Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Η Μαρέβα έκανε «λαμπίκο» το δωμάτιο του κανακάρη της που σπουδάζει στη Βοστώνη

Η σύζυγος του Κυριάκου,με αφορμή το ταξίδι στις ΗΠΑ, βρήκε την ευκαιρία να δει τον γιο της Κώστα

Η σύζυγος του Κυριάκου,με αφορμή το ταξίδι στις ΗΠΑ, βρήκε την ευκαιρία να δει τον γιο της Κώστα

Μέσα σε όλα είναι και μαμά! Και οι μαμάδες, ως γνωστόν, κάνουν τα πάντα για τα βλαστάρια τους. Αυτό έκανε και η Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία πήρε την ηλεκτρική σκούπα και προχώρησε στη λάτρα του δωματίου του γιου της.

Η Μαρέβα, σύζυγος του προέδρου της Ν.Δ., συνόδευσε τον Κυριάκο στο ταξίδι που έκανε στις ΗΠΑ για την ομιλία του στο πανεπιστήμιο Ταφτς και συγχρόνως βρήκε ευκαιρία να επισκεφθεί και τον κανακάρη της, που σπουδάζει στη Βοστόνη. Ο Κώστας Μητσοτάκης junior είναι το μεσαίο από τα τρία παιδιά της οικογένειας. Εδώ λοιπόν είναι που η δυναμική επιχειρηματίας της εταιρίας ρούχων Zeus+Δione γίνεται και καλή νοικοκυρά. Οι μαμάδες όμως για τους γιους γίνονται θυσία! Σκεφθείτε και τι πεθερά θα είναι στο μέλλον η Μαρέβα.
Λεζάντα: Ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη στις ΗΠΑ

Συνέδριο με αποθέωση, πλατφόρμες και τάσεις

2612055

Ο χορός των τάσεων ξεκίνησε χθες στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Πρώτος φυσικά τον έσυρε ο Αλέξης Τσίπρας, που μπήκε ως άλλος «Σάκης Ρουβάς» στο στάδιο κι οι καρέκλες πήραν φωτιά! Φωτιά στα κόκκινα δηλαδή, που στόλιζαν απ’ άκρη σ’ άκρη το Τάε Κβον Ντο, όπου διεξάγεται το 2ο συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος. Κορίτσια κι αγόρια αποθέωσαν τον πρόεδρο. Μετά την εμφάνισή του στη Βουλή και ύστερα και από το χθεσινό τόση αυτοπεποίθηση που πήρε δεν θα ξέρει τι να την κάνει ο πρόεδρος! Οι τάσεις λοιπόν και οι διάφορες πλατφόρμες, που ήταν παρούσες εκεί, η μία κοίταζε την άλλη με δυσπιστία! «Είμαστε στην κυβέρνηση όχι πάση θυσία» υποστηρίζουν οι «53». Στην τάση των 53+ ανήκουν αρκετά μέλη της κυβέρνησης, όπως οι υπουργοί Ευ. Τσακαλώτος, Θ. Φωτίου, Θ. Δρίτσας αλλά και η αντιπρόεδρος της Βουλής Τ. Χριστοδουλοπούλου. Για τους «53» σας έχουμε ενημερώσει εγκαίρως από τη στήλη. Είναι η λεγόμενη από τους ίδιους τους συντρόφους τους «σεξουαλική τάση» του κόμματος. Εκεί ανήκουν οι ωραίοι και δραστήριοι. Αυτοί λοιπόν λένε όχι με κάθε τίμημα στην καρέκλα: «Αλλωστε έχουμε κι άλλα πράγματα να κάνουμε… Μην τρελαθούμε κιόλας»!

(!)

dora img 1676

Η Ντόρα Μπακογιάννη, συντονίστρια Εθνικής Αμυνας και Εξωτερικών της Ν.Δ., συναντήθηκε στο Στρασβούργο με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Και, όπως βλέπετε, η χαρά της ήταν πολύ μεγάλη. Ομως αυτό το λουκ στα μαλλιά δεν ταιριάζει πολύ στην… πληθωρική προσωπικότητα της Ντόρας. Το «νοικοκυρά στιλ», που υιοθέτησε και η… νύφη της η Μαρέβα, συνήθως είναι για εσωτερική κατανάλωση, ήτοι «φοριέται στο σπίτι» μόνο. Η Ντόρα θέλησε να το υιοθετήσει και εκτός. Εντάξει, αλλά δεν κολακεύει ιδιαίτερα, αν και, καθώς το καλοβλέπω, παραπέμπει σε Τουρκάλα ηθοποιό που εμφανίζεται σε αντίστοιχη απογευματινή σειρά! Ταίριαζε δηλαδή στην περίσταση της συνάντησης με τον Τσαβούσογλου. Παρεμπιπτόντως, η πρώην υπουργός θα μιλήσει την ερχόμενη Δευτέρα στην Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Φιλοθέης – Ψυχικού, σε ημερίδα για τον ΕΝΦΙΑ. Αντε, υπομονή, η επανάσταση από τη Φιλοθέη θα αρχίσει. Το βλέπω εγώ…

Η… άλλη Αραμπατζή

arapatzh

«Φωτεινή από την αρχή» έχει ως σύνθημα στην ιστοσελίδα της η βουλευτής Σερρών της Ν.Δ. Φωτεινή Αραμπατζή και σαν να μου φαίνεται ότι… αυτοσαρκάζεται! Κι αυτό γιατί η Φωτεινούλα έγινε αγνώριστη. Σαν να είναι φτιαγμένη από την αρχή!

arabatzi img 1673

«Την είδα χθες σε τηλεοπτικό πάνελ κι έψαχνα να βρω ποια βουλευτής είναι, πριν δω το όνομα» λέει συνάδελφός της από τη δεξιά πάντοτε πτέρυγα. Αδυνατισμένη και κούκλα. Καμιά σχέση με το προηγούμενο στιλ της… Τι συμβαίνει, Φωτεινή; Συνήθως, όταν μια γυναίκα αλλάζει ριζικά, έρωτας είναι η αιτία!

Οι εύζωνοι και ο ξινός Λεβέντης



Τι ξινίλα είναι αυτή, πρόεδρε; Ο Βασίλης Λεβέντης, ίσως από φυσικού του, ίσως γιατί μέσα του… σιχτιρίζει, έχει μια τάση να βγαίνει «ολίγον λεμόνι», ξινούλης δηλαδή. Το ίδιο και χθες που όλοι μαζί γιορτάσαμε την απελευθέρωση των Αθηνών. Πήγε μπροστά από τα ωραία, φωτεινά ευζωνάκια και, αντί να ρίξει ένα χαμογελάκι, μόρφασε περίεργα! Γιατί, πρόεδρέ μου; Μόνο ο Αλέξης Τσίπρας αξίζει το χαμόγελό σου και το χιούμορ σου; Εμείς οι άλλοι τίποτε; Και μην πεις ότι δεν είναι έτσι, γιατί ήμουν παρούσα στις ομιλίες σου στη Βουλή και είδα τα «γλυκά ματάκια» και τα γελάκια!

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...