Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

«Κεραυνοί» από Ολάντ για Τριερβελέρ!

Νέο βιβλίο αναζωπυρώνει την κόντρα με την πρώην σύντροφό του και προκαλεί ήδη έντονες αντιδράσεις

Η προεδρία του Ολάντ βλάπτει σοβαρά την ψυχική υγεία των ανθρώπων του στενού κύκλου του. «Εχω ήδη καταναλώσει ένα κουτί Πρόζακ» φέρεται ότι δήλωσε, σύμφωνα με την «Parisien», στενός συνεργάτης του μετά τον σάλο που προκάλεσε η κυκλοφορία του νέου βιβλίου με τον απολύτως κατατοπιστικό τίτλο «Ενας πρόεδρος δεν θα έπρεπε να τα λέει αυτά».

Από την
Κατερίνα Νικολοπούλου

Το βιβλίο έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων, μα κυρίως την αναζωπύρωση της κόντρας του Ολάντ με την πρώην πρώτη σύντροφο Βαλερί Τριερβελέρ, που είχε νοσηλευτεί με νευρικό κλονισμό όταν χώρισαν και η οποία σήκωσε και πάλι το γάντι μέσω του twitter.

Στο βιβλίο των 663 σελίδων, όπου περιλαμβάνονται εξομολογήσεις του προέδρου απ’ όλη τη διάρκεια της πενταετούς θητείας του στο Μέγαρο των Ηλυσίων, όπως έχουν σταχυολογηθεί από δύο δημοσιογράφους που το υπογράφουν, η Τριερβελέρ εμφανίζεται ως μία τρελή από ζήλια γυναίκα που αλλοίωσε επίτηδες τις απόψεις του Ολάντ περί φτωχών, τους οποίους φέρεται ότι αποκαλούσε κοροϊδευτικά «ξεδοντιάρηδες». Συγκεκριμένα, το 2014 στο δικό της βιβλίο «Ευχαριστώ για τη στιγμή» η Τριερβελέρ ισχυριζόταν ότι ο πρόεδρος δεν αγαπά τους φτωχούς. «Αυτός, ένας άνθρωπος της Αριστεράς, τους αποκαλεί κατ’ ιδίαν ξεδοντιάρηδες, πολύ υπερήφανος για το χιούμορ του» έγραφε χαρακτηριστικά.

«Της είχα πει: “Βλέπω τους ανθρώπους που έρχονται προς το μέρος μου στις διαδηλώσεις. Είναι φτωχοί. Είναι άνθρωποι χωρίς δόντια”. Είναι απαίσιο, είναι προδοσία! Οταν λέω ότι αγαπώ τους ανθρώπους, είναι αλήθεια» ανταπαντά ο Ολάντ.

Η Τριερβελέρ έσπευσε να ανεβάσει στο twitter το περιεχόμενο του sms που της είχε στείλει ο πρόεδρος στο οποίο αναφερόταν σε ξεδοντιάρηδες. Η δημοσιογράφος έχει κάθε λόγο να είναι έξαλλη, αφού το νέο βιβλίο την παρουσιάζει ως «αρρωστημένα ζηλιάρα», που «προκάλεσε πολλές ζημιές». Αποκαλύπτεται ότι ο πρόεδρος εξακολουθεί να πληρώνει μέρος του ενοικίου της.

Η Ζιλί Γκαγιέ

Τέλος, στο βιβλίο που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους κύκλους του Σοσιαλιστικού Κόμματος, σύμφωνα με τους οποίους το γεγονός ότι ο Ολάντ έδωσε το πράσινο φως για την κυκλοφορία του δείχνει ότι «δεν προεδρεύει, αλλά κάνει τον σχολιαστή», ο πρόεδρος παραδέχεται ανοιχτά τη σχέση του με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ. «Είναι μια ωραία γυναίκα», «ένα καλό κορίτσι», «αξιοθαύμαστη για την απόλυτη διακριτικότητα που έχει δείξει σε όλη αυτήν την ιστορία» λέει για τη σύντροφό του. «Υποφέρει από αυτήν την κατάσταση. Ζητεί να επισημοποιηθεί» αποκαλύπτει ο Ολάντ, που ωστόσο σπεύδει να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα γίνει επισημοποίηση «ούτε κατά τη δεύτερη θητεία στην προεδρία», αφήνοντας έτσι και μια νύξη για τις πολιτικές προθέσεις του.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...