Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Ο Πάπας γνωρίζει για την ύπαρξη εξωγήινων

O Πάπας γνωρίζει για την ύπαρξη εξωγήινων, οι οποίοι και υπάρχουν και θέλουν να βοηθήσουν την ανθρωπότητα, αλλά και τη φοβούνται

O Πάπας γνωρίζει για την ύπαρξη εξωγήινων, οι οποίοι και υπάρχουν και θέλουν να βοηθήσουν την ανθρωπότητα, αλλά και τη φοβούνται. Ολα αυτά τα ισχυρίζεται ένας πρώην αστροναύτης και εμείς τα μάθαμε από τα WikiLeaks, που άφησαν να διαρρεύσει το περιεχόμενο του σχετικού e-mail, το οποίο έστειλε στον Αμερικανό πολιτικό Τζον Ποντέστα που είχε ρόλο-κλειδί στην προεδρία του Μπαράκ Ομπάμα και στην καμπάνια της Χίλαρι Κλίντον.

Ο Εντγκαρ Μίτσελ γράφει μάλιστα ότι οι εξωγήινοι θέλουν να μοιραστούν μαζί μας το μυστικό της «μηδενικής ενέργειας» για να μας βοηθήσουν να ζήσουμε καλύτερα, τρέμουν όμως στην ιδέα ότι μπορεί να την αξιοποιήσουμε κι αυτή στην εξυπηρέτηση βίαιων σκοπών.

Πόλεμος

Ο έκτος άνθρωπος που πάτησε το πόδι του στη Σελήνη προειδοποιεί επίσης τον Ποντέστα για έναν επικείμενο πόλεμο του Διαστήματος. «Επειδή ο πόλεμος του Διαστήματος φουντώνει, ένιωσα ότι θα έπρεπε να είστε γνώστης διαφόρων παραγόντων εν όψει του προγραμματισμού μιας μεταξύ μας συνομιλίας μέσω Skype» γράφει χαρακτηριστικά. Ο πρώην αστροναύτης της NASA φέρεται ότι κάνει αναφορά και στη «μηδενική ενέργεια», δηλαδή στην τεχνολογία που καθιστά πιθανή τη δυνατότητα άντλησης ελεύθερης ενέργειας από το «κενό Διάστημα».

Αν, όμως, έπεφτε στα χέρια της ανθρωπότητας μια τέτοια ανεξάντλητη πηγή ενέργειας, μπορεί να χρησιμοποιούνταν λανθασμένα. Γι’ αυτό οι εξωγήινοι, σύμφωνα με τον Μίτσελ, διστάζουν και «δεν θα ανεχθούν τη χρήση της για οποιαδήποτε μορφή στρατιωτικής βίας στον πλανήτη μας ή στο Διάστημα».

Σ’ ένα από τα e-mails που έλαβε ο σύμβουλος του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και τώρα επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας της Χίλαρι Κλίντον για την προεδρία γίνεται, τέλος, αναφορά σε μια γυναίκα, ονόματι Τέρι Μάνσφιλντ, η οποία περιγράφεται ως «διευθύντρια της ειδικής ειρηνευτικής δύναμης της υπηρεσίας πληροφοριών για τους εξωγήινους», αλλά και σε μια πιθανή συνάντησή της με τον Ποντέστα.

Κ. Νικολοπούλου

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...