Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Τα κομπολόγια των πολιτικών αναστεναγμών και οι γυναίκες που παθιάζονται

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπόρεσε να αποφύγει την αγαπημένη «συνήθεια» των προκατόχων του!

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπόρεσε να αποφύγει την αγαπημένη «συνήθεια» των προκατόχων του!

«Θα το δώσω το ρολόι και θα πάρω κομπολόι, να μετράω τους καημούς και τους αναστεναγμούς». Αυτό που λέει το τραγουδάκι έκανε κι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, και μάλιστα προ ημερών εντός Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη διαπλοκή τη Δευτέρα (από όπου και η φωτογραφία με το κομπολόι στα χέρια). Το καημένο το κομπολογάκι την πληρώνει για τις πολλές σκοτούρες του!

dourou

Ομως διαχρονικά πλήθος πρωθυπουργών το έπαιζε, αφού στις ατέλειωτες συνεδριάσεις του Κοινοβουλίου το κομπολόι προτείνεται ακόμη και από τους ειδικούς, κατά του άγχους και της βαρεμάρας. Κώστας Καραμανλής, Αντώνης Σαμαράς και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, είχαν όλοι το μπεγλεράκι τους.

karamanlis

Ο Αβραμόπουλος

Ο επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος χρησιμοποιούσε για καιρό το κομπολόι που του είχε χαρίσει χρόνια πριν ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν. Επρόκειτο για το προσωπικό κομπολόι του, κεχριμπαρένιο, με 33 χάντρες! Το ίδιο δώρο (δηλαδή κομπολόι) στον Ταγίπ είχε κάνει ο Κώστας Καραμανλής.

olga

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μαζί με τον υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο είναι μεγάλοι… παίκτες του «σπορ», ενώ ακολουθούν δυνατά και οι γυναίκες πολιτικοί.

meimarakis

Η Ντόρα Μπακογιάννη διαθέτει τεράστια συλλογή κομπολογιών, αφού είναι τα αγαπημένα της, η Μαριέττα Γιαννάκου παίζει κομπολόι, το ίδιο και η Ολγα Κεφαλογιάννη με την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου.

samaras kompoloi

Τα κορίτσια είναι από τους φανατικούς του είδους. Αλλωστε στη Βουλή δεν περνάει αλλιώς η ώρα. Ολοι τους διαψεύδουν τον Γιώργο Μαργαρίτη, που υποστηρίζει στα τραγούδια του ότι… «το καλύτερο μπεγλέρι είναι τα κλειδιά στο χέρι». Δεν είναι Γιώργο… μου. Αλλού παίζεται το έργο!

Οι εξηντάρηδες που δεν το βάζουν κάτω

Τους πειράζουν θυμίζοντάς τους την ταινία «Κάτι κουρασμένα παλικάρια», αλλά το… αυτί τους δεν ιδρώνει. Ο λόγος για τον πρώην υπουργό Βασίλη Κοντογιαννόπουλο, που παίζει βόλεϊ παρέα με παλαιούς πολιτικούς και επιχειρηματίες φίλους του. Οι «60 plus, πια φίλοι» έχουν συστήσει την ομάδα βόλεϊ Φιλοθέης και ρίχνουν τις μπαλιές τους καθ’ εκάστη. Πρώτος προπονητής τους μάλιστα υπήρξε ο μπαμπάς του Μάρτον Σίμιτσεκ, του δεύτερου τη τάξει μετά την κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου «ισχυρού άνδρα» των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Βέβαια καθώς τα χρόνια περνούν όντως κάποια κουρασμένα παλικάρια… αποχαιρετούν την ομάδα, αλλά τι να κάνουμε; «Αυτά έχει η ζωή», που λέει κι ο πρώην υπουργός, ο οποίος τάσσεται περισσότερο στο εκσυγχρονιστικό μπλοκ πολιτικής.

Ο Μητσοτάκης κεντρικός ομιλητής σήμερα στη Σχολή Fletcher

mitsotakis

Η μονοτονία της καθηγητικής ζωής του πρώην υπουργού Οικονομίας Γιώργου Αλογοσκούφη αναμένεται να σπάσει σήμερα, καθώς θα δει φίλους από τα παλιά στη Βοστόνη. Ο άλλοτε πανίσχυρος «τσάρος» επί πρωθυπουργίας Καραμανλή, ο καθηγητής Γιώργος Αλογοσκούφης, διατηρεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο έδρα στη Σχολή Fletcher.

fletcher

Σήμερα λοιπόν εκεί θα μιλήσει ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης ως κεντρικός ομιλητής στην κοινή εκδήλωση του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Καραμανλής» με τη Σχολή Fletcher, του πανεπιστημίου Tufts. Τα νήματα της πολύ δυνατής δεξιάς εκδήλωσης συντόνισε φυσικά ο γιος του Αχιλλέα Καραμανλή, βουλευτής Κώστας Καραμανλής ο νεότερος.

Οι τέσσερις κουκλάρες και ο… Τσακαλώτος 

Αδυναμία στο ωραίο φύλο έχει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. Δηλαδή, όπως λέει κι ο Στέλιος ο Διονυσίου, «δεν πά’ να βρέχει και να χιονίζει, ο έρωτάς σου με συγκλονίζει»! Εβγαινε λοιπόν από σύσκεψη στου Μαξίμου, όταν μπροστά του βρέθηκαν τέσσερις κουκλάρες, που φυσικά θέλησαν να του μιλήσουν. Μεμιάς λοιπόν χρέος, δόση, αξιολόγηση μπήκαν στην άκρη και τον πρώτο λόγο είχε ο… γαμπρός Τσακαλώτος.

Πάει αδιάβαστη η γραφειοκρατία

s

«Πάτησε τη γραφειοκρατία κάτω» ο περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης: «Μόλις πήρα τα στοιχεία για την ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων στην Περιφέρεια. Το 70% των υπηρεσιών μας ξεκόλλησε από τη γραφειοκρατία! Στην Ελλάδα ο πιο σκληρός αντίπαλος είναι οι ουρές, η ταλαιπωρία και η αναμονή».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...