Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρχίστε να βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα και ξεπεράστε παλιές αισθηματικές απογοητεύσεις. Τοποθετήστε τα χρήματά σας μόνο σε ασφαλείς επενδύσεις

ΚΡΙΟΣ: Παρότι οι αιφνίδιες αλλαγές θα κλονίσουν τη συναισθηματική και την οικονομική σας ασφάλεια, θα σας οδηγήσουν τελικά σε κάτι καλό, αφού θα σας υποχρεώσουν να βάλετε σε εφαρμογή, έστω και με καθυστέρηση, νέα σχέδια και ιδέες.

ΤΑΥΡΟΣ: Μόνο με σοβαρότητα και μεθοδικότητα θα μπορέσετε να υλοποιήσετε τους στόχους που έχετε θέσει, ιδιαίτερα αυτούς που θα αφορούν κοινωνικές διακρίσεις, αν και δεν θα λείψουν οι αντιθέσεις στις προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιστρατεύστε τη λογική σας στις κρίσιμες στιγμές, τώρα που βελτιώνεται η κατάσταση στον οικονομικό τομέα. Η ερωτική σας ζωή αλλάζει επηρεάζοντας την καθημερινότητά σας. Φανείτε επιφυλακτικοί όπου μπορείτε για να προλάβετε παρεξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα σας απασχολήσουν οικογενειακά θέματα, αλλά στη συνέχεια το βάρος θα μετατοπιστεί στη βελτίωση του τρόπου ζωής σας. Να περιμένετε ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Βρείτε το κέφι σας και ξεφύγετε από την καθημερινότητα πραγματοποιώντας μια εκδρομή.

ΛΕΩΝ: Ηρθε η ώρα να αποκατασταθείτε από αδικίες που σας έγιναν και από ατυχίες που έχετε υποστεί. Η μέρα θα είναι παραγωγική και ανανεωτική σε σχέσεις, στόχους και συνεργασίες. Ο τρόπος διαχείρισης των οικονομικών σας θα σας προβληματίσει έντονα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα κληθείτε να ανακαλύψετε γιατί αποτύχατε σε κάποιες επιδιώξεις σας, για τις οποίες είχατε προσπαθήσει πολύ. Αρπάξτε την ευκαιρία για να θέσετε νέους στόχους. Μην επιτρέψετε στην άκαμπτη στάση κάποιων ανθρώπων να σας χαλάσει τη διάθεση.

ΖΥΓΟΣ: Η ζωή έχει αντιξοότητες και οι αισθηματικές σχέσεις σας ίσως χρειαστούν κάποιες θυσίες. Ο επαγγελματικός τομέας βελτιώνεται και αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σας και βρείτε χρόνο για ξεκούραση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρχίστε να βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα και ξεπεράστε παλιές αισθηματικές απογοητεύσεις. Τοποθετήστε τα χρήματά σας μόνο σε ασφαλείς επενδύσεις. Δεν χρειάζεται να σας πτοούν εμπόδια που εύκολα μπορούν να παρακαμφθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αλλάζουν το ύφος, το κλίμα, ίσως και η σύνθεση στην οικογένειά σας, που θα σας αφήσει να ολοκληρώσετε ό,τι είχατε αρχίσει καιρό πριν. Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με σοβαρά πράγματα και μια πρόταση θα σας γίνει σε ανυποψίαστο χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσεκτικό χειρισμό θα απαιτήσουν τα οικονομικά και τα επαγγελματικά ζητήματα για να μην αιφνιδιαστείτε. Η μέρα θα είναι σύνθετη σε επιρροές και γεγονότα. Μην ξεσπάτε σε άτομα που δεν σας φταίνε σε τίποτα και ειδικά σε αγαπημένα πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις οικονομικές εκκρεμότητές σας, να βελτιώσετε την επαγγελματική θέση σας και να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας. Δεν υπάρχει λόγος να αφήνετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας γυρνούν στο παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ: Δώστε σημασία σε μια νέα ερωτική σχέση που θα εμφανιστεί σε εσάς τους αδέσμευτους, γιατί μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο μόνιμο, που θα σας συγκλονίσει. Ακούστε την καρδιά σας σε θέματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα και δεν θα χάσετε.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ