παραγγέλνουν σουβλάκια ή μακαρονάδες» αποκαλύπτει στην «Espresso» γειτόνισσα της Βίκυς Σταμάτη.

Η άλλοτε κοσμική κυρία της αριστοκρατίας, που πλήρωνε από 500 έως 1.000 ευρώ κάθε μήνα σε γνωστό hair stylist των celebrities για να περιποιείται τα μαλλιά της, σήμερα εμφανίζεται με σχεδόν ατημέλητη τη μακριά κόμη της, ωστόσο επισκέπτεται συχνά συνοικιακό -επώνυμο όμως- κομμωτήριο, αρνούμενη να περάσει το κατώφλι αντίστοιχου «ταπεινού» μαγαζιού της γειτονιάς. Ωστόσο, η καθημερινότητα της κυρίας Σταμάτη συνοδεύεται συχνά από δυσάρεστα περιστατικά. Συνήθη είναι πλέον τα επεισόδια που έχει με αυτοκινητιστές, και μάλιστα παρουσία του γιου της. Οι γείτονές της αρκετές φορές στέκονται μάρτυρες ανάλογων σκηνικών, με εκείνη να αποβιβάζεται από τα ταξί ταραγμένη κρατώντας σφιχτά το χεράκι του γιου της και οι οδηγοί να τη «στολίζουν» με κοσμητικά επίθετα.

«Είμαι η Βίκυ Σταμάτη-Τσοχατζοπούλου, σύζυγος του πρώην υπουργού Αμύνης Ακη Τσοχατζόπουλου» αυτοσυστήνεται με την περηφάνια που τη χαρακτήριζε και στις πόζες της φωτογράφισής της στη δεξίωση του αρραβώνα της με τον πρώην υπουργό στο πολυτελές κηφισιώτικο εστιατόριο Βeau Βrummel, με προσκεκλημένη Γαλλίδα τραγουδίστρια που έφτασε τότε στην Αθήνα από το Παρίσι ειδικά για να ευχηθεί στους μελλονύμφους. Οι παλιές καλές ημέρες του παρελθόντος, που αποβιβαζόταν από τις μαύρες αστραφτερές Τζάγκουαρ όπως στον γάμο της (το 2004) με το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στο Παρίσι και κατόπιν στο πανάκριβο ξενοδοχείο «Four Seasons» για τη δεξίωση που κόστισε μερικά εκατομμύρια ευρώ, πέρασαν ανεπιστρεπτί.

Προκλητικές αγορές

Για τις καθημερινές μετακινήσεις της χρησιμοποιεί ταξί. Ωστόσο, στις διαδρομές της δέχεται συχνά λεκτικές επιθέσεις από τους οδηγούς όταν την αναγνωρίζουν, κατηγορώντας την πρώην υπάλληλο της ΔΕΗ για ασύδοτη ζωή και σπατάλη εκατομμυρίων των Ελλήνων φορολογουμένων.

Μάλιστα, αναφέρονται στις προκλητικές αγορές που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν πολυτελή μαρμάρινα τραπέζια και έπιπλα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ, συνολάκια από μπουτίκ του Κολωνακίου και αγορές υφασμάτων αξίας 160.000 ευρώ.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η κυρία Σταμάτη (σύμφωνα με τους περιοριστικούς όρους του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, είναι υποχρεωμένη να εμφανίζεται τρεις φορές μηνιαίως στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της, ενώ της έχει επιβληθεί και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα) έχει αρχίσει σταδιακά να επιστρέφει στην κοινωνική ζωή.

Προσφάτως ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε χαλαρή και χαμογελαστή στις θέσεις επισήμων του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές να παρακολουθεί μαζί με τον γιο της τον αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κιμ Κίλιαν: Αποκάλυψε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο – «Η τελευταία μου χημειοθεραπεία»

Η Κιμ Κίλιαν αποκάλυψε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Με εκκεντρική τσάντα στην Επίδαυρο γνωστός πρωταγωνιστής

Ο καταξιωμένος ηθοποιός και γνωστός πρωταγωνιστής πήγε στην Επίδαυρο και τράβηξε πάνω του τα φλας.

Σάσα Μπάστα και Μάνος Κατσαμπούρης πάντρεψαν τη φίλη τους Δέσποινα Γριβάκη

Αφησαν για λίγο τη Μύκονο, όπου περνούν κάθε χρόνο...

Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη πρώην ζευγαριού της ελληνικής σόουμπιζ!

Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη πρώην ζευγαριού της ελληνικής σόουμπιζ!

Τέλος η εργένικη ζωή για Έλληνα ηθοποιό και περιζήτητο εργένη – Παντρεύεται!

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πορεύεται τα τελευταία έξι χρόνια στο πλευρό της όμορφης λογοθεραπεύτριας, πήρε την απόφαση να δημιουργήσει μαζί της οικογένεια.

Η Αθηνά Ωνάση στο Παρίσι – Δείτε πώς είναι η χρυσή κληρονόμος

Η Αθηνά Ωνάση μετά το διαζύγιό της με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο έχει αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα.
spot_img
spot_img