Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε προτεραιότητα στα εργασιακά σας θέματα για να ανακουφιστείτε από τις εκκρεμότητες. Εχετε πολλές δραστηριότητες που δεν σας αφήνουν να σταθείτε σε λεπτομέρειες.

ΚΡΙΟΣ: Η έλξη και η αντίθεση γίνονται συναρπαστικά στοιχεία στη σχέση σας. Ανταποδώστε στο ταίρι σας αυτά που σας δίνει απλόχερα, με ό,τι καλύτερο έχετε να δώσετε από τον εαυτό σας. Δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον σε μια υπόθεση που αφορά τον οικονομικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε προτεραιότητα στα εργασιακά σας θέματα για να ανακουφιστείτε από τις εκκρεμότητες. Εχετε πολλές δραστηριότητες που δεν σας αφήνουν να σταθείτε σε λεπτομέρειες. Οι περιστάσεις θα λειτουργήσουν θετικά και θα πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αλλάξτε παραστάσεις για να δείτε πιο καθαρά τις πτυχές της προσωπικής σας ζωής. Δώστε οριστικές απαντήσεις σε ερωτήματα και μείνετε σταθεροί σε αυτές. Προσπαθήστε να είστε περισσότερο εσωστρεφείς και μην ανακοινώνετε σε όλους τα σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν χρειάζεται να κάνετε περιττά έξοδα μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας. Να είστε επιφυλακτικοί σε υποσχέσεις που θα σας ζητήσουν να δώσετε. Επιβάλλεται να φανείτε γενναιόδωροι με άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους.

ΛΕΩΝ: Πάρτε αποφάσεις για τα σοβαρά θέματα που σας απασχολούν, όταν δεν θα είστε εκνευρισμένοι. Εξετάστε όλα τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας πριν κάνετε μια σημαντική επένδυση. Ξεκουραστείτε, γιατί η κούραση σας κάνει να πεισμώνετε και να γκρινιάζετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αξιοποιώντας όσα έχετε μάθει θα βοηθηθείτε πριν προβείτε σε σημαντικές αγορές. Πρέπει να δείξετε υπομονή σε αντιφατικές καταστάσεις που σας έχουν κουράσει. Εκμεταλλευτείτε τη ζωτικότητα που έχετε προς όφελός σας και μην την αφήνετε να πηγαίνει χαμένη.

ΖΥΓΟΣ: Προβληματιστείτε με τις ύποπτες κινήσεις κάποιων συνεργατών σας και δείξτε ιδιαίτερη προσοχή. Μην επιτρέψετε σε μια διένεξη ή παρεξήγηση που θα έχετε να σας χαλάσει τη διάθεση. Βάλτε όρια στις απαιτήσεις μελών της οικογένειάς και μην τα κακομαθαίνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι περισσότεροι στόχοι σας είναι εφικτοί και θα αποδώσουν σύντομα. Αν όμως συνεχίσετε να φοβάστε τις αλλαγές, θα μείνετε προσκολλημένοι στο ίδιο σημείο. Βρείτε εναλλακτικούς τρόπους για να ξεπεράσετε προβλήματα που δεν μπορείτε να κατανοήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην επικοινωνία σας. Φροντίστε οι τόνοι και το ύφος σε έναν διάλογο που θα κάνετε να είναι οι κατάλληλοι. Δεν θα είστε υποτονικοί, αντίθετα θα σας βοηθήσουν να επιβεβαιώσετε τις σωστές σκέψεις σας και τη διαίσθησή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη και στη συνέχεια αρχίστε να οργανώνεστε. Πάρτε τις αποφάσεις σας, αφού πρώτα κάνετε σωστή αξιολόγηση των καταστάσεων. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να καταλάβετε τι πραγματικά θέλετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορεί η σημερινή μέρα να γίνει η αρχή για μια πιο δημιουργική πορεία, που θα την καταλάβετε αργότερα. Βρείτε διεξόδους για να διατηρήσετε τη γαλήνη στο οικογενειακό περιβάλλον σας, αλλά και για να προβείτε στις ριζικές αλλαγές που επιθυμείτε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....